Evo jedan link sa CD-ima pjesme češljugara iz Europe i sredozemlia https://www.dailymotion.com/rated/user/chardonneret-france/1
+8
Carduel
krnjolac
CASPER
xyz
Siskin
villa
zoranV
visokoletač
12 posters
CD .PIJESMA ČEŠLJUGARA
Dule- Broj postova : 340
Registration date : 24.03.2009
- Post n°26
Re: CD .PIJESMA ČEŠLJUGARA
Carduel- Broj postova : 1278
Registration date : 29.07.2009
- Post n°27
Dule je napisao/la:[img][/img]https://www.dailymotion.com/rated/user/chardonneret-france/1
Extra! Samo ne znam za koga?
komiza- Broj postova : 955
Registration date : 20.06.2009
- Post n°28
Od svih ovih striladura i cjacjakala mi je najugodniji uhu ovi de CORSE ( valjda korzika ).
MARIN- Broj postova : 2096
Registration date : 17.11.2008
- Post n°29
Dzija ne valja ni jednom.
Što se čistoće i pletiva tiče može proći samo talijanac,a zamalo i ovaj de corse.
Ovi ostali bili bi puno bolji kao mutavi,
Što se čistoće i pletiva tiče može proći samo talijanac,a zamalo i ovaj de corse.
Ovi ostali bili bi puno bolji kao mutavi,
- Post n°30
Na pola ovih CD-a pjevaju bastardi.(pročitaj tekst prije nego klikneš na sličicu).
krnjolac- Broj postova : 791
Registration date : 16.03.2009
- Post n°31
sviđa mi se timbrado,neke ture čak podsjećaju na grdelina...
Gost- Gost
- Post n°32
Moja razmišljanja vezana za prijašnje postove:
KRNJOLAC, post.31. Nešto bih rekao ali ću gledati da bude kratko, znači povijest Rollera, rudari nose sa sobom ( isti su stvoreni iz nevolje) kanarince u rudnik, pa se sjete da bi mogli da naprave i natjecanje.
Kod malinoa, su tkalci u Belgiji imali ptice( iz gušta), koje su morale glasnije pjevati jer su tkalački strojevi radili, pa se jednog dana sijetili da naprave natjecanje, a kod Timbradosa je potreba bila druga( udvaranje djevojkama), ljepe djevojke šetaju a mladi momci postave timbradose na balkon, i što glasnije pjeva bolje privlači pažnju djevojaka,koje pogledavaju gore prema ptici i vlasniku...
A to da te podsijeća, može biti kad grdelin "bati", kad je u špiritu, može biti da podsjeća na timbradosa....( Ove gore navedene legende su puno ljepše ali sam skratio iste, zbog mjesta u forumu).
Visokoletač, post.24. Prijatelju nema kanarinke s kojom nisam probao, obične mislim boje, Timbrados kupljene u Šibeniku, Španjolske minijaturne iz Krka,malino kanarinke, slušaj SAD slavujarke četri komada mi došle GRATIS od Karajović Branislava, mislim ja ako može da nauči 32.pjesme od slavuja može i unjulo plativo zijadu, zadnje vrijeme experimentiramo sa mješanim rasama,rezultat je 66/2 ( samo dvije naučile, otac gloser-majka obična boje i danas uče mlade grdeline)...probaj uvijeri se sam,po meni riješenja-pravila nema.
CASPER pos.17. od 17.ožuj. u 00:56 sati, ovo je NAJPAMETNIJI odgovor na forumu, po mome skromnom mišljenju, skidam ti kapu prijatelju, mislim da je tvoj
stav riješenje priče, toliko je mudrosti u tvom postu( dosta sam naučio).....
p.s. Koristim priliku da pozdravim ovim putem Karajović Branislava, čuli se telefonom,odmah GRATIS mi posalo ptice, a orijentacije radi u najbližeg susjeda se prvo plati pa ptica..... kako to već ide kod ku..i.
KRNJOLAC, post.31. Nešto bih rekao ali ću gledati da bude kratko, znači povijest Rollera, rudari nose sa sobom ( isti su stvoreni iz nevolje) kanarince u rudnik, pa se sjete da bi mogli da naprave i natjecanje.
Kod malinoa, su tkalci u Belgiji imali ptice( iz gušta), koje su morale glasnije pjevati jer su tkalački strojevi radili, pa se jednog dana sijetili da naprave natjecanje, a kod Timbradosa je potreba bila druga( udvaranje djevojkama), ljepe djevojke šetaju a mladi momci postave timbradose na balkon, i što glasnije pjeva bolje privlači pažnju djevojaka,koje pogledavaju gore prema ptici i vlasniku...
A to da te podsijeća, može biti kad grdelin "bati", kad je u špiritu, može biti da podsjeća na timbradosa....( Ove gore navedene legende su puno ljepše ali sam skratio iste, zbog mjesta u forumu).
