+49
zmajcom
Tome
Kikan
DAMIAN
Vrbanja
baketin
damirlilika
damir64
topaz
danijelvr
toni mostar
Border
sestoperac
DREZGA
vlada nish
zoran ptice pjevice
BOSKO
MARIN
Carduel
čajka
dva grdelina
turbozd
vrabac
zijada
veso09
DjordjeVet
sasar_le
patrik
Rasko
Merlo
ikayke
Siskin
dr.nenad86
PESTI
bocka
dragutin rajnović
zvrcko sen
krstokljun
komiza
kreso
Branimir
toni69
Renato.M
crv
seadriver
sgobin
ticar
zoranV
vlado
53 posters
Vladine ptice
vrabac- Broj postova : 166
Registration date : 25.11.2010
- Post n°151
Re: Vladine ptice
vlado hajde zovni sad
vlado- Broj postova : 856
Registration date : 22.01.2010
- Post n°152
Interesira me kod crvenih lipokrom kanarinaca dali može neka jedinka da ima PASTELA u sebi i kako se to manifestira na potomke?
NPR: Ako je mužjak LIPOKROM CRVENI PASTEL NEINTENZIVNI X LIPOKROM CRVENA INTENZIVNA ŽENKA.
Molim sve koji znaju da pomognu?
NPR: Ako je mužjak LIPOKROM CRVENI PASTEL NEINTENZIVNI X LIPOKROM CRVENA INTENZIVNA ŽENKA.
turbozd- Broj postova : 261
Registration date : 31.08.2010
- Post n°153
U toj kombinaciji dobijaš sve ženke lip. pastel i sve mužijake crvene nosioce pastela
crv- Broj postova : 1816
Registration date : 02.12.2009
- Post n°154
Pozdrav našem vridnom organizatoru!
Vidim , čim imaš vrimena za savjete , da je sve pod kontrolom.
Vidim , čim imaš vrimena za savjete , da je sve pod kontrolom.
- Post n°155
turbozd je napisao/la:U toj kombinaciji dobijaš sve ženke lip. pastel i sve mužijake crvene nosioce pastela
Koliko je ova kombinacija dobra za uzgajivača i jeli bolje parit bez tog PASTEL segmenta i kako prolaze kod ocjenjivanja ove pastel ženke (kakve su kao konkurencija)???
dva grdelina- Broj postova : 118
Registration date : 23.01.2009
- Post n°156
Vlado uvati se malinoa pusti crvene,ili razmišljaš o crvenim malinoima???????????????
Renato.M- Broj postova : 1494
Registration date : 14.12.2009
- Post n°157
Vlado mi bi rekli "Gušti su gušti" svako ima različito mišljenje. Inače ako se radi o kvalitetnim primjercima to su jako lijepe roza ptice koje su nešto slabije zastupljene po izložbama tako da su i šanse za uspijeh veče. Več druge generacije imaš i roza mužijake pa.......pozdravvlado je napisao/la:turbozd je napisao/la:U toj kombinaciji dobijaš sve ženke lip. pastel i sve mužijake crvene nosioce pastela
Koliko je ova kombinacija dobra za uzgajivača i jeli bolje parit bez tog PASTEL segmenta i kako prolaze kod ocjenjivanja ove pastel ženke (kakve su kao konkurencija)???
crv- Broj postova : 1816
Registration date : 02.12.2009
- Post n°158
vlado je napisao/la:Interesira me kod crvenih lipokrom kanarinaca dali može neka jedinka da ima PASTELA u sebi i kako se to manifestira na potomke?
Pored svega što su naveli Turbo i Renato , kažu da se manifestira i pozitivno na kvaliteti perja,koje bolje prilježe i samim tim utječe na izgled ptice.
- Post n°159
Za prethodno pitanje hvala svima na odgovorima a sada još jedno.
Ako bi upario LIPOKROM CRVENOG PASTEL NEINTENZIVNOG MUŽJAKA SA DVI LIPOKROM CRVENE INTENZIVNE ŽENKE dali bi valjalo međusobno pariti dobijene mlade od te dvi ženke.
