+23
bembo
Orthodox_Celt
PESTI
dragutin rajnović
ticar
sestoperac
ERVINO
seadriver
Vrbanja
BOSKO
zoranV
Fago
crv
MARIN
kreso
malinois
ikayke
turbozd
damir64
Renato.M
Dean
dr.nenad86
sgobin
27 posters
Državna izložba u Splitu 2011
sgobin- Broj postova : 361
Registration date : 02.10.2009
- Post n°1
Re: Državna izložba u Splitu 2011
Bravo ekipi iz Splita...e to će tek bit fešta
dr.nenad86- Broj postova : 756
Registration date : 22.04.2009
- Post n°2
Svaka cast kolegama iz Splita, puno srece u organizaciji Drzavnog sampionata......
Pozdrav za Split iz Nisa...........
Pozdrav za Split iz Nisa...........
Dean- Broj postova : 1847
Registration date : 19.08.2008
bravo Splićani, jedva čekam
Renato.M- Broj postova : 1494
Registration date : 14.12.2009
- Post n°4
Bravo društvo Marjan, bravo uzgajivači iz Splita. Bila je i ura nismo se vidili još sa svijetskog, ajme koliko je godina prošlo, mora da če biti prava fešta! Pozdrav iz Pule, evo motivirali ste me stavljam u par 4 ženke više
damir64- Broj postova : 395
Registration date : 18.02.2010
Samo naprijed želim vam svima puno uspjeha i da se vidimo u najlipšem gradu na svitu,a i spličanke nisu za zanemarit.
turbozd- Broj postova : 261
Registration date : 31.08.2010
- Post n°6
Baš mi je drago i veselim se tom prvenstvu i nema sumnje da će to ekipa odraditi vrhunski.
Naprid bili!
Naprid bili!
ikayke- Admin
- Broj postova : 1510
Registration date : 09.09.2008
- Post n°7
WOOOOHHHHOOOOOOOO....... drago mi je da ce se drzavna izlozba odrzati u Splitu... u kakva ce to festa biti... kad znamo kako ekipa iz Marjana organizira svoju otvorenu izlozbu, kako ce tek ovo biti.... FESTA OD TICA
Svaka cast ekipi koja vodi Drustvo Marjan, ali i svim clanovima, jer poznavajuci ih znamo da ce to biti ono pravo...
Jedva cekam...
Svaka cast ekipi koja vodi Drustvo Marjan, ali i svim clanovima, jer poznavajuci ih znamo da ce to biti ono pravo...
Jedva cekam...
malinois- Broj postova : 1594
Registration date : 19.03.2009
- Post n°8
Hvala svima na zeljama i iscekivanjima . Mi cemo podnjet kandidaturu za odrzavanje Drzavnog sampionata Hrvatske a dal cemo dobiti tu cast.................... to cemo jos vidjeti .
NISTA NAS NE MOZE IZNENADITI .Takva su vremena
NISTA NAS NE MOZE IZNENADITI .Takva su vremena
kreso- Broj postova : 1804
Registration date : 24.11.2008
- Post n°9
aj jos izlozbu pomaknite tamo negdi oko bozica heheeh pa ce i dijaspora doc heeheh, sala mala sve najbolje ako dobijete kandidaturu u pripremi i organizaciji a tu u drustvu Marjan ima kvalitetnih ljudi za organizirat takvo nesto
MARIN- Broj postova : 2096
Registration date : 17.11.2008
- Post n°10
Na sjednici HOSa održanoj u Zagrebu, prošlu subotu(14.05.)donijeto je nekoliko važnih odluka.
Društvo "Marjan"dobilo je organizaciju Državnog prvenstva 2011.
Novi predsjednik Hosa je Ervino Jelenaca ,a tajnik Darko Mičetić.
Moje iskrene čestitke svima!
p.s.Valjda će se sad nešto pokrenuti,na bolje naravno.
Društvo "Marjan"dobilo je organizaciju Državnog prvenstva 2011.
Novi predsjednik Hosa je Ervino Jelenaca ,a tajnik Darko Mičetić.
Moje iskrene čestitke svima!
p.s.Valjda će se sad nešto pokrenuti,na bolje naravno.
crv- Broj postova : 1816
Registration date : 02.12.2009
- Post n°11
Čast svakome , ali mislim da su odabrani pravi ljudi. Želim im puno uspjeha i čvrstih živaca.
Dečki , samo hrabro !
Fago- Broj postova : 704
Registration date : 16.10.2008
- Post n°12
Kakvi noviteti iz HOS-a.
Pozdravljam sve promjene, a naročito me veseli Split
A ovo dvoje momaka... a što reći osim puno živaca i oštro naprijed
Pozdrav,
Pozdravljam sve promjene, a naročito me veseli Split
A ovo dvoje momaka... a što reći osim puno živaca i oštro naprijed
Pozdrav,
dr.nenad86- Broj postova : 756
Registration date : 22.04.2009
- Post n°13
Sve cestitke za nase Splicane, svaka Vam cast, jedva cekamo tu festu od Drzavnog sampiponata.
A novom rukovodstvu HOS-a Evrivnu i nasem Iki sve cestitke, samo napred i ostro.........
Pozdrav iz Nisa
A novom rukovodstvu HOS-a Evrivnu i nasem Iki sve cestitke, samo napred i ostro.........
