Ptice pjevice Europe - European singing finches

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Ptice pjevice Europe - European singing finches

Češljugar, juričica, zelendur, čižak, žutarica, kanarinac-::- European goldfinch, linnet, canary, greenfinch, siskin, serin

+21
Rasko
mutacija
crv
ERVINO
krstokljun
bocka
sgobin
markozd
ticar
zvrcko sen
imarij71
vlado
Merlo
PESTI
Renato.M
Dean
malinois
čajka
matija
zoranV
turbozd
25 posters

Humanitarna akcija za dječji vrtić Latica

zvrcko sen
    zvrcko sen
    Moderator
    Moderator

Broj postova : 1607
    Registration date : 08.12.2008

Humanitarna akcija za dječji vrtić Latica - Page 3 Empty Re: Humanitarna akcija za dječji vrtić Latica

Postaj by zvrcko sen pet 10 pro - 23:15

tičar svaka čast
    markozd
    markozd

Broj postova : 111
    Registration date : 09.02.2010

Humanitarna akcija za dječji vrtić Latica - Page 3 Empty Re: Humanitarna akcija za dječji vrtić Latica

Postaj by markozd sub 11 pro - 1:15

Evo i ja dajem dvi tice ,neintenzivnog bakarca i opala crvenog mozaika, AJMOOOO !!!!!
    ticar
    ticar
    Moderator
    Moderator

Broj postova : 2908
    Registration date : 09.06.2008

Postaj by ticar sub 11 pro - 1:24

markozd je napisao/la:Evo i ja dajem dvi tice ,neintenzivnog bakarca i opala crvenog mozaika, AJMOOOO !!!!!

ahahah,na kraju neće niko nijednu ticu prodat nastavimo li ovako.ode sve po 100 kn.ali neka za dicu sve

zvrcko sen
    zvrcko sen
    Moderator
    Moderator

Postaj by zvrcko sen sub 11 pro - 2:10

zvrcko sen je napisao/la:ajmo ljudi

daj da vidimo s koliko ptica organizator može računati i kad će im se dostaviti..

1.Dean
    2.zoranV
    3.RenatoM
    4.Imarij 71
    5.Zvrcko sen - na ocjenjivanje
    6.Čajka -prijem
    7.Malinois
    8,ERVINO - utorak
    9.crv - na ocjenjivanje
    10. WD-40 -prijem
    11. ikayke - subota
    12.Dubrovčanin- utorak
    1x. Tičar jedan kao član foruma jedan kao član Zadarske udruge
    14 Marko zd jedan kao član foruma jedan kao član Zadarske udruge

faganel
    faganel

Broj postova : 177
    Registration date : 06.06.2009

Postaj by faganel sub 11 pro - 21:01

Priključujem se i ja sa 2 ptice. Za sebe i Zvrcka. Molio bih ga da dođe po ptice.
    MARIN
    MARIN

Broj postova : 2096
    Registration date : 17.11.2008

Postaj by MARIN sub 11 pro - 23:23

Dragi moji !
    Od jedne lijepe i humane ideje radite cirkus.
    Tko ima volje pokloniti ili kupiti pticu može to i napraviti bez ovakve "reklame".
    imarij71

Broj postova : 64
    Registration date : 15.03.2009

Postaj by imarij71 sub 11 pro - 23:27

aj Marine nađi i ti gaćana
    dva grdelina
    dva grdelina

Broj postova : 118
    Registration date : 23.01.2009

Postaj by dva grdelina sub 11 pro - 23:32

dili gospodin Marin svoje ne boj se tajniče, i bez humanitarne akcije....... king
    imarij71

Broj postova : 64
    Registration date : 15.03.2009

Postaj by imarij71 sub 11 pro - 23:52

o presidente,i vi ste tu,zato marina nemože ništa iznenadit
    faganel
    faganel

Postaj by faganel ned 12 pro - 12:00

Hvala Marine u ime svih koji su se pridružili akciji.
    Šteta samo što si ih "pročita" tako brzo, njih koji tako čeznu za reklamom.
    MARIN
    MARIN

Postaj by MARIN ned 12 pro - 16:55

faganel je napisao/la:Hvala Marine u ime svih koji su se pridružili akciji.
    Šteta samo što si ih "pročita" tako brzo, njih koji tako čeznu za reklamom.

