Dean je napisao/la:
jedna ženka i dva mužjaka
E ovo je več provokacija, ja vidim kod sve tri satinet oči, mislim da to nisu izabela oči.
Robi molim te slikaj ih za par dana pa da budemo sigurni 100%.
Poz.
Češljugar, juričica, zelendur, čižak, žutarica, kanarinac-::- European goldfinch, linnet, canary, greenfinch, siskin, serin
Dean je napisao/la:
jedna ženka i dva mužjaka
Dule zar i ti............, dobro, dobro proči češ ti na kavu....Dule je napisao/la:jedna ženka i dva mužjaka
krepat ma ne molat je napisao/la:A ima ima problema,četvrti uginuo Sve sam napravio kako treba,prve dva jaja u brašno.Kad je izbacila treće jaje stavio sve pod kanarinku.Tri se izlegla isti dan i oni su živi ovaj šta se izlegao 4.dan kasnije nije ga hranila i uginuo.Pitanje je,dali bi bilo u redu da 3 jaja stavim u brašno pa kad izbaci 4. jaje da sve skupa stavim pod kanarinku?
zoranV je napisao/la:
Brašno??????? Hmmmm, ne znam da li bi se ja usudio staviti jaja u brašno? Možda u oštro,tip 400,ali u glatko tip 500,sigurno ne . Mala šala,ali ipak stvarno mislimda nije preporučljivo jaja stavljati u brašno. Ja imam srednje krupnu piljevinu (iz zoo shopa) i u nju stavljam jaja.Neki stavljaju u posude sa zrnastom hranom,a neki u vatu (pamuk).
Govorim to iz razloga što jaja imaju sitne porice (kao i ljudska koža=,preko kojih jaje diše,pase mogu začepiti sa brašnom. Ovo je samo moje razmišljanje na glas,nemoj zamjeriti.
P.S. Svaka čast na prvim ovogodišnjim mladim. Čestitam
zoranV je napisao/la:
Brašno??????? Hmmmm, ne znam da li bi se ja usudio staviti jaja u brašno? Možda u oštro,tip 400,ali u glatko tip 500,sigurno ne . Mala šala,ali ipak stvarno mislimda nije preporučljivo jaja stavljati u brašno. Ja imam srednje krupnu piljevinu (iz zoo shopa) i u nju stavljam jaja.Neki stavljaju u posude sa zrnastom hranom,a neki u vatu (pamuk).
Govorim to iz razloga što jaja imaju sitne porice (kao i ljudska koža=,preko kojih jaje diše,pase mogu začepiti sa brašnom. Ovo je samo moje razmišljanje na glas,nemoj zamjeriti.
P.S. Svaka čast na prvim ovogodišnjim mladim. Čestitam
krepat ma ne molat je napisao/la:Nego dali se već vidi jesu li ženke ili mužjaci,prije par postova Renato je rekao da su ženke?