+6
sestoperac
saso78
steva318
Fago
Dean
ikayke
10 posters
69^ ESPOSIZIONE INTERNAZIONALE - Reggio Emilia
saso78- Broj postova : 771
Registration date : 20.07.2008
Ali su ljepi ti crveni mozaik ahati
žalacST- Broj postova : 263
Registration date : 20.09.2008
al kako proklija za 10 minuti...kvragu to neki NLO
Fago- Broj postova : 704
Registration date : 16.10.2008
Alo ekipa!
Eto tek sam se konsolidirao...
Sto reci osim da je bilo predobro, ali i kao svake godine prekratko! Ustvari sve sto sam planirao kupiti obavio sam do nekih 12.30, a onda do 15 malo gledao prodaju i vecinom izlozbu. Od gajbe do gajbe - fokusiran na satinete i izabele crvene mozaike...
Ma ljudi moji nema sto nema! Stvarno treba poci!
Mozes kupit sto ti srce pozeli. Svaki put skuzim jos 10tak dosad meni nepoznatih vrsta (ne pricam o papigama). Nasao sam se s likom koji mi je donio tice iz Njemacke, a na njegovom standu neke cudne egzote, rekao bi neke vrste sjenica, zimovke da ti pamet stane. Inace je lik sudac koji je sudio kanarince boje u Reggiu...
A ne znam, volio bih da sam blize pa da mogu i u nedjelju otici u miru pogledat izlozbu i s nekim na miru komentirat te ptice s izlozbe. Kvaliteta da ti mozak stane barem sto sam ja gledao. Naoko, onako na prvu, mi se ucinilo da iste takve imam doma, a kad sam se iskulirao vidim tamo neke sitnice i skuzim da sam daleko od 1. klase tica. Ali eto donio sam ta 2 tica, po 100Eura svaki, pa se nadam da cu taj melanin malo poboljsati.
Ikaykea sam sreo kad je birao tice, a i drugi put kako bezglavo lunja od standa do standa. Sigurno i ja tako ludo izgledam kad me gleda netko sa strane . Upoznao sam Merla - super lik - nas covijek, al spika taj njemacki ko materinji... Deana nisam nazalost nisam sreo, ali vidit cemo se mi barem u Rijeci
Eto pa se nadam da cemo druzenje u Reggiu ponoviti i dogodine i to jos u vecem broju
P.S. Postat cu par slika kad se sredim....
Eto tek sam se konsolidirao...
Sto reci osim da je bilo predobro, ali i kao svake godine prekratko! Ustvari sve sto sam planirao kupiti obavio sam do nekih 12.30, a onda do 15 malo gledao prodaju i vecinom izlozbu. Od gajbe do gajbe - fokusiran na satinete i izabele crvene mozaike...
Ma ljudi moji nema sto nema! Stvarno treba poci!
Mozes kupit sto ti srce pozeli. Svaki put skuzim jos 10tak dosad meni nepoznatih vrsta (ne pricam o papigama). Nasao sam se s likom koji mi je donio tice iz Njemacke, a na njegovom standu neke cudne egzote, rekao bi neke vrste sjenica, zimovke da ti pamet stane. Inace je lik sudac koji je sudio kanarince boje u Reggiu...
A ne znam, volio bih da sam blize pa da mogu i u nedjelju otici u miru pogledat izlozbu i s nekim na miru komentirat te ptice s izlozbe. Kvaliteta da ti mozak stane barem sto sam ja gledao. Naoko, onako na prvu, mi se ucinilo da iste takve imam doma, a kad sam se iskulirao vidim tamo neke sitnice i skuzim da sam daleko od 1. klase tica. Ali eto donio sam ta 2 tica, po 100Eura svaki, pa se nadam da cu taj melanin malo poboljsati.
Ikaykea sam sreo kad je birao tice, a i drugi put kako bezglavo lunja od standa do standa. Sigurno i ja tako ludo izgledam kad me gleda netko sa strane . Upoznao sam Merla - super lik - nas covijek, al spika taj njemacki ko materinji... Deana nisam nazalost nisam sreo, ali vidit cemo se mi barem u Rijeci
Eto pa se nadam da cemo druzenje u Reggiu ponoviti i dogodine i to jos u vecem broju
P.S. Postat cu par slika kad se sredim....
