Ptice pjevice Europe - European singing finches

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Ptice pjevice Europe - European singing finches

Češljugar, juričica, zelendur, čižak, žutarica, kanarinac-::- European goldfinch, linnet, canary, greenfinch, siskin, serin

+7
CUBA
Merlo
ikayke
kreso
Dean
ticar
pippo
11 posters

italiansko prevensvo državna izložba

vlado
    vlado

Broj postova : 856
    Registration date : 22.01.2010

italiansko prevensvo državna izložba  - Page 2 Empty Re: italiansko prevensvo državna izložba

Postaj by vlado ned 19 pro - 0:30

seadriver je napisao/la:Koju svrhu ima hvaljenje da ste kupili ptice od prvaka Italije? Maticno jato nitko ne prodaje. Moji uvazeni suci prestanite se kititi tudjim perjem, jer ne radi se uopce o tome, donesite svoje ptice na izlozbu internacionale pa pustite drugim sucima da ih ocjenjuju. Jer naprimjer ja mogu biti puno bogat i kupiti cu 200 ptica u 5 mutacija, znaci 40 ptica u svakoj mutaciji tj. 20 parova po mutaciji ali posto imam novaca te ptice cu iskljucivo kupovati na svjetskom prvenstvu od svjetskih prvaka u pojedinoj mutaciji boje. To nije cilj ovog hobija, cilj je osvajati medalje u jakoj konkurenciji svojim maticnim jatom a vi ste kao i svi mi jos jako daleko od toga.

To je u prilici tako ali kako da stvorimo svoje kvalitetno matično jato ako ne kupujemo od najboljih?
    seadriver
    seadriver
    Moderator
    Moderator

Broj postova : 919
    Registration date : 14.06.2008

italiansko prevensvo državna izložba  - Page 2 Empty Re: italiansko prevensvo državna izložba

Postaj by seadriver ned 19 pro - 0:42

Nije stvar u tome nego u hvalisanju pojedinaca kako su kupili ptice od uzgajivaca koji su prvaci Italije
    vlado
    vlado

Broj postova : 856
    Registration date : 22.01.2010

Postaj by vlado ned 19 pro - 0:44

Svodi se to na isto a lipo se je nekad i malo pohvalit.
    čajka
    čajka

Broj postova : 412
    Registration date : 01.05.2009

Postaj by čajka ned 19 pro - 0:48

seadriver je napisao/la:Nije stvar u tome nego u hvalisanju pojedinaca kako su kupili ptice od uzgajivaca koji su prvaci Italije
    Bravo seadriver njima je jedino bitno kad svoje ptice prodaju da naznače od kojeg su svjetskog prvaka i šepurenje s cijenom koliko su ih platili
    ticar
    ticar
    Moderator
    Moderator

Broj postova : 2908
    Registration date : 09.06.2008

Postaj by ticar ned 19 pro - 0:50

seadriver je napisao/la:Koju svrhu ima hvaljenje da ste kupili ptice od prvaka Italije? Maticno jato nitko ne prodaje. Moji uvazeni suci prestanite se kititi tudjim perjem, jer ne radi se uopce o tome, donesite svoje ptice na izlozbu internacionale pa pustite drugim sucima da ih ocjenjuju. Jer naprimjer ja mogu biti puno bogat i kupiti cu 200 ptica u 5 mutacija, znaci 40 ptica u svakoj mutaciji tj. 20 parova po mutaciji ali posto imam novaca te ptice cu iskljucivo kupovati na svjetskom prvenstvu od svjetskih prvaka u pojedinoj mutaciji boje. To nije cilj ovog hobija, cilj je osvajati medalje u jakoj konkurenciji svojim maticnim jatom a vi ste kao i svi mi jos jako daleko od toga.

pa matično jato se kupi pa se s njima radi.kako bi drukčije napravija matično jato.od zraka.
    crv
    crv

Broj postova : 1816
    Registration date : 02.12.2009

Postaj by crv ned 19 pro - 1:14

Dean je napisao/la:he he počeli smo se hvalit sa rezultatima ljudi od kojih smo kupovali ptice Very Happy Very Happy i moj izvor je bogami dobro prošao Very Happy Very Happy

I moji također cheers
    Merlo
    Merlo

Broj postova : 426
    Registration date : 22.08.2008

Postaj by Merlo ned 19 pro - 1:27

Koji ?
    crv
    crv

Broj postova : 1816
    Registration date : 02.12.2009

Postaj by crv ned 19 pro - 1:29

Merlo je napisao/la:Koji ?

Very Happy Ervinovi i Deanovi u Zadru cheers
    Merlo
    Merlo

Broj postova : 426
    Registration date : 22.08.2008

Postaj by Merlo ned 19 pro - 1:51

Very Happy
    čajka
    čajka

Broj postova : 412
    Registration date : 01.05.2009

Postaj by čajka pon 20 pro - 23:55

Arrow Arrow Arrow

Sponsored content

Postaj by Sponsored content

Similar topics

-

Sada je: čet 21 stu - 12:35.