Branimir-galerija
Gost- Gost
- Post n°26
Re: Branimir-galerija
a desilo mi se da budu i svi korona.trebalo bi da bude pola korona pola konsort
Dean- Broj postova : 1847
Registration date : 19.08.2008
- Post n°27
Branimir je napisao/la:Stvarno čudno, ni jedan korona, a trebalo bi biti pola pola, al jedno je teorija a drugo stvarnost!
ništa čudno, dobra je teorija ali računa se na 100 kom, onda bi otprilike bilo 50% - 50%
zvrcko sen- Moderator
- Broj postova : 1607
Registration date : 08.12.2008
- Post n°28
većini ptica fali mase ....dali su slikane iz takvog ugla nevirujem jer ima i ptica koje je imaju....ptice za početak su dobre ...iduće godine selekcija javi se da ti pomognem u nabavci kvqalitetnijih parova, a i da najbolje od uzgojenog ostaviš.
svakako dobar početnički materijal.....ali ima prostora za napredak,.
Branimir- Broj postova : 1968
Registration date : 12.06.2008
- Post n°29
Je Seniore i ja sam uočio da se dosta razlikuju, i to najviše ove ženskice žute od ostalih, one su mi nekako izgledale okruglo, ali su i starije od drugih, svi ostali su nabavljeni ove zime na izložbi u Rijeci! Ajde kad si se več javio savjetuj mi malo oko prehrane koje sjemenska i ostalo, može i na p.m.! 

danijelvr- Broj postova : 254
Registration date : 07.11.2009
- Post n°30
Dobro je Branimire, lepe ptice...
Hoces li probati da bastardiras stiglice sa zenkama glostera, mozes dobiti simpaticne mlade?
Pozdrav i samo napred...
Hoces li probati da bastardiras stiglice sa zenkama glostera, mozes dobiti simpaticne mlade?
Pozdrav i samo napred...

Gost- Gost
- Post n°31
probaj branimire da bastardiras sa gloster zenkama.pusticu ovih dana i slike bastarda sto je proslo leto izlegao moj brat.zelenu zenku je pario isa stiglicem i sa cajzlom.
- Post n°32
Ej Gaso, danas sam spario i ovih dvoje što su bili odvojeni( na slikam su u malim kavezima), jer sam mislio da je korona muški kao što mi je čovijek rekao kad ono stari me zove da je "on" snesao dva jaja u hranilicu! Ja danas sa njom ka ovom zelenom consortu i milina slažu se super, inače sva tri para su u pogonu ima po 3 jaja ispod svake!
Dean- Broj postova : 1847
Registration date : 19.08.2008
- Post n°33
Meni je jedan od najsimpatičnijih bastardi sto sam vidio lugarin x gloster...pa ako imaš kojeg lugarina pokušaj tu kombinaciju, stvarno je super bastard 

- Post n°35
Gost- Gost
- Post n°36
odlicna ptica i ima lepu cubu iako bastardi od glostera nemaju lepu cubu.
malinois- Broj postova : 1594
Registration date : 19.03.2009
- Post n°37
- Post n°38
Eto, od grdelina je meni i lepsa konbinacija...
Hvala Malinois na lepoj slici...
Hvala Malinois na lepoj slici...
- Post n°39
Probati zašto ne, ali tek dogodine jer ove godine pokušavam dobiti što više mladih ptica, da mogu formirati jako matično jato, a onda čemo ga pojačavati sa drugim još boljim pticama i eksperimentirati sa bastardiranjem!
- Post n°41
Daj mi reci kako hraniš i koji im je meni, sastav hranjenja! Mislim uz sjemensku hranu što im još daješ?
Gost- Gost
- Post n°42
ja dajem CeDe za zute ptice.na 1 kuvano jaje izrendano dodam 2 kasike jajcane CeDe malo rendane sargarepe,malo nigera i seme maka.pticama dajem i list maslacka i misjakinju i normalno kanarinsku mesavinu semena da i redovno dajem grit .
- Post n°43
Hvala, vidim da nam se ne razlikuje puno način ishrane!
- Post n°45
Za sada su dvije žute na gnijezdima i imaju jedna 3 a druga 4 jaja s tim da ova sa 4 još nosi, a ovi drugi još ništa jer sam ih tek spojio!
Gost- Gost
- Post n°46
da tako gloterke nose 3-4 jajeta i to sitnija nego kod kanarinaca boje ali zato mlade hrane fenomenalno.
- Post n°47
Za sada da pokucam u drvo odlične su, tu dva dana puše bura i malo je zahladilo ali ne dižu se sa gnijezda samo pojedu i nazad!
Gost- Gost
- Post n°48
ne smeta njima hladnoca .cim bude preko 5 stepeni one krenu da nose bitno je da ne bude hladno prvih dana kad se mladi izlegui kad ustanu da ih hrane.
- Post n°49
A neče valjda, prognoza je dobra za sljedeče tjedne!
Gost- Gost
- Post n°50
tu mozes ocekivati i smedje ptice ako je zeleni nosioc smedjeg onda ces dobiti i muzijake i zenke smedje aako nije si mujaci od tog para ceti biti nosioci smedjg,sve moje ptice su radjene preko smedjih ptica.
|
|