Prodajem višak!
mužjaci od 30 do 60 eura,a ženke 20.
mužjaci od 30 do 60 eura,a ženke 20.
Češljugar, juričica, zelendur, čižak, žutarica, kanarinac-::- European goldfinch, linnet, canary, greenfinch, siskin, serin
IvoR je napisao/la:Marine dali ti je cijena tokom cijele godine ista?
MARIN je napisao/la:IvoR je napisao/la:Marine dali ti je cijena tokom cijele godine ista?
Da.
Za ženke je lako.Uvijek imam poneku viška.Ali mužjake i nemam baš kroz čitavu godinu za prodaju.Volim prodati pticu koja je u formi te da je onaj koji kupuje može čuti.A ne samo moju priču.
moze li za mene tri muski i 5 zenkiMARIN je napisao/la:IvoR je napisao/la:Marine dali ti je cijena tokom cijele godine ista?
Da.
Za ženke je lako.Uvijek imam poneku viška.Ali mužjake i nemam baš kroz čitavu godinu za prodaju.Volim prodati pticu koja je u formi te da je onaj koji kupuje može čuti.A ne samo moju priču.
korkut je napisao/la:moze li za mene tri muski i 5 zenkiMARIN je napisao/la:IvoR je napisao/la:Marine dali ti je cijena tokom cijele godine ista?
Da.
korkut je napisao/la:e sad dodjite vi sad ce jos malo da se takmice grdelini pa dodjite a za ptice cemo lako