To je kao jedan vid parenja u srodstvu i tako se vrši parenje kod pasa da bi se očuvale vrijednosti određene linije a sada kako bi to uticalo na ptice ja neznam pa ko zna molija bi za odgovor.
Ako bi upario LIPOKROM CRVENOG PASTEL NEINTENZIVNOG MUŽJAKA SA DVI LIPOKROM CRVENE INTENZIVNE ŽENKE dali bi valjalo međusobno pariti dobijene mlade od te dvi ženke.
To je kao jedan vid parenja u srodstvu i tako se vrši parenje kod pasa da bi se očuvale vrijednosti određene linije a sada kako bi to uticalo na ptice ja neznam pa ko zna molija bi za odgovor.
- Post n°160
dva grdelina je napisao/la:Vlado uvati se malinoa pusti crvene,ili razmišljaš o crvenim malinoima???????????????
Kako misliš da se uhvatim Malinoa i usput da znaš da sam te nedavno kad sam bio u Splitu zovnija 20 puta da ti platim članarinu i prstenove i na kraju sam odusta jer sam pomislija da su te vanzemaljci kodnapirali.
- Post n°161
pa neki dan na povratku iz mostara sam svratija priko tvog kraja,judi pričaju da si se uvatija malinoa opasno......ma da si me zva za popit piče bija bi se javija....
čajka- Broj postova : 412
Registration date : 01.05.2009
- Post n°162
ali se marjan društvo proširilo i na tihaljinuvlado je napisao/la:dva grdelina je napisao/la:Vlado uvati se malinoa pusti crvene,ili razmišljaš o crvenim malinoima???????????????
Kako misliš da se uhvatim Malinoa i usput da znaš da sam te nedavno kad sam bio u Splitu zovnija 20 puta da ti platim članarinu i prstenove i na kraju sam odusta jer sam pomislija da su te vanzemaljci kodnapirali.
- Post n°163
pa odavno smo mi doli moja Cajka....a otkad je član naš iz Ljubuškog......
- Post n°164
dva grdelina je napisao/la:pa neki dan na povratku iz mostara sam svratija priko tvog kraja,judi pričaju da si se uvatija malinoa opasno......ma da si me zva za popit piče bija bi se javija....
Triba si se javit da si u mom kraju nisam ti ja vidovit.
- Post n°165
čajka je napisao/la:ali se marjan društvo proširilo i na tihaljinuvlado je napisao/la:dva grdelina je napisao/la:Vlado uvati se malinoa pusti crvene,ili razmišljaš o crvenim malinoima???????????????
Pa naravno ali da nebiše Zvrcka osta ja bez prstenova.
- Post n°166
ma kako,aj objasni mi javno....kad je tajnik društva gosp.Marijanović dok je sidija kod blagajnika g.Podruga mene osobno zva i ja mu diktira tvoje podatke,a šta tebi Zvrcko govori to me nezanima......
Renato.M- Broj postova : 1494
Registration date : 14.12.2009
- Post n°167
Vlado ako je taj mužijak super i ako nosi super onda ti je to odličan sistem parenja. Ali ako mladi imaju greške tim parenjem češ te greške još više potvrditi. poz.vlado je napisao/la:Za prethodno pitanje hvala svima na odgovorima a sada još jedno.
- Post n°168
dva grdelina je napisao/la:ma kako,aj objasni mi javno....kad je tajnik društva gosp.Marijanović dok je sidija kod blagajnika g.Podruga mene osobno zva i ja mu diktira tvoje podatke,a šta tebi Zvrcko govori to me nezanima......
Nećemo pravit strku od toga kad se vidimo onda ćemo popričat, bitno da je sve ok.
- Post n°169
Renato.M je napisao/la:Vlado ako je taj mužijak super i ako nosi super onda ti je to odličan sistem parenja. Ali ako mladi imaju greške tim parenjem češ te greške još više potvrditi. poz.vlado je napisao/la:Za prethodno pitanje hvala svima na odgovorima a sada još jedno.
Rečeno mi je da su mu mladi ekstra ali znači dok ih ne dobijem i sam ne vidim neznam šta imam.
Carduel- Broj postova : 1278
Registration date : 29.07.2009
- Post n°170
dva grdelina je napisao/la:pa odavno smo mi doli moja Cajka....a otkad je član naš iz Ljubuškog......