Gost- Gost
Pa jednostavno toliko je sitno i trazi,tj. upija vlagu tako da proklija nevjerojatno brzo,a o nas ima samo ono sta treba po 2-4 dana
ikayke- Admin
- Broj postova : 1510
Registration date : 09.09.2008
Fago je napisao/la:
Valjda svi koji su tamo tako izgledaju...silna trka i zurba...a vrijeme let...proslo mi je od 9 do 15 kao da sam sat vremena bio tamo...kupi ovo ono... 2-3 puta preleti sve ptice na prodaji i ode vrijeme...
Stvarno bi trebalo ici subotu i nedjelju.... subota shoping a nedjelja gledanje izlozbe... ah snovi
xyz- Broj postova : 2232
Registration date : 09.06.2008
Proklija za 10 minuta, biljka od 2 metra za jedan dan, a moram se malo našalit, to je nevjerovatno da su tako nešto proizveli (uzgojili)!!
Prekrasne ptice na tim slikama, pogotovo prvi kanarinac!
ikayke- Admin
drazenxp je napisao/la:
Drazene takav je jedan i kod mene dosao... jest da je skup ali je dobar
Sad samo treba taj par dat mladih, pa da sve ostane zivo i onda je sve ok...uh koliko srece ce trebat
xyz- Broj postova : 2232
Valjda oće sve bit dobro, na sreću kanarinci nisu toliko teški za uzgoj.
Ako ne 2009., mladi je kanarinac, moći će parit još duugo godina
ticar- Moderator
- Broj postova : 2908
drazenxp je napisao/la:Valjda oće sve bit dobro, na sreću kanarinci nisu toliko teški za uzgoj.
e ali treba pazit i kanarinku to je ono teže.
Dean- Broj postova : 1847
Registration date : 19.08.2008
da, taj Reggio je preveliki za jedan dan em moraš kupovati em biš htio pogledati izložbu koja je bytheway prevelika i razbacana tj. nisu ptice složene po vrstama nego po uzgajivaćima...
ali je prepredobra
da, vidio sam i Zagrebašku i Riječku i Zadarsku ekipu ali Faga i Ikaykea Ne , popraviti čemo na svjetskom i u Rijeci (na svjetskom je manja prodaja pa se bolje možeš skoncentrirati na izložbu) a i taj polazak u 15:00 ja uvijek vićem da ostanemo duže...ali kad dodje tih 15:00 budeš mrtav čovjek
a još sam u 09:10 i bio na glavnom ulazu samo da se zabilježi
ali je prepredobra
da, vidio sam i Zagrebašku i Riječku i Zadarsku ekipu ali Faga i Ikaykea Ne , popraviti čemo na svjetskom i u Rijeci (na svjetskom je manja prodaja pa se bolje možeš skoncentrirati na izložbu) a i taj polazak u 15:00 ja uvijek vićem da ostanemo duže...ali kad dodje tih 15:00 budeš mrtav čovjek
ikayke- Admin
Dean je napisao/la:
Ja sam u 9.15 bio na glavnom ulazu pa te nisam vidio...nije ni cudno kad je red bio 30 metara u 6 kolona
Ali mene je merlo rekao da su usli i da se nadjemo na jednom od standova... hehe 3 tel poziva od kojeih je svaki bio manji od minute i ode bon od 100 kn.
Deane vidimo se sljedeci utorak
ika?
kakvi su tići?
P.S. Mi smo u 07.40 dosli, popili kavu i prije 9 bili unutra
kakvi su tići?
P.S. Mi smo u 07.40 dosli, popili kavu i prije 9 bili unutra
ikayke- Admin
Dobri su...ja zadovoljan... sta ti kazes na njih?
I trebas biti zadovoljan!
Sa materijalom kojeg imas doma i ova 3 mozes napraviti cuda. Samo ostro kod selekcije!!!
Tici su melaninski dobri - malo mala maska za moj ukus - narocito kod zenke ali sve skupa dobar materijal za napredak!
