Ptice pjevice Europe - European singing finches

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Ptice pjevice Europe - European singing finches

Češljugar, juričica, zelendur, čižak, žutarica, kanarinac-::- European goldfinch, linnet, canary, greenfinch, siskin, serin

+29
ssarava1
pippo
krstokljun
Lazar
Sina BL
crv
Said_the_great
zvrcko sen
Drago_Nin
brabus
sestoperac
carduelismo
refa95
many
karlo
saso78
Carduel
MARIN
malinois
plafonko
Miljenko
lord189
krnjolac
Dax BG
xyz
PESTI
ticar
bocka
Fago
33 posters

Naše slike češljugara iz prirode

saso78
    saso78

Broj postova : 771
    Registration date : 20.07.2008

Naše slike češljugara iz prirode - Page 2 Empty Re: Naše slike češljugara iz prirode

Postaj by saso78 uto 8 ruj - 16:26

Pa nema sto da pitas ja uvjek dajem suncokret...
    Kad zahladi vise sami ga jede bez ogled na kolicini koju stavljam,a kako temperatue raste ptice sve manje ga jede.
    Carduel
    Carduel

Broj postova : 1278
    Registration date : 29.07.2009

Naše slike češljugara iz prirode - Page 2 Empty Re: Naše slike češljugara iz prirode

Postaj by Carduel uto 8 ruj - 19:30

saso78 je napisao/la:Pa nema sto da pitas ja uvjek dajem suncokret...
    Kad zahladi vise sami ga jede bez ogled na kolicini koju stavljam,a kako temperatue raste ptice sve manje ga jede.

Ne pitam Saso, to je bila konstatacija (igra riječi). Čitao sam negdje na forumu u vezi suncokreta, pa neki tvrde da treba davati a neki ne. Što se mene tiče, svojim pticama dajem ga u neograničenim količinama zajedno s drugom hranom, pogotovo kad je suncokret još nedozreo i naravno u sezoni. Sve što prispije u sezoni od biljaka dajem i nikad nisam pazio na količinu. Ptice su u volijeri i one same uzimaju koliko im treba. Samo se treba očistiti ostatak da se ne bi hrana pokvarila. Nisam nikad imao problema ugojenosti kod ptica. U biti svatko ima svoju formulu bilo praktičnu ili naučenu.

Što se mene tiče odgovor je: DA!
    saso78
    saso78

Broj postova : 771
    Registration date : 20.07.2008

Postaj by saso78 uto 8 ruj - 19:54

OK je znam da je bila konstatacija.
    Pa i ptice kad su u volieri oni dosta energije i trose,pa zoto nemas problema sa ugojenosti Smile
    Pozdrav.
    karlo
    karlo

Broj postova : 85
    Registration date : 22.12.2009

Postaj by karlo ned 31 sij - 16:49

suncokret da,ali ipak ne previše...normalno uz što raznovrsnije sjeme... Smile
    many
    many

Broj postova : 762
    Registration date : 13.10.2009

Postaj by many pon 1 vel - 10:44

prvo suncokret deblja i ok ako se daje mliječan ok ali pa nemojte češljugare stavljati u mračno pa to ti je ono kao srednji vijek,pusti ga da živi danje svijetlo uništiš mu oči skroz terže zrno traži,ma nije ok za moj pojam!
    krnjolac
    krnjolac

Broj postova : 791
    Registration date : 16.03.2009

Postaj by krnjolac pon 1 vel - 11:00

ja mojima samlijem oljušteni suncokret i pinjole.udavili bi se u tome!
    refa95
    refa95

Broj postova : 1274
    Registration date : 12.04.2009

Postaj by refa95 pon 1 vel - 11:01

Naše slike češljugara iz prirode - Page 2 1215348894wxbw4rz.th
    refa95
    refa95

Postaj by refa95 pon 1 vel - 11:03

Naše slike češljugara iz prirode - Page 2 22587687009c9934192b.th

Naše slike češljugara iz prirode - Page 2 2529853723f2c9a8cfa1.th

Naše slike češljugara iz prirode - Page 2 2301843555ffa64451b7.th
    many
    many

Postaj by many pon 1 vel - 20:49

Naše slike češljugara iz prirode - Page 2 P20100688509875Naše slike češljugara iz prirode - Page 2 P20100738559554Naše slike češljugara iz prirode - Page 2 P20100838922448danas vani
    many
    many

Postaj by many pon 1 vel - 20:51

gladni su medeniči dao sam i jesti malo baš su mi slatki ovako na korovu,a vama!
    refa95
    refa95

Postaj by refa95 pon 1 vel - 21:51

i meni many
    many
    many

Postaj by many pon 1 vel - 22:24

jako volim češljugare te divne bije glavica to milozvučno didilit ma predivne životinjice,danas je bilo jako zima ali svejedno nije mi žao za smrznute prste,he,he!
    carduelismo
    carduelismo

Broj postova : 94
    Registration date : 17.10.2009

Postaj by carduelismo pon 1 vel - 23:45

many je napisao/la:gladni su medeniči dao sam i jesti malo baš su mi slatki ovako na korovu,a vama!
    sta si im ovo dao da jedu Many??? Svi su se napuhali nesto Very Happy Smile
    malinois
    malinois

