Ptice pjevice Europe - European singing finches

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Ptice pjevice Europe - European singing finches

Češljugar, juričica, zelendur, čižak, žutarica, kanarinac-::- European goldfinch, linnet, canary, greenfinch, siskin, serin

3 posters

Uzgoj cesljugara

carduelis
    carduelis

Broj postova : 16
    Registration date : 25.01.2015

Uzgoj cesljugara Empty Uzgoj cesljugara

Postaj by carduelis sri 28 sij - 1:49

Citao sam puno postova o uzgoju ali nigdje nisam nasao direktan odgovor na moje pitanje, svatko govori drugacije i vise covjek nezna sto je tocno a sto krivo…

Sto treba napraviti nakon parenja muzijaka i zenke cesljugara da to bude sve legalno?
    Tomislav
    Tomislav

Broj postova : 122
    Registration date : 22.06.2013

Uzgoj cesljugara Empty Re: Uzgoj cesljugara

Postaj by Tomislav sri 28 sij - 5:09

To ti je najbolje da pitaš Zorana,pronađi ga na forumu i upitaj ga preko PM Smile
    zako
    zako

Broj postova : 334
    Registration date : 02.02.2012

Postaj by zako sri 28 sij - 10:08

carduelis je napisao/la:Citao sam puno postova o uzgoju ali nigdje nisam nasao direktan odgovor na moje pitanje, svatko govori drugacije i vise covjek nezna sto je tocno a sto krivo…

Sto treba napraviti nakon parenja muzijaka i zenke cesljugara da to bude sve legalno?

Tako ništa nije legalno, ako ptice (roditelji) nisu prstenovane i prijavljene.
    Prvo moraš nabaviti prstenovane ptice od registriranog uzgajivača, tražiti odobrenje, odnosno uzgojnu dozvolu od ministarstva i tek onda možeš u parenje.
    Sve sam to prošao prije dvije-tri godine. Slobodno me kontaktiraj ako imaš još kakvih pitanja.
    Možeš zvati i u ministarstvo gospodina Marka, on je jako susretljiv i sve će ti objasniti do u detalje.
    01/4866-120
    carduelis
    carduelis

Broj postova : 16
    Registration date : 25.01.2015

Postaj by carduelis sri 28 sij - 16:40

hvala Vam puno na ovim korisnim informacijama...bude li me jos nesto interesiralo javiti cu se Very Happy

Sponsored content

Postaj by Sponsored content

Sada je: čet 21 stu - 11:54.