by kemo89 pon 26 sij - 19:32
Ma sta da radim volim svaku zivotinju imao sam svasta i ja al mi sad palo na papamet da uzgajam kanarince i tako sto im u d rugoj prostoriji ne mogu uskladiti sve jer prvo imamo restrikcije struje tako da se nesmes usuditi na nista posebno i tako sam ja uneo svoje kanarince u sobu kako bi ih pario ,al mi ovo nikako ne islo pokusao sam nekoliko puta leti al mi savaki put bila neplodna jaja ne muzjak poceo mitariti ne zenka ne spremna i tako ,al se sad nadam vise da ce nesto biti,ako bude,jer imam neverrovatnu zelju da dobijem mlade pa sami mozete pretpostaviti kolka mi zelja.pozz
A sto se tice prvog jajeta nije ga bilo danas mozda ce sutra i dal da ostavim muzjaka zajedno s zenkom il ne koje je vasse iskustvo jer je iz dana u dan sada sve vise bije i juri po kavezu samo je jutros rano kao pari i to je to.Al ja mislim da sto je upario upario je sada vise da je ponovo pari mozda i nije tolko vazno jer su skupa vec sutraq peti dan i od prvog dana je mnogo pario verovatno je naspricao da ona ima napunit sva jaja.pozz