Iskreno mi je žao što ste se osjetili prozvanim!Jer to mi nije bila namjera.
    Ali samo postavljanje nekakvog spiska u javnost tko što daje mislim da nije primjereno..To me podsjetilo kad sam jednom prilikom prisustvovao misi na kojoj je svečenik redom nabrajao koliko je tko dao para ,kao prilog, za uređenje mjesnog groblja.ODVRATNO!!!!i po meni neprimjereno.
    faganel
    faganel

Postaj by faganel ned 12 pro - 19:24

Mislim, da Zvrckova inicijativa na podstrek nije bila neprimjerena a još manje ODVRATNA.
    Ali, naravno svak ima pravo na svoje mišljenje.
    Poželjno je, jedino, da ga iznosi na PRIMJEREN način.
    zvrcko sen
    zvrcko sen
    Moderator
    Moderator

Postaj by zvrcko sen ned 12 pro - 22:38

Marine neču ovo komentirat .....svakom po volji. Niko u mojim očima neće narast sudjelovao ili nesudjelovao u ovoj akciji. Molim Vas niko nikoga ne proziva ovo je dobrotvorna akcija .
    Ukoliko su se nekli našli prozvani to je Njihov problem i nek to riješe sami sa sobom.

ovo nije samoreklama i lipo piše
    daj da vidimo s koliko ptica organizator može računati

Zadnja promjena: zvrcko sen; ned 12 pro - 22:43; ukupno mijenjano 1 put.
    zvrcko sen
    zvrcko sen
    Moderator
    Moderator

Postaj by zvrcko sen ned 12 pro - 22:40

zvrcko sen je napisao/la:
    zvrcko sen je napisao/la:ajmo ljudi

daj da vidimo s koliko ptica organizator može računati i kad će im se dostaviti..

1.Dean
    2.zoranV
    3.RenatoM
    4.Imarij 71
    5.Zvrcko sen - na ocjenjivanje
    6.Čajka -prijem
    7.Malinois
    8,ERVINO - utorak
    9.crv - na ocjenjivanje
    10. WD-40 -prijem
    11. ikayke - subota
    12.Dubrovčanin- utorak
    1x. Tičar jedan kao član foruma jedan kao član Zadarske udruge
    14 Marko zd jedan kao član foruma jedan kao član Zadarske udruge
    15 faganel
    sgobin
    sgobin

Broj postova : 361
    Registration date : 02.10.2009

Postaj by sgobin ned 12 pro - 23:03

Ljudi pa nemojte sebi dozvolit da ova jedna plemenita gesta pređe u svađu .... nije bitno tko kupuje ili dariva pticu bitno je ono za što je to namijenjeno a svakom je na svoju volju šta će napravit ,
    Hvala
    MARIN
    MARIN

Postaj by MARIN pon 13 pro - 0:00

sgobin je napisao/la:Ljudi pa nemojte sebi dozvolit da ova jedna plemenita gesta pređe u svađu .... nije bitno tko kupuje ili dariva pticu bitno je ono za što je to namijenjeno a svakom je na svoju volju šta će napravit ,
    Hvala

Upravo tako Šime!
    Evo samo radi tebe ću mučat.
    faganel
    faganel

Postaj by faganel pon 13 pro - 15:41

Upravo tako Šime.
    Nadasve plemenita akcija i ne valja je prljati.
    zvrcko sen
    zvrcko sen
    Moderator
    Moderator

Postaj by zvrcko sen sri 15 pro - 21:32

Pa ovako
    Odaziv forumaša je puno puno veći nego je bilo najavljeno...Svakako ugodno iznenađenje kako za organizatore tako i za nas koji sudjelujemo u tome..
    Pošto je ovo humanitarna akcija nadam se da će i posjetitelji prepoznati snagu poruke i da će pano biti vrlo brzo prazan . Svakako moji ukučani odlučiše kupiti jednu da vas podsjeća na ovu hvale vrijednu akciju
    turbozd
    turbozd