Pozdrav iz Nisa
zoranV- Broj postova : 2908
Registration date : 26.12.2009
- Post n°14
Čestitam splićanima,Iki ,a Ervino -odakle već iz Istre (P.S. Još da imaš i livanjske krvi ,bar 90%,to bi bilo to)
BOSKO- Broj postova : 165
Registration date : 02.09.2010
- Post n°15
Napokon dugo očekivane promjene.Da sve bude još ljepše,izabrani pravi ljudi na udarna mjesta.Iskrene čestitke,obojici.
Vrbanja- Broj postova : 378
Registration date : 07.03.2010
- Post n°16
Cestitke SPLICANIMA
Sve najbolje novom predsjedniku i novom tajniku sretno vam bilo
Sve najbolje novom predsjedniku i novom tajniku sretno vam bilo
seadriver- Moderator
- Broj postova : 919
Registration date : 14.06.2008
- Post n°17
Državna izložba u Splitu 2011
Čestitke gdin. Ervinu i nadam se da će ostvariti sve ciljeve koje je zacrtao i o kojima je i ovdje pisao, naročito u pogledu odlaska na SP. Želim mu puno uspjeha u radu! Evo prvo državno pod njegovim predsjedanjem je u Splitu pa i tu očekujemo svekoliku podršku za koju ne sumnjam da će je biti. Naravno čestitke idu i tajniku Darku Mičetiću.
- Post n°18
Novi presjednik i tajnik saveza su PRAVI POGODAK . SVE CESTITKE
Da bi rukovodstvo bilo kvalitetno treba i dobra podrska svih struktura (uzgaivaci,drustva,podsavezi )
Hajdemo se svi malo pokrenuti i pomoci Ervinu i Darku da obave posao sto bolje i lakse .
POSLA IMA PUNO
Da bi rukovodstvo bilo kvalitetno treba i dobra podrska svih struktura (uzgaivaci,drustva,podsavezi )
Hajdemo se svi malo pokrenuti i pomoci Ervinu i Darku da obave posao sto bolje i lakse .
POSLA IMA PUNO
ERVINO- Broj postova : 628
Registration date : 02.12.2009
- Post n°19
Hvala svima, nismo to željeli niti očekivali ali u jednom trenutku su stvari krenule u za nas neprihvatljivom smjeru i tada smo prihvatili uz moram reči jednoglasnu potporu svih delegata ,,,naravno da se svi radujemo Državnom u Splitu a nekim odlukama skupštine HOS-a već smo olakšali organizatorima i ne sumljam u uspijeh prvenstva...pozdrav
PS sredstva za odlazak na Svjetsko su osigurana ,konvojer će biti poznat do 01.10. ostalo je na uzgajivačima!!!! potrebno je prijaviti primjeren broj ptica...put do Almerije iznosi 2400 km u jednom smjeru !??!.....
PS sredstva za odlazak na Svjetsko su osigurana ,konvojer će biti poznat do 01.10. ostalo je na uzgajivačima!!!! potrebno je prijaviti primjeren broj ptica...put do Almerije iznosi 2400 km u jednom smjeru !??!.....
Zadnja promjena: ERVINO; pon 16 svi - 22:00; ukupno mijenjano 1 put.
- Post n°20
Pripreme za Drzavnu izlozbu su u punom zamahu Radi se ,radi .Mi cemo dati sve od sebe da bude sto manje nezadovoljnih .
Bit ce i propratnih sadrzaja al o tome kad dode vrijeme
Bit ce i propratnih sadrzaja al o tome kad dode vrijeme
sestoperac- Broj postova : 896
Registration date : 07.11.2008
- Post n°21
Sve cestitke novom rukovodstvu !
ikayke- Admin
- Broj postova : 1510
Registration date : 09.09.2008
- Post n°22
ERVINO je napisao/la:Hvala svima, nismo to željeli niti očekivali ali u jednom trenutku su stvari krenule u za nas neprihvatljivom smjeru i tada smo prihvatili uz moram reči jednoglasnu potporu svih delegata ,,,naravno da se svi radujemo Državnom u Splitu a nekim odlukama skupštine HOS-a već smo olakšali organizatorima i ne sumljam u uspijeh prvenstva...pozdrav
PS sredstva za odlazak na Svjetsko su osigurana ,konvojer će biti poznat do 01.10. ostalo je na uzgajivačima!!!! potrebno je prijaviti primjeren broj ptica...put do Almerije iznosi 2400 km i to u jednom smjeru !??!.....
Ja cu samo ponoviti, ono receno na skupstini saveza, jedan ili dva covjeka ne mogu nista ukoliko nema volje i zelje ljudi u svim podsavezima, koji djele sa nama zelju i volju da se nesto kvalitetno napravi nakon jako dugo vremena. Nadam se da će se jos zainteresiranih suradnika javiti i ponuditi svoju pomoc , ma kakva ona bila, pa makar i moralna pomoc dobro dode.
Jedino uz obostranu zelju moze se nesto kvalitetno odraditi i osigurati malo bolji polozaj uzgajivaca u Hrvatskoj.
pozz
ticar- Moderator
- Broj postova : 2908
Registration date : 09.06.2008
- Post n°23
evo ja se javljam za pomoć. ,svaka vam čast što ste se prihvatili te obaveze,ali stvarno je trebalo nešto promijeniti,ja se nadam da će sad sve ići na bolje.
kreso- Broj postova : 1804
Registration date : 24.11.2008
- Post n°24
neka neka svaka cast nadan se da cete poboljsat svi skupa situaciju i da ce sve bit bolje nego prije
dragutin rajnović- Broj postova : 327
Registration date : 02.01.2010
- Post n°25
pozdrav novom rukovodstvu i Spličanima na izložbi jedino me zanima točan datum i održavanja izložbe