+8
Edi
bocka
krstokljun
Zac16
bembo
9a2y
ikayke
Siskin
12 posters
K: Prstenja za kanarince
Siskin- Broj postova : 437
Registration date : 29.10.2009
- Post n°1
K: Prstenja za kanarince
Eto, ukoliko je nekome ostalo viška 10-15 komada prstenja za kanarince rado bih kupio. U obzir dolaze samo BiH i Hrvatska jer samo u te dvije države mogu vršiti uplatu
ikayke- Admin
- Broj postova : 1510
Registration date : 09.09.2008
- Post n°2
Re: K: Prstenja za kanarince
Ne kuzim to kupovanje prstena ... kao sto svi znamo svaki prsten ima svoju numeraciju i to slijedom...
HR - drzava
10 - godina uzgoja
F - dimenzija 3.0 za kanarince boje
0xx -broj drustva
xxx broj Člana navedenog drustva
xxx - redni broj ptice
Vazno za napomenuti je da prstene kao takve nije tesko nabaviti od bilo kojeg uzgajivaca koji ih je preko svog drustva kupio....ALI ... sa tim tudjim prstenovima prstenovati Svoje ptice znaci da NECETE moci te ptice izlagati pod svojim imenom... jer na prstenima ne pisu ti podaci.
Sve ovo nije vazno ukoliko ne mislite izlagati novoizlezene ptice... ali ako mislite necete moci...
HR - drzava
10 - godina uzgoja
F - dimenzija 3.0 za kanarince boje
0xx -broj drustva
xxx broj Člana navedenog drustva
xxx - redni broj ptice
Vazno za napomenuti je da prstene kao takve nije tesko nabaviti od bilo kojeg uzgajivaca koji ih je preko svog drustva kupio....ALI ... sa tim tudjim prstenovima prstenovati Svoje ptice znaci da NECETE moci te ptice izlagati pod svojim imenom... jer na prstenima ne pisu ti podaci.
Sve ovo nije vazno ukoliko ne mislite izlagati novoizlezene ptice... ali ako mislite necete moci...
- Post n°3
Ne namjeravam nositi ptice na izložbu, ali mi je nekako ''kulturnije'' kad je ptica prstenovana, zato i kupujem.
Pozdrav
Pozdrav
9a2y- Broj postova : 18
Registration date : 30.01.2009
- Post n°4
Siskin,imam dobru ideju.Nabaviš prstenove od nekog ,tko ima viška.Nabaviš onaj fini tanki nož sa pilicom.Pošto su prstenovi od mekog aluminija"nježno"ga razrežeš držeći ga u finim malim kliještima.Onda ga otvoriš malo sa tim istim nožem za debljinu noge ptice i lagano ga zatvoriš,da se rez spoji.Teško će netko primjetit da to nije prstenovana ptica.Samo moraš pazit da se prsten ne reže tamo gdje ima slova i brojki,znači na "bjanko".
Nažalost ne znam,pošto sam stari uzgajivač,ali u moje vrijeme ,prije 25 godina to se radilo,i za čudo ,to je prolazilo.
9A2Y
Nažalost ne znam,pošto sam stari uzgajivač,ali u moje vrijeme ,prije 25 godina to se radilo,i za čudo ,to je prolazilo.
9A2Y
9a2y- Broj postova : 18
Registration date : 30.01.2009
- Post n°5
Moram se ispravit,ne na Izložbama,već u prodaji starih ptica za mlade.
9a2y
9a2y
bembo- Broj postova : 138
Registration date : 25.11.2008
- Post n°6
9a2y je napisao/la:Siskin,imam dobru ideju.Nabaviš prstenove od nekog ,tko ima viška.Nabaviš onaj fini tanki nož sa pilicom.Pošto su prstenovi od mekog aluminija"nježno"ga razrežeš držeći ga u finim malim kliještima.Onda ga otvoriš malo sa tim istim nožem za debljinu noge ptice i lagano ga zatvoriš,da se rez spoji.Teško će netko primjetit da to nije prstenovana ptica.Samo moraš pazit da se prsten ne reže tamo gdje ima slova i brojki,znači na "bjanko".
9A2Y
Moram se ispravit,ne na Izložbama,već u prodaji starih ptica za mlade.
9a2y
u svakom slučaju takva rabota služi prevari, starci ne učite dicu takvim stvarima nego kako da naruče prstene legalnim putem i pokušaju uzgojiti što kvalitetnije ptice i da imaju mogućnost dati priliku stručnjacima (sucima) da ocijene njihov uzgoj i na taj način im ukažu idu li u pravom smjeru
Zac16- Broj postova : 32
Registration date : 04.07.2009
- Post n°7
a kome se to može uvaliti...????9a2y je napisao/la:Moram se ispravit,ne na Izložbama,već u prodaji starih ptica za mlade.
9a2y
Samo slijepcima i starcima hi hi 73's
- Post n°8
Opet moram ponoviti što sam već rekao -
1. Neću nositi ptice na izložbu.
2. 9a2y -ti kažeš Nabavi prstenove od nekoga - ja u ovom postu baš to i tražim, ne tražim da mi neko kaže kako da nekoga prevarim već tražim da mi neko proda 10 - 15 komada...
Pozdrav
2. 9a2y -ti kažeš Nabavi prstenove od nekoga - ja u ovom postu baš to i tražim, ne tražim da mi neko kaže kako da nekoga prevarim već tražim da mi neko proda 10 - 15 komada...
