LJudi neznam sta je sa jednom mojom zenkicom stara je samo nepune dve godine ali danas sam primetio izrasle su joj na srednjem prstu na obe noge kao bradavice neke loptice i na jednoj nozi bas ispod alkice velika kao bradavica sta je tu problem koja je ta bolest i kako je izleciti molim one koji su imali ili se sreli sa takvom bolescu da mi pomognu inace mije to najbolja zenkica .poz
+4
PESTI
bocka
seadriver
kemo89
8 posters
Izrasline po nogama
kemo89- Broj postova : 239
Registration date : 20.08.2008
- Post n°1
Izrasline po nogama
Gost- Gost
- Post n°2
Re: Izrasline po nogama
te bradavice ili ti ga bage na nogama nastaju zbog nečiščenja podnice
seadriver- Moderator
- Broj postova : 919
Registration date : 14.06.2008
- Post n°3
from je napisao/la:te bradavice ili ti ga bage na nogama nastaju zbog nečiščenja podnice
Suga ili gljivice, kao kemo sta znas puno se toga pise na ovom forumu, imas sve detaljno objasnjeno u temi "bolesti i problemi", naslov podteme je "naslage po nogama". Senior je dosta pisao o tome, potkrijepljeno sa slikama
bocka- Broj postova : 1656
Registration date : 23.11.2008
- Post n°4
KEMO OTVORI OVU STRANICU https://ptice-birds.forumhr.com/bolesti-problemi-f18/naslage-po-nogama-t299.htm
PESTI- Broj postova : 1419
Registration date : 11.03.2009
- Post n°5
Kemo ...kod tebe stalno neka bolest i to sve vezano za higjenu u kavezu .Treba kaveze čistiti i prati ...DEZINFICIRATI.. Takodjer hranu treba držati u posudi sa poklopcem ,VODU MJENJATI...tu vodu kemo ako ti nečeš popiti iz pojilice ne davaj ni svojim pticama..
To kemo što si ti sve nabrojio i što ti se dešava NEMA U UZGAJIVAČA KOJI DRŽE DO HIGJENE U KAVEZU.
To se dešava u onih ,,,TIČARA;;;koji me žicaju svaku godinu grdelina ili neku pticu pa im crkne za mjesec dana.
Koliko si puta dao kupanje ovo ljeto svojim pticama?
To kemo što si ti sve nabrojio i što ti se dešava NEMA U UZGAJIVAČA KOJI DRŽE DO HIGJENE U KAVEZU.
To se dešava u onih ,,,TIČARA;;;koji me žicaju svaku godinu grdelina ili neku pticu pa im crkne za mjesec dana.
Koliko si puta dao kupanje ovo ljeto svojim pticama?
kreso- Broj postova : 1804
Registration date : 24.11.2008
- Post n°6
e to si Pesti dobro napisa higijena je najvaznija od nje sve polazi
- Post n°7
Ma dajem im kupanje stalno bar dva puta nedeljno sigurno i higijena mi je dobra, hrana u posudici sa poklopcem i to je bilo oduvek kod mene ,vodu menjam nekoliko puta na dan ,ovo mi nisu prvi ljubimci pa da neznam kako s njim sve ja ovo pazim al sta ces kad nesto oce da bude oce a ja nemam ovde kod mene odgovarajucih sretstava za dezinfekcija kaveza i slicno pa zato se meni ovo sve desava.pozz
- Post n°8
Ako baš nemaš ništa za dezinfekciju koristi RAKIJU ......To popularno piče sigurno svi imaju .
U ZDRAVLJE KEMO........
U ZDRAVLJE KEMO........
- Post n°9
Hahahahah videcu da nabavim flasu pa da poprskam a sto se tice konzumiranja ne konzumiram ali u svakom slucaju ziveli pesti hahahah
ticar- Moderator
- Broj postova : 2908
Registration date : 09.06.2008
- Post n°10
u ovo sadašnje doba postoji i vruća voda
- Post n°11
ticar je napisao/la:u ovo sadašnje doba postoji i vruća voda
To je onda čaj tičar.......bolja je rakija
Dean- Broj postova : 1847
Registration date : 19.08.2008
- Post n°12
malo varikine u vodu i s time oprati kaveze - poslije dobro isprati i rješeno...
- Post n°13
Ali to nemožeš piti.... Čaj takodjer slabo ide ......ali rakijetina rane lječi....i dezinficira izvan i iznutra...
evmolp- Broj postova : 117
Registration date : 22.07.2009
- Post n°14
Kemo, mozda to i nije tako strasno. U ovom periodu noge ptica dosta stradaju od uboda komarca. Ako je bradavica crvena onda je to.kemo89 je napisao/la:LJudi neznam sta je sa jednom mojom zenkicom stara je samo nepune dve godine ali danas sam primetio izrasle su joj na srednjem prstu na obe noge kao bradavice neke loptice i na jednoj nozi bas ispod alkice velika kao bradavica sta je tu problem koja je ta bolest i kako je izleciti molim one koji su imali ili se sreli sa takvom bolescu da mi pomognu inace mije to najbolja zenkica .poz