5 posters
BIRDS FOTO BOX
bocka- Broj postova : 1656
Registration date : 23.11.2008
- Post n°1
BIRDS FOTO BOX
Dean- Broj postova : 1847
Registration date : 19.08.2008
- Post n°2
Re: BIRDS FOTO BOX
Ovo izgleda jako interesantno ali nažalost slike su malo presitne, ako može malo veće ??
mipticar- Broj postova : 844
Registration date : 01.05.2009
- Post n°3
Dotičnog gosp. Kamilovića poznajem no meni ove naprave liče na zatvor Gvantanamo na Cubi . Naravno za ptice !
- Post n°4
Dean je napisao/la:Ovo izgleda jako interesantno ali nažalost slike su malo presitne, ako može malo veće ??
Deane, pola sata pokušavao sam ubaciti veče slike ali host an image ne dopusta da odaberem format a među ostalog traži da se registrujem na image programu.
Molim da mi se objasni gde grešim ?
ticar- Moderator
- Broj postova : 2908
Registration date : 09.06.2008
- Post n°5
bocka je napisao/la:
Deane, pola sata pokušavao sam ubaciti veče slike ali host an image ne dopusta da odaberem format a među ostalog traži da se registrujem na image programu.
Molim da mi se objasni gde grešim ?
registriraj se
i onda ćeš moći.
- Post n°6
Deane evo rado sam Ti ispunio želju ali dosta sam se namučio sa image shach
Mislim da bi trebalo da otvorite opciju da sam forum omogučava direkno ubacivanje fotografija preduzimanjem sa kompjutera.
Foto box kopiran je sa interneta i ima puno zanimljivih stvari kako bi se došlo do idealne fotografije.
Onaj tko želi sam napraviti ovako dobar foto box može puno pojedinosti da kopira od ovih snimaka.
Pozdrav Bocka
Mislim da bi trebalo da otvorite opciju da sam forum omogučava direkno ubacivanje fotografija preduzimanjem sa kompjutera.
Foto box kopiran je sa interneta i ima puno zanimljivih stvari kako bi se došlo do idealne fotografije.
Onaj tko želi sam napraviti ovako dobar foto box može puno pojedinosti da kopira od ovih snimaka.
Pozdrav Bocka
- Post n°7
Hvala Bocka
Evo malo sam detaljnije pogledao slike i zanima me nekoliko stvari ...kakav materijal je izmedju lampi i ptice...nekakvo staklo ili ?
što je ovaj mali "top" na zglobu (na slici 3 se najbolje vidi )izgleda kao još jedno usmjereno svjetlo ??
light meter :-)) nisam ni znao da to postoji
sve ostalo je jasno, jedino mi fali nekakva poluga za okretanje štapice na kojoj sjedi ptica (to ima Fago lijepo riješeno)
ups zaoravio sam slika br. 4 što je ono prozorče gore ljevo
e i da ne zaboravim ista slika : Nikon sucks
Evo malo sam detaljnije pogledao slike i zanima me nekoliko stvari ...kakav materijal je izmedju lampi i ptice...nekakvo staklo ili ?
što je ovaj mali "top" na zglobu (na slici 3 se najbolje vidi )izgleda kao još jedno usmjereno svjetlo ??
sve ostalo je jasno, jedino mi fali nekakva poluga za okretanje štapice na kojoj sjedi ptica (to ima Fago lijepo riješeno)
Carduel- Broj postova : 1278
Registration date : 29.07.2009
- Post n°8
Dean je napisao/la:Hvala Bocka
Meni se čini da je taj "top" video kamera!
- Post n°9
Ajde počnem redom:
Deane to je IT kamera i naročito slikao sam njen kabel na kome se vidi USB priključak koj ide u kompjuter odnosno lap-top.
Ovo je odlina stvar jer pticu pratiš odnosno snimaš ili slikaš pomoču te kamere a što je jako dobro sve pratiš na ekranu.
Onaj veči otvot je ф-100 namenjen za aparat vlasnika a dobra stvar je što aparat stoji na svoj stalak.
Svetlo prolazi kroz ornament staklo kako ne bi svetlost stvarala senku oko ptice.
Vidite da ima četiri lampe koje za svaku lampu ima prekidač.
Svaka lampa ima svoju ulogu i uključuje se o zavisnosti boje ptice.
Dole levo vidi se istrument luxmetar koj veoma koristi.
Jedini nedostatak ako se može tako reči je što stajalica nema automatsko okretanje, ali i za to ima rešenje pomoču konca odnosno sistem makare.
Možda boks je malo glomazan ali za sve performanse koje poseđuje sve je do mm. iskoriščeno.
Pozdrav Bocka
Deane to je IT kamera i naročito slikao sam njen kabel na kome se vidi USB priključak koj ide u kompjuter odnosno lap-top.
Ovo je odlina stvar jer pticu pratiš odnosno snimaš ili slikaš pomoču te kamere a što je jako dobro sve pratiš na ekranu.
Onaj veči otvot je ф-100 namenjen za aparat vlasnika a dobra stvar je što aparat stoji na svoj stalak.
Svetlo prolazi kroz ornament staklo kako ne bi svetlost stvarala senku oko ptice.
Vidite da ima četiri lampe koje za svaku lampu ima prekidač.
Svaka lampa ima svoju ulogu i uključuje se o zavisnosti boje ptice.
Dole levo vidi se istrument luxmetar koj veoma koristi.
Jedini nedostatak ako se može tako reči je što stajalica nema automatsko okretanje, ali i za to ima rešenje pomoču konca odnosno sistem makare.
Možda boks je malo glomazan ali za sve performanse koje poseđuje sve je do mm. iskoriščeno.
Pozdrav Bocka
- Post n°10
ornament staklo, viš viš, nikad se ne bi sjetio :-)
ma i ja se spremam napraviti jednu malo obiljniju kutiju u skoro vrijeme pa su sve informacije dobro došle...
a ono gore ljevo od kamerice što li je ?
ma i ja se spremam napraviti jednu malo obiljniju kutiju u skoro vrijeme pa su sve informacije dobro došle...
a ono gore ljevo od kamerice što li je ?
- Post n°11
To je neprovidno staklo, ptica iznutra nista ne vidi vani a iz vana vidi se ptica, to je kad je foto aparat u funkciju.