Zelim ti puno srece s njima i da i ja jednu mladu agaticu dobijem dogodine - barem u po cijene
Sa materijalom kojeg imas doma i ova 3 mozes napraviti cuda. Samo ostro kod selekcije!!!
Tici su melaninski dobri - malo mala maska za moj ukus - narocito kod zenke ali sve skupa dobar materijal za napredak!
Zelim ti puno srece s njima i da i ja jednu mladu agaticu dobijem dogodine - barem u po cijene
ikayke je napisao/la:Dean je napisao/la:
Ja sam u 9.15 bio na glavnom ulazu pa te nisam vidio...nije ni cudno kad je red bio 30 metara u 6 kolona
Ali mene je merlo rekao da su usli i da se nadjemo na jednom od standova... hehe 3 tel poziva od kojeih je svaki bio manji od minute i ode bon od 100 kn.
Deane vidimo se sljedeci utorak
ma svakako da se vidimo, ali ja sam čekao na glavnom ulazu u salu a ne tamo di se naplačuju karte
rekao mi je Milorad da ste malo kasnili ...i Meni je Merlo rekao da se nadjemo kasnije kod njekih njemaca šta prodaju majore (valjda ona tri nabildana) ali nisam ga mogao naci
znaci dobre si agate ubo bitan je melanin maskice češ lako riješiti
ikayke- Admin
Fago je napisao/la:I trebas biti zadovoljan!
Da vidio sam da nemaju velike maske... ali su melaninski ok... i stvarno nigdje nisam nasao takvu kvalitetu na prodajnom dijelu izlozbe... ma meni kao i tebi je bitno da je melanin ok , a maske se daju lakse popravit od melanina.
Za sljedecu godinu cemo lako , samo ako buse sve ok i po planu.
ikayke- Admin
Nista nam se Merlo ne javlja.... Merlo di si... da cujemo tvoje dojmove!!!
ikayke- Admin
Ekipa evo par slika:
Ova je s prodaje - čisto da se dobije dojam...
Ove su s izložbe...
Pozdrav, Fago
Ova je s prodaje - čisto da se dobije dojam...
Ove su s izložbe...
Pozdrav, Fago
odlične slike, svaka cast
Merlo- Broj postova : 426
Registration date : 22.08.2008
E ljudi moji a sta da vam kazem ? ludilooooooooooo !!!!! Jedan dan je premalo da se sve vidi ili bolje receno da se osjeti cila atmosvera izlozbe i prodaje. Ja sam ima sricu da sam putova sa jednim talijanom koji pozna ama bas sve i svakog na izlozbi
od Santija ,Ronka,Lukatelija pa do onih sta su imali standove za prodaju.Mi smo dosli u petak a vratili se u nedilju i mogu vam reci da nisam sve ni vidija.Sta se tice tica na izlozbi mislim da je bilo stvarno super lipote a sta se tice prodaje tice se ne kupuju subotom i nediljom vec na narudzbu ili ispod stola.Najdraze od svega mi je ipak da sam upozna nase ljude iako samo nakratko .
od Santija ,Ronka,Lukatelija pa do onih sta su imali standove za prodaju.Mi smo dosli u petak a vratili se u nedilju i mogu vam reci da nisam sve ni vidija.Sta se tice tica na izlozbi mislim da je bilo stvarno super lipote a sta se tice prodaje tice se ne kupuju subotom i nediljom vec na narudzbu ili ispod stola.Najdraze od svega mi je ipak da sam upozna nase ljude iako samo nakratko .
ikayke- Admin
Merlo je napisao/la:Sta se tice tica na izlozbi mislim da je bilo stvarno super lipote a sta se tice prodaje tice se ne kupuju subotom i nediljom vec na narudzbu ili ispod stola.Najdraze od svega mi je ipak da sam upozna nase ljude iako samo nakratko .
I meni je drago sto smo se upoznali... i da smo se nasli...
Da je bar bilo vise vremena..pa lijepo sjest na kavu i popricat...bez presinga i trke...
ali i ovako je super proslo... je mrmljao sta Alfonso sta nisam uzeo onu zenku...trebao sam mu dat 100 € jos za onaj par i gotovo , ali mi je malo neugodno bilo... preporucam se vec za dogodine!