evo i meni se desilo ono čemu sam se najmanje nadao.bilo je dovoljno da ostavim vrata otvorena "doslovno" 5 minuta i da susjedova mačka napravi haos... usmrtila mi je jednog i teško ozljedila drugog grdelina,koji je ipak uginuo.oba muška dok je jedna ženka malo nastradala pa se ipak nadam da će ostati a druga nasreću bez ozljeda.dva para sam spremio sad dvi ženke same...što je tu je,ode i ova godina.
4 posters
mačke na djelu
zmajcom- Broj postova : 85
Registration date : 17.12.2011
- Post n°1
mačke na djelu
Carduel- Broj postova : 1278
Registration date : 29.07.2009
- Post n°2
Re: mačke na djelu
zmajcom je napisao/la:evo i meni se desilo ono čemu sam se najmanje nadao.bilo je dovoljno da ostavim vrata otvorena "doslovno" 5 minuta i da susjedova mačka napravi haos... usmrtila mi je jednog i teško ozljedila drugog grdelina,koji je ipak uginuo.oba muška dok je jedna ženka malo nastradala pa se ipak nadam da će ostati a druga nasreću bez ozljeda.dva para sam spremio sad dvi ženke same...što je tu je,ode i ova godina.
Baš mi je žao. Mačke su jako opasne.
adebisi- Broj postova : 25
Registration date : 24.05.2013
- Post n°3
Ja dobermana imam. Mačke zaobilaze moje dvorište:D Inače,preporučio bih svima koji drže ptice psa,po mogućnosti njemačkog lovnog terijera; riješava probleme mačaka,miševa,lasica...Ma samo što i ptice ne hrani
Zmajcom,žao mi je što ti se to dogodilo...Glavu gore,biti će bolje.
Zmajcom,žao mi je što ti se to dogodilo...Glavu gore,biti će bolje.
carduelis- Broj postova : 16
Registration date : 25.01.2015
- Post n°4
oprezno s kombinacijom mačaka i ptica ;DD