Kupujem jednog dobrog baštarda
+3
ikayke
Branimir
richie
7 posters
Kupujem baštarda
Branimir- Broj postova : 1968
Registration date : 12.06.2008
- Post n°2
Re: Kupujem baštarda
Butiga ili Burza u ruke a ako ne onda preko nekog uzgajatelja, obavezno na kuću zoo shop ne preporučam!
ikayke- Admin
- Broj postova : 1510
Registration date : 09.09.2008
- Post n°3
Evo mogu ti ponuditi od prijatelja bastardi cesljugar x kanarinac prsten 2008 , pjesma cesljugara
Cijena za clanove foruma 200 kn.
Cijena za clanove foruma 200 kn.
Gost- Gost
- Post n°4
Ma zoo shop,ni oni neznaju sta prodaju,neznaju sta je musko a sta zensko,ima likova sta priodaju bastarde i kanarince u zoo shop,pa ovi uzimaju sve,pa onome ko nezna prodaju kanarinku za 200-300 kuna,to je jednom mom susidu,dobija je kanarinku za 250,ono stvarno lopovski
- Post n°5
To ti oni uzmu ptice od ljudi u zamijenu za hranu, nabiju dvostruku cijenu,a da ni sami ne znaju što prodaju, bitno da zarađuju!
ikayke- Admin
- Broj postova : 1510
Registration date : 09.09.2008
- Post n°6
Hhehe danas ti mene zove neki lik na moj stari oglas za kanarince... i ja mu ponudim od ovog frenda .... ja mu kazem moju cijenu...na sta ce on meni... u da mu je skupo...pitam ja njega koliko bi dao po komadu... on ce meni paaaaaaaa 50kn max.... samo sam se nasmijao i poklopio... pa da poslije prodaje po min 250.... radije cu ih poklonit
- Post n°7
Ma to su ti mutikaše,ona Agraria kraj Metroa već dobra 3 mjeseca ima jedne te iste ptice, več me i znaju jer svaki petak stanem da uzmem hrane, ali ptice su tamo ali i cijena koja je malo morgen!
lord189- Opomena pred isključenje
- Broj postova : 1872
Registration date : 28.10.2008
- Post n°8
kakvu baštardu tražiš??????????'
- Post n°9
Ne javlja se možda je več nabavio!
aurora2000- Broj postova : 22
Registration date : 09.03.2010
- Post n°10
ima lli ko bastarda ali da vridi nesto...mislin na pismu..ako ima ko neka se javi na pp
Gost- Gost
- Post n°11
Uzmi mladu pa je uči, niko ti neće dat staru koja vridi jer je krvav put za doć do dobre
krepat ma ne molat- Broj postova : 616
Registration date : 31.03.2009
- Post n°12
Imam mlade baštarde,za sad slušaju pjesmu gardelina.Faganel x bakrena mozaik,faganel x lipokrom crvena mozaik,gardelin x ivorio.Stari su od 18-50 dana.Neki su prstenovani neki nisu.
krepat ma ne molat- Broj postova : 616
Registration date : 31.03.2009
- Post n°13
Branimir je napisao/la:Ma to su ti mutikaše,ona Agraria kraj Metroa već dobra 3 mjeseca ima jedne te iste ptice, več me i znaju jer svaki petak stanem da uzmem hrane, ali ptice su tamo ali i cijena koja je malo morgen!
Ma ptice su im u banani,žalosno ih je i gledat kako se muče a o cijeni da ne govorimo.
ticar- Moderator
- Broj postova : 2908
Registration date : 09.06.2008
- Post n°14
krepat ma ne molat je napisao/la:
Ma ptice su im u banani,žalosno ih je i gledat kako se muče a o cijeni da ne govorimo.
kod mene u zoo shopu baštarde po 500 kn,hahahahahah.
i mene su nedavno zvali iz splita ili sinja neznam točno iz nekog zoo-a da iman li kanarinaca za prodati da im splićani traže puno love,ja pitam koliko traže a oni meni da 120 kn,pitam ja koliko nudiš za komad a on da 80 kn.hahahah
a prodaju po 300.
reka san mu ako će uzet 20 komada poklonit ću mu ih po 100kn,ali nije više zva.