0d 2002.
- Post n°171
Nisam znao oprosti prijatelju i pozdrav iz splita
- Post n°172
A Vlade ne pravim ja strku nego ti javno prozivaš....zamisli kad dođu prsteni,zvrcko ti ih donese i kaže kroz zajebanciju ili ne -vlade iša sam u belgiju po njih,a ti odma sutra javno napišeš-da ne bi zvrcka ,osta ja bez prstenova....vlado (sri 15 pro - 22:10) je napisao/la:dva grdelina je napisao/la:ma kako,aj objasni mi javno....kad je tajnik društva gosp.Marijanović dok je sidija kod blagajnika g.Podruga mene osobno zva i ja mu diktira tvoje podatke,a šta tebi Zvrcko govori to me nezanima......
Nećemo pravit strku od toga kad se vidimo onda ćemo popričat, bitno da je sve ok.
- Post n°173
s čim se putuje u belgiju po prstenove
- Post n°174
samo autom na plin,gorivo je poskupilo......
- Post n°175
Prijatelju čini mi se da između vas dvojice ISKRI pa nebi ja bio taj koji će polit benzin, neznam zašto je tako i nebriga me.
Ali evo cile priče, ja sam bio u Splitu i zvao sam tebe 10-15 puta i mobitel bi odzvonija ali niko se nije javlja.
Onda sam zva Fredija i svakako sam treba uzet 1 minijaturnog španjolca jer mi je mužjak iz prve kupovine crka.
Opet ista priča samo što je njegov mobilni bio izgašen.
Onda sam se sjetio Zvrcka i nazva njega i on mi se javio i reka da dođem do njega i kad sam stiga nazva je dečka koji radi na narudžbi prstenova i poručija mi 25 kom za kanarince i 25 kom za španjolce.
Dao sam mu novce za članarinu i za prstenove i to 250 kuna koliko se sjećam.
Kad je čuo da sam treba Fredija i da mi se nije javija on ga je nazva i Fredi mu se javio jer se u međuvremenu probudija i upalija mobitel i tako smo otišli kod njega.
Kad je čuja da mi je crka kanarinac dao mi je drugog ali ja ga nisam htio uzeti kao naknadu za uginulog već sam mu i tog platija (na silu) i ostavija mu prsten od uginulog i ovo Fredi može potvrdit.
Ovo je istina a one moje riječi "OSTA JA BEZ PRSTENOVA" je bio jedan vid šale a sad mi se čini da bi moga dobit duplo prstenova ako si ih i ti naručija ali nema veze neće bit viška.
Kad dođem u Split zvat ću te opet pa ćemo otić na kavu i uplatit ću i ove druge prstenove .
Ali evo cile priče, ja sam bio u Splitu i zvao sam tebe 10-15 puta i mobitel bi odzvonija ali niko se nije javlja.
Onda sam zva Fredija i svakako sam treba uzet 1 minijaturnog španjolca jer mi je mužjak iz prve kupovine crka.
Opet ista priča samo što je njegov mobilni bio izgašen.
Onda sam se sjetio Zvrcka i nazva njega i on mi se javio i reka da dođem do njega i kad sam stiga nazva je dečka koji radi na narudžbi prstenova i poručija mi 25 kom za kanarince i 25 kom za španjolce.
Dao sam mu novce za članarinu i za prstenove i to 250 kuna koliko se sjećam.
Kad je čuo da sam treba Fredija i da mi se nije javija on ga je nazva i Fredi mu se javio jer se u međuvremenu probudija i upalija mobitel i tako smo otišli kod njega.
Kad je čuja da mi je crka kanarinac dao mi je drugog ali ja ga nisam htio uzeti kao naknadu za uginulog već sam mu i tog platija (na silu) i ostavija mu prsten od uginulog i ovo Fredi može potvrdit.
Ovo je istina a one moje riječi "OSTA JA BEZ PRSTENOVA" je bio jedan vid šale a sad mi se čini da bi moga dobit duplo prstenova ako si ih i ti naručija ali nema veze neće bit viška.
Kad dođem u Split zvat ću te opet pa ćemo otić na kavu i uplatit ću i ove druge prstenove .