Zanimljivo da u cijeloj Crnoj gori nemaš gdje za kupiti potrepštine za ptice,eto nekome ideje za posao!
+2
krstokljun
Branimir
6 posters
Svašta nešto..
Branimir- Broj postova : 1968
Registration date : 12.06.2008
- Post n°1
Re: Svašta nešto..
krstokljun- Broj postova : 1676
Registration date : 01.11.2009
- Post n°2
Nije da nema opreme, ali cijene su izuzetno visoke. A sto se hrane tice dosta je slab izbor, sjemenska se i nadje, uglavno belgijska, a jajcanu nisam nikada vidio u ponudi. Sto se tice biznisa, mozda. Za sada nas nas je premalo da bi to bio dobar biznis. Ali je za razmisljanje. Pozdrav BranimireBranimir je napisao/la:Zanimljivo da u cijeloj Crnoj gori nemaš gdje za kupiti potrepštine za ptice,eto nekome ideje za posao!
ticar- Moderator
- Broj postova : 2908
Registration date : 09.06.2008
- Post n°3
krstokljun je napisao/la:Nije da nema opreme, ali cijene su izuzetno visoke. A sto se hrane tice dosta je slab izbor, sjemenska se i nadje, uglavno belgijska, a jajcanu nisam nikada vidio u ponudi. Sto se tice biznisa, mozda. Za sada nas nas je premalo da bi to bio dobar biznis. Ali je za razmisljanje. Pozdrav BranimireBranimir je napisao/la:Zanimljivo da u cijeloj Crnoj gori nemaš gdje za kupiti potrepštine za ptice,eto nekome ideje za posao!
ja ti sredim i dobavljača.
sestoperac- Broj postova : 896
Registration date : 07.11.2008
- Post n°4
A ni Bog mu ne bi sredio kupce
- Post n°5
A tko zna malo se poveže sa društvima pa neke akcije i popusti za prvu ruka da krene posao i mislim da bi išlo to, još kad se Tićar uključi to mora donijeti rezultate!
ticar- Moderator
- Post n°6
neznam kako je kod vas ali kod mene je hrana od 25kg 28 eurasestoperac je napisao/la:A ni Bog mu ne bi sredio kupce
dzemal_sa- Broj postova : 204
Registration date : 17.12.2009
- Post n°7
I kod nas je ta cijena 25 kg = 28 EURO
ticar- Moderator
- Post n°8
dzemal_sa je napisao/la:I kod nas je ta cijena 25 kg = 28 EURO
i ista je hrana
- Post n°9
Pa to je više nego prihvatljivo za cca 1 kg hrane=1 euro(cca 8 kuna), samo ako se radi o hrani za kanarince ako sam dobro razumio!
- Post n°10
Evo primjer pa sami prosudite. 25 kg belgijske je 40 eura.ticar je napisao/la:neznam kako je kod vas ali kod mene je hrana od 25kg 28 eurasestoperac je napisao/la:A ni Bog mu ne bi sredio kupce
Quiko me dodje oko 45 eura.
obzirom da ove godine drzim samo crvene mozaike, kupujem hranu Manitoba. Dolazi mi po autobusu, tako kad platim hranu i prevoz, vreca od 25 kg dodje 40-45 eura.
kreso- Broj postova : 1804
Registration date : 24.11.2008
- Post n°11
a ode manitobina vrica 25 eura ko moga di ja nabavljan
ticar- Moderator
- Post n°12
krstokljun je napisao/la:Evo primjer pa sami prosudite. 25 kg belgijske je 40 eura.ticar je napisao/la:neznam kako je kod vas ali kod mene je hrana od 25kg 28 eurasestoperac je napisao/la:A ni Bog mu ne bi sredio kupce
Quiko me dodje oko 45 eura.
obzirom da ove godine drzim samo crvene mozaike, kupujem hranu Manitoba. Dolazi mi po autobusu, tako kad platim hranu i prevoz, vreca od 25 kg dodje 40-45 eura.
i ova je belgijska,za mozaike bez repice 215 kn,1eu-7,3 kn.
uzgojna 225 kn. .kad dodeš ja te vodim.
- Post n°13
O pa dobio ja još jednu temicu! Hvala moderatori, usput Tićar to su jako prihvatljive cijene, samo nas tečaj malo mući, sve ovisi o tom euru ali ja ga zaokružim na 7 ili 8 ovisi o raspoloženju!
- Post n°14
Zahvaljujem ticar, vidimo se uskoro.