Pozdrav
krstokljun- Broj postova : 1676
Registration date : 01.11.2009
- Post n°9
Siskin, jesi li se uclanio u neko drustvo? Ranije sam ti predlozio da to uradis u Mostaru. Ako jesi pitaj predsjednika, mozda jos postoji mogucnost da dobijes svije prstene. Ako se nijesi uclanio ja cu ti dati prstena koliko ti treba. Ne treba nista da platis. Planiram 20.03. put za Split. Ici cu prvo do Mostara tako da ti mogu ja donijeti, ako ti je to kasno ti se organizuj i nadji nacin kako da ti ih posaljem. Pozdrav.
- Post n°10
Prsteni su mi BiH, vec sam ti rekao da sam clan mostarskog drustva. Pozdrav.
Zadnja promjena: krstokljun; pet 5 oľu - 12:23; ukupno mijenjano 1 put.
bocka- Broj postova : 1656
Registration date : 23.11.2008
- Post n°11
Siskin je napisao/la:Opet moram ponoviti što sam već rekao -
Pozdrav
Daj mi adresu da ti pošaljem moje prstenje od prošle godine a mogu i od ove godine jedno 5 kom.
Samo na moje prstenje piše BOCKA, godina i broj, ako ti odgovara poslaču ti ih u kovertu.
Pozdrav Bocka
- Post n°12
Evo bocka brze razmislja, posalji adresu i saljem ti ovogodisnje, 20 komada. Sad imas i mogucnost izbora, moje ili bockine prstene. Biraj.
Edi- Broj postova : 244
Registration date : 11.11.2009
- Post n°13
Evo i mene ,nakon ovog sto mi se desilo nece mi trebati svi prsteni koje sam narucio,znaci moze jedno 20 kom.Sada mozes birati iz tri razlicite drzave.Normalno kao i ostali besplatno.
Renato.M- Broj postova : 1494
Registration date : 14.12.2009
- Post n°14
Edi je napisao/la:Evo i mene ,nakon ovog sto mi se desilo nece mi trebati svi prsteni koje sam narucio,znaci moze jedno 20 kom.Sada mozes birati iz tri razlicite drzave.Normalno kao i ostali besplatno.
Edi opet me ti zbunjuješ ,kakve ti to prstenove imaš?
Poz...
Renato.M- Broj postova : 1494
Registration date : 14.12.2009
- Post n°15
Renato.M je napisao/la:Edi je napisao/la:Evo i mene ,nakon ovog sto mi se desilo nece mi trebati svi prsteni koje sam narucio,znaci moze jedno 20 kom.Sada mozes birati iz tri razlicite drzave.Normalno kao i ostali besplatno.
Edi opet me ti zbunjuješ ,kakve ti to prstenove imaš?
Poz...
O.K. Edi ,zvao me naš prešidente, sve mi obijasnio.
sestoperac- Broj postova : 896
Registration date : 07.11.2008
- Post n°16
Kad mu saljete toliko prstenova, posaljite covjeku i koju kanarinku
- Post n°17
Kako mi rade, nijesu oprese ni meni ni njemu.sestoperac je napisao/la:Kad mu saljete toliko prstenova, posaljite covjeku i koju kanarinku
Edi- Broj postova : 244
Registration date : 11.11.2009
- Post n°18
Siskin,posto se nisi javio ,ja sam svoje prstene dao.
- Post n°19
krstokljun je napisao/la:Siskin, jesi li se uclanio u neko drustvo? Ranije sam ti predlozio da to uradis u Mostaru. Ako jesi pitaj predsjednika, mozda jos postoji mogucnost da dobijes svije prstene. Ako se nijesi uclanio ja cu ti dati prstena koliko ti treba. Ne treba nista da platis. Planiram 20.03. put za Split. Ici cu prvo do Mostara tako da ti mogu ja donijeti, ako ti je to kasno ti se organizuj i nadji nacin kako da ti ih posaljem. Pozdrav.
Nisam se još učlanio, a i da sam se učlanio već su mi rekli da nema više ni jedan prsten...
- Post n°20
Edi je napisao/la:Siskin,posto se nisi javio ,ja sam svoje prstene dao.
Nema veze Edi, u svakom slučaju hvala ti puno...
Pozdrav
- Post n°21
sestoperac je napisao/la:Kad mu saljete toliko prstenova, posaljite covjeku i koju kanarinku
Čoće, za tebe imam poklon muške kanarince, obezbedi prevoz.
Pozdrav Bocka
- Post n°22
Poslao, rekli su mi da ces dobiti najkasnije do cetvrtka. Pozdrav Siskin
sestoperac- Broj postova : 896
Registration date : 07.11.2008
- Post n°23
Bocka,
ja mislim da bi bio red sad ja tebi nesto da posaljem
ja mislim da bi bio red sad ja tebi nesto da posaljem
- Post n°24
krstokljun je napisao/la:Poslao, rekli su mi da ces dobiti najkasnije do cetvrtka. Pozdrav Siskin
Hvala ti puno, nadam se da će stići brzo....
Kad u Stolac obavezno plaćam ručak, večeru... šta god...
Pozdrav
- Post n°25
Hvala ti Čoće,
Ponuđeno ko počaščeno,
Pozdrav
Ponuđeno ko počaščeno,
Pozdrav