zoranV je napisao/la:Super,sad ćemo vidjeti kako će nam napredovati
slabo to vama ide,moji već batudaju
Češljugar, juričica, zelendur, čižak, žutarica, kanarinac-::- European goldfinch, linnet, canary, greenfinch, siskin, serin
zoranV je napisao/la:Super,sad ćemo vidjeti kako će nam napredovati
komiža je napisao/la:Svaka čast Brabus,baš mi je drago. Neka sad lipo narastu. Šta je u kesi,koštric ? Pozzz
ticar je napisao/la:zoranV je napisao/la:Super,sad ćemo vidjeti kako će nam napredovati
Miljenko je napisao/la:ticar je napisao/la:zoranV je napisao/la:Super,sad ćemo vidjeti kako će nam napredovati
je, kanarinsku batudu?
Napri Brabus, lipo ih cuvaj! Hocemo i drugu turu...nema zajebancije..
ticar je napisao/la:Miljenko je napisao/la:ticar je napisao/la:zoranV je napisao/la:Super,sad ćemo vidjeti kako će nam napredovati
je, kanarinsku batudu?
Napri Brabus, lipo ih cuvaj! Hocemo i drugu turu...nema zajebancije..
kanarinci su van,SVI,imaju 16 dana a zadnjih 15 im piči cd.
ziko je napisao/la:Bravo Božo ove godine u tebe najprije će biti baštarda ,još kad uvate pismu grdelina bit će zlatni brokava..... valjda neće bit sve pute....
vjekon je napisao/la:Nemoj slučajno upalit vatru .
Hvala Ziko...bice bice pisme, ali u grdelina, bastarde su mi zbog izgleda lijepe, pogotovo ove sa lipokrom mozaik zenkom x grdelin...ziko je napisao/la:Bravo Božo ove godine u tebe najprije će biti baštarda ,još kad uvate pismu grdelina bit će zlatni brokava..... valjda neće bit sve pute....
ticar je napisao/la:
kod mene tribaju izaći za 7-8 dana