by Gost pet 20 lip - 18:30
za pse imas dosta takvih specijalizovanih agencija, ali za ptice....nazalost nema.
ja na odmore do sada nisam isao zbog standarda, ali zadnjih 3, ovog leta i 4 godine, ne idem zbog posla. ne radim non stop, ali sam u pripravnosti nosn stop 24 casova dnevno.
ranije smo pricali (setite se) kako da napravimo slobodno vreme za svoje ljubimce. da imamo svoje firmice.
eto bas tako sam ja napravio slobodno vreme za ptice, ali zato nema letovanja i zimovanja i putovanja. jbg. ja se ne udaljavam zbog posla puno od svog grada, jedino kada idem sluzbeno, ali se vracam u toku 24 casa, tako da za vodu nije problem, a za hranu nahranim pre polaska malko vise i to je to.
ticar sto se tice mora, bas lepo sto zivis na moru, ali ipak mislim da nije stvar u moru, nego odmoru, tacnije putovanju, malo razdvojenosti od grada u kojem zivimo.
gledano samo na more, u redu, ali nije more odmor, ne idu svi na more na odmor, mnogi idu na planine, gde je lakse odmoriti se mnogo, mnogi idu na jezera ili u banje.
u prednosti si striktno za more, ali za odmore i putovanja isto kao i svi mi.
jedni od najstarijih pticara u srbiji u u prednosti , jer su dva brata, matorci koji gaje ptice, zamislite kako je njima lako, u kojem raju oni zive, kad ide jedan tu je drugi da brine o pticama............blago njima. a i deca su im odrasla, tako da ima ko da ih menja i kada nisu to zajedno.
svima je lakse kada imaju decu ili mladje roditelje. njema se moze poveriti i dete, a kamoli ptica, naravno ako su korektni i pedantni.
ako gledamo samo zbog kupanja, ja nemam problem, ovde imam nakoliko reka, jednu veoma malu, u koju mozes samo da legnes (tu i ne idem), jednu malo vecu u kojoj moras i da hodas i negde da plivas, ali zato imamo zapadnu moravu, koja je po velicini iza dunava , save, velike morave, znachi 4 reka po velicini.(ko ne zna, zapadna i juzna morava se ne ulivaju, vec spajaju i zajedno prave veliku moravu)
tako da za kupanje imam gde otici, ali putovanje kako cemo da izvedemo, ostaje samo da se nadamo nekom "izmisljenom" resenju