Visokoletač, post.24. Prijatelju nema kanarinke s kojom nisam probao, obične mislim boje, Timbrados kupljene u Šibeniku, Španjolske minijaturne iz Krka,malino kanarinke, slušaj SAD slavujarke četri komada mi došle GRATIS od Karajović Branislava, mislim ja ako može da nauči 32.pjesme od slavuja može i unjulo plativo zijadu, zadnje vrijeme experimentiramo sa mješanim rasama,rezultat je 66/2 ( samo dvije naučile, otac gloser-majka obična boje i danas uče mlade grdeline)...probaj uvijeri se sam,po meni riješenja-pravila nema.
CASPER pos.17. od 17.ožuj. u 00:56 sati, ovo je NAJPAMETNIJI odgovor na forumu, po mome skromnom mišljenju, skidam ti kapu prijatelju, mislim da je tvoj
stav riješenje priče, toliko je mudrosti u tvom postu( dosta sam naučio).....
p.s. Koristim priliku da pozdravim ovim putem Karajović Branislava, čuli se telefonom,odmah GRATIS mi posalo ptice, a orijentacije radi u najbližeg susjeda se prvo plati pa ptica..... kako to već ide kod ku..i.
- Post n°33
http://uploaded.to/?id=61du9j
Evo jedan Španjolski CD sa raznim vrstama pjeva gardelina za učenje pjesme.Ima jako lijepih pletiva a nađe se i koja dzija.Možda se može i zmiksat koji dobar pijev.CD traje oko Petnaest minuta.
Evo jedan Španjolski CD sa raznim vrstama pjeva gardelina za učenje pjesme.Ima jako lijepih pletiva a nađe se i koja dzija.Možda se može i zmiksat koji dobar pijev.CD traje oko Petnaest minuta.
- Post n°34
http://mon-univers-chardonneret.skyrock.com/
Ima i dzije.
Ima i dzije.
koce- Broj postova : 360
Registration date : 16.04.2010
- Post n°35
Dule je napisao/la:http://mon-univers-chardonneret.skyrock.com/
Ima i dzije.
Svaka ti cast di si ovo iskopa.Iznenadija me kvalitet broja 1,plete duplo,u tri,i u cetiri pletiva i na kraju stavi zijadu i točku.Zijadu necu komentirat,nije po mom guštu,ali sve u svemu iznenađenje.Bravo.
krnjolac- Broj postova : 791
Registration date : 16.03.2009
- Post n°36
ima li načina da se ovo skine?
Gost- Gost
- Post n°37
Mogu ja nešto kazat?
Da je lako izvuc mladca na CD onda bi cili splitski "polutičari" koji puštaju salamu izvukli barem pici-pi sa CD-a....Mogu oni izvuc sve,al kad dode 3. misec,95% mladaca ubaci svoje genske pisme koja je nula nad nulama,zato ih neki stavljaju u mrak di mogu otic i nagore i nabolje...90% slucajeva ode nagore...mozda se bas neko i ne slaze s ovin al ja to pratin redovito i pokusajen odgonetnit neke stvari...al priroda ucini svoje...
Da je lako izvuc mladca na CD onda bi cili splitski "polutičari" koji puštaju salamu izvukli barem pici-pi sa CD-a....Mogu oni izvuc sve,al kad dode 3. misec,95% mladaca ubaci svoje genske pisme koja je nula nad nulama,zato ih neki stavljaju u mrak di mogu otic i nagore i nabolje...90% slucajeva ode nagore...mozda se bas neko i ne slaze s ovin al ja to pratin redovito i pokusajen odgonetnit neke stvari...al priroda ucini svoje...
zoranV- Broj postova : 2908
Registration date : 26.12.2009
- Post n°38
markoxp je napisao/la:Mogu ja nešto kazat?
Marko legendo,a koliko godina ti to već pratiš
Siskin- Broj postova : 437
Registration date : 29.10.2009
- Post n°39
krnjolac je napisao/la:ima li načina da se ovo skine?
Ima, pošalji mi u pp tvoj email pa ćeš dobiti sva 3 mp3 file što imaju na stranici
Gost- Gost
- Post n°40
zoranV je napisao/la:markoxp je napisao/la:Mogu ja nešto kazat?
Marko legendo,a koliko godina ti to već pratiš
2 godine,otkad me pisma počela intenzivno interesirat.
- Post n°41
https://www.youtube.com/watch?v=lI8ZPIL3hT8&playnext=1&videos=Zy1-uDKoSA8&feature=mfu_in_order
Evo ovdje ima interesantnih dzija,vjerojatno je miks ali vrijedi poslušati.
Gost- Gost
- Post n°42
Dule je napisao/la:https://www.youtube.com/watch?v=lI8ZPIL3hT8&playnext=1&videos=Zy1-uDKoSA8&feature=mfu_in_order
Lose jako,ima produzena zija cini mi se.....