Broj postova : 261
    Registration date : 31.08.2010

Postaj by turbozd čet 16 pro - 1:32

Evo da se i ja oglasim nakon objave ove akcije na forumu.Odaziv članova foruma je odličan kao i ljudi koji žele kupit ticu.Evo jedan primjer...danas sam u par navrata za vrime suđenja izlazija van zapalit i bilo je posjetitelja koji su želili ući pogledat i raspitivali su se o kupnji tice.Nažalost mora sam ih vratit jer je suđenje bilo u tijeku.Što oću reć... da ljudi znaju i da žele sudjelovat.Roditelji djece iz vrtića "Latica" su iznenađeni i oduševljeni ovom akcijom.Mediji su upoznati i prate nas kao i HRT.I da se još jednom zahvalim svima i kažem da je kvaliteta tica na panou na zavidnom nivou.
    turbozd
    turbozd

Broj postova : 261
    Registration date : 31.08.2010

Postaj by turbozd sub 18 pro - 2:13

Tice se prodaju samo tako ja sam danas u pola sata prodao 4 tice a kolege nekih 10-12.Tako je bilo i jučer na dan suđenja je prodano nekoliko tica, a prva je prodana bastarda.Sutra je mislim najdan.Posjeta izložbi je iznenađujeće dobra što me veseli,a najviše ono što danas vidih...dido i dva unuka gledaju pano oko njih po sali šeću djeca iz vrtića "Latica" kaže dido jednom unuku:" koja ti se tica sviđa", unuk pokaže na lip. žutog drugi unuk upire prstom na bakrenog,a dido će onako veselim glasom "uzmite svaki svog dido časti".Dido je bio veseo ali sa suzom u oku koja se nije mogla skriti...
    mutacija
    mutacija

Broj postova : 151
    Registration date : 05.01.2010

Postaj by mutacija sub 18 pro - 2:17

Humanitarna akcija za dječji vrtić Latica - Page 3 0002043B

bocka
    bocka

Broj postova : 1656
    Registration date : 23.11.2008

Postaj by bocka sub 18 pro - 12:06

turbozd je napisao/la:Tice se prodaju samo tako ja sam danas u pola sata prodao 4 tice a kolege nekih 10-12.Tako je bilo i jučer na dan suđenja je prodano nekoliko tica, a prva je prodana bastarda.Sutra je mislim najdan.Posjeta izložbi je iznenađujeće dobra što me veseli,a najviše ono što danas vidih...dido i dva unuka gledaju pano oko njih po sali šeću djeca iz vrtića "Latica" kaže dido jednom unuku:" koja ti se tica sviđa", unuk pokaže na lip. žutog drugi unuk upire prstom na bakrenog,a dido će onako veselim glasom "uzmite svaki svog dido časti".Dido je bio veseo ali sa suzom u oku koja se nije mogla skriti...

turbozd,potpuno te shvatam šta si hteo kazati, ja nisam verovao da unuk se više voli od svog sina sada to osečam.
    Zato uvjek "verujte šta vam deda kaže" santa lol!
    zvrcko sen
    zvrcko sen
    Moderator
    Moderator

Postaj by zvrcko sen pon 20 pro - 1:07

Svaka čast organizatorima na ideji....... ja sam kupljenu pticu sa panoa poklonija prijatelju.....isto tako sam primjetio da su neki uzgajivači vidivši akciju donjeli na pano ptice namjenjene prodaji ................................................
    ono bila mi je to jedna od najdražih kupovina zadnjih par godina...
    markozd
    markozd

Broj postova : 111
    Registration date : 09.02.2010

Postaj by markozd pon 20 pro - 1:25

Akcija "TICA ZA DICU LATICE" Je u potpunosti uspjela ,na radost organizatora i velikog broja donatora ptica , al ipak bilo bi lipo da prijeđe u tradiciju budućih orintoloških prvenstava Hrvatske cheers cheers cheers
    zvrcko sen
    zvrcko sen
    Moderator
    Moderator

Postaj by zvrcko sen pon 20 pro - 17:14

organizator nek u svojoj sredini nađe udrugu , organizaciju ili djecu koja trebaju pomoć mi smo uvjek tu da pomognemo u realizaciji istog...
    Vaš zvrcko sen donosi kao član motokluba donaciju u dječji dom Maestral u Splitu.11 mjesec 2010
    Humanitarna akcija za dječji vrtić Latica - Page 3 27112010189

Sponsored content

Postaj by Sponsored content

Similar topics

-

Sada je: čet 21 stu - 12:51.