Broj postova : 1594
    Registration date : 19.03.2009

Postaj by malinois uto 2 vel - 0:05

Many slike su odlicne cheers cheers

Vidi se da volis ptice
    many
    many

Postaj by many uto 2 vel - 14:49

što misliš zašto su se napuhali,zato jer im nisam dao jesti i hladnoča ih je napuhala,jadne ptičice a evo od danas u kombinaciji sa konopljarkama na mom hranilištu,tj konopljarke jedu ali češljugari još nisu došliNaše slike češljugara iz prirode - Page 2 P20200250857783Naše slike češljugara iz prirode - Page 2 P20200330916864zeba jede integralno pecivo od ražiNaše slike češljugara iz prirode - Page 2 P20200431096237Naše slike češljugara iz prirode - Page 2 P20200241310545oprostite na dosta mutnim fotkama slab mi je fotoaparat sorry!Jako volim ptice i razumijem ih a reci mi tko ih ne bi volio kad su ovako drage i lijepe,naši mali dragulji prirode!
    sestoperac
    sestoperac

Broj postova : 896
    Registration date : 07.11.2008

Postaj by sestoperac uto 2 vel - 18:24

Many,

slike su odlicne.

Trebao si im jos samo zabrkat neki multivitamin lol!
    many
    many

Postaj by many uto 2 vel - 18:45

ima u mješavini da vidiš konopljarke prvo su jele korov i nisu ni gledale repicu i mješavinu za kanarince i pšenicu,onda je sramežljivo došla jedna pa poslije je to vidjela druga pasu odletjele pa je došlo još pet paih sad ima sedam i nekako su se smirile i jedu kao lude i više neće ni korov jesti,češljugara nije bilo ali valda će i oni kužiti bogatu trpezu jedan dva danas jer je bilo jako hladno ujutro,zeba je bila samo jedna na sjemenkama a više vole kruh,ja odem u pekaru pa uzmem vreću starog kruha a ima i peciva i krafni,kifla,lisnatog a sve par dana staro,tako da im namrvim i vrapčići i zebe i kosevi,crvendać svi mi papaju kao veliki.

Sve mi je oko kuće živo i drozdovi mi dođu u voćnjak na jabuke koje nisam obrao da pojedu ptice ako hoče,sjenice plave vole jesti kroasane jako lisnato,jer je masno,valda će zebe sutra doći pa fotkam sa češljugarima![img][/img]
    bocka
    bocka

Broj postova : 1656
    Registration date : 23.11.2008

Postaj by bocka uto 2 vel - 22:14

Many, daj okači na drvetu malo špeka ali onako tanko izrezano, pa da vidiš koliko ptica če doči.
    Miljenko
    Miljenko

Broj postova : 816
    Registration date : 25.04.2009

Postaj by Miljenko uto 2 vel - 22:29

Many, svaka cast! cheers
    MARIN
    MARIN

Broj postova : 2096
    Registration date : 17.11.2008

Postaj by MARIN uto 2 vel - 22:42

Vidi se ko voli tiće!

Osjeća se to. Very Happy Very Happy Very Happy
    brabus
    brabus

Broj postova : 327
    Registration date : 26.09.2009

Postaj by brabus sri 3 vel - 22:23

Naše slike češljugara iz prirode - Page 2 Img5364y.th
    Naše slike češljugara iz prirode - Page 2 Img5371l.th
    Naše slike češljugara iz prirode - Page 2 Img5386n.th
    Naše slike češljugara iz prirode - Page 2 Img5388l.th

suncokret kao omiljena hrana češljugara
    fotke unazad 2 mjeseca...
    many
    many

Postaj by many sri 3 vel - 23:17

meni su zelenduri malo polje suncokreta terminirali vjeruješ mi!
    Miljenko
    Miljenko

Broj postova : 816
    Registration date : 25.04.2009

Postaj by Miljenko čet 4 vel - 0:50

many je napisao/la:meni su zelenduri malo polje suncokreta terminirali vjeruješ mi!

Da li U Hrvatskoj ima "divljeg suncokreta"? Cvijet je manji (pa i sjeme), a i vise ih je na stabljici.
    Drago_Nin
    Drago_Nin

Broj postova : 96
    Registration date : 25.01.2010

Postaj by Drago_Nin čet 4 vel - 0:54

Miljenko je napisao/la:
    many je napisao/la:meni su zelenduri malo polje suncokreta terminirali vjeruješ mi!

Da li U Hrvatskoj ima "divljeg suncokreta"? Cvijet je manji (pa i sjeme), a i vise ih je na stabljici.

Ima suncokreta s manjin glavama i vise ih je na stabljici ali se isto uzgaja nema ga u prirodi...
    sestoperac
    sestoperac

Broj postova : 896
    Registration date : 07.11.2008

Postaj by sestoperac pet 19 vel - 20:57

Sad imam aparat bolji od Fagovog Very Happy brat mi se bavi fotografijom, stigao mu je neki objektiv sto moze da slika pticu na 200 metara. Ovo je probna bice toga jos- platan ispred moje zgrade:
    Naše slike češljugara iz prirode - Page 2 190210img2836.th

Sponsored content

Postaj by Sponsored content

Similar topics

-

Sada je: čet 21 stu - 12:14.