+4
baltic
PESTI
ticar
zvrcko sen
8 posters
ko jamio jamio
zvrcko sen- Moderator
- Broj postova : 1607
Registration date : 08.12.2008
- Post n°1
ko jamio jamio
Zadnja promjena: zvrcko sen; čet 3 pro - 23:58; ukupno mijenjano 1 put.
ticar- Moderator
- Broj postova : 2908
Registration date : 09.06.2008
- Post n°2
Re: ko jamio jamio
bilač ko bilač
PESTI- Broj postova : 1419
Registration date : 11.03.2009
- Post n°3
Lipi krnjol!
baltic- Broj postova : 779
Registration date : 22.08.2009
- Post n°4
Mostarski to se ne cjeni u dalmaciji Jel to 1 ili 3
lord189- Opomena pred isključenje
- Broj postova : 1872
Registration date : 28.10.2008
- Post n°5
a koja lipa beštija.....a kad će meni jedna ovakva u ruke doć
many- Broj postova : 762
Registration date : 13.10.2009
- Post n°6
karnjolac i to ok
lord189- Opomena pred isključenje
- Broj postova : 1872
Registration date : 28.10.2008
- Post n°7
ma šta ok....ovo je ora od tice ovo je kralj pa vidi mu aore ,pazi aore!!! a ne krune iza vrata ovo in je svetac sen kad krepa tražit ćemo u pape da ga proglasi svecem pa makar i blaženim
dragec- Broj postova : 110
Registration date : 10.04.2009
- Post n°8
Čitam i ne vjerujem ! Koliko ravnodušnosti u komentarima ( naravno, osim lorda189 ) , a uvjeren sam da 90% forumaša ( među njih i sebe ubrajam ) nije uživo vidjelo ovakvog ljepotana. Ptica je prekrasna i nesvakidašnja.
ticar- Moderator
- Broj postova : 2908
- Post n°9
dragec je napisao/la:Čitam i ne vjerujem ! Koliko ravnodušnosti u komentarima ( naravno, osim lorda189 ) , a uvjeren sam da 90% forumaša ( među njih i sebe ubrajam ) nije uživo vidjelo ovakvog ljepotana. Ptica je prekrasna i nesvakidašnja.
ma nevalja ništa nije mu se krnjola spojila.
Gost- Gost
- Post n°10
lip krnjolac, ali želandur tica samo za uzgoj...što se tiče pjeva katastrofa...
dragec- Broj postova : 110
Registration date : 10.04.2009
- Post n°11
Koliko vidite imam dosta godina i dosta ih je prošlo kroz moje ruke , ali ovakvog ljepotana nisam imao . Bio je jedan interesantan mužjak ulovljen ( ne od mene ) prije desetak godina. Nije imao ovako lijepu masku i bio je manji, ali je imao nasred čela bijelu točku (otprilike 5 x 5 mm ) , bio je bjelogrli ( poput ovog što ga tičar stavio ) ,nije imao crnog na glavi osim tanke crte na tjemenu , karniolac sa cijelom crtom i šestšpigler . Veliki nedostatak ptice je bio da se ni nakon godinu dana nije smirio , a niti zapjevao i nakon toga je prodan. Osobno sam imao karniolce kojima bi se jedva vidjele dvije crvene točke zato kada vidim ovakovog ljepotana nemogu ne reći prekrasan.
xyz- Broj postova : 2232
- Post n°12
S obzirom na dane primjedbe u ovoj temi, i nastanak nesuglasica, tema je zaključana.
Svatko ima pravo prodavati svoju imovinu, i svatko stoji za sebe iza činjenice da li je njegova imovina popraćena urednom papirologijom ili ne.
Ne treba nam podizanje tenzija i međusobne optužbe, privlačenja pozornosti i sličnih stvari, koje nisu u cilju tićarstva niti nikoga od nas.
Svatko ima pravo prodavati svoju imovinu, i svatko stoji za sebe iza činjenice da li je njegova imovina popraćena urednom papirologijom ili ne.
Ne treba nam podizanje tenzija i međusobne optužbe, privlačenja pozornosti i sličnih stvari, koje nisu u cilju tićarstva niti nikoga od nas.