+56
sestoperac
aratinga
vjekon
vlado
seadriver
ssarava1
mrzlo mliko
zadar
Carduel
Branimir
NAVI
Fago
DjordjeVet
komiza
CUBA
zoranV
damir64
Boban NA
Mate Bekavac12
ahatko
ERVINO
kreso
dva grdelina
crv
malinois
Sina BL
imarij71
Merlo
markozd
MARIN
bocka
ikayke
Rasko
dzemal_sa
zoran ptice pjevice
krstokljun
mipticar
srdjan nis
ELVIR ALIDZANOVIC
Renato.M
Orthodox_Celt
čajka
dr.nenad86
zvrcko sen
marina
Dean
topaz
turbozd
faganel
PESTI
dragutin rajnović
mutacija
bembo
ticar
BOSKO
sgobin
60 posters
33.ORNITOLOŠKO PRVENSTVO HRVATSKE "ZADAR 2010"
ELVIR ALIDZANOVIC- Broj postova : 73
Registration date : 16.01.2010
svi dobronamjerni su dobrodosli, ali prvo mora gospodja Sandra dobiti baklavu a ostalima sto ostane
zvrcko sen- Moderator
- Broj postova : 1607
Registration date : 08.12.2008
ona pojede kad je najsitija 20 baklava znači ako joj se ne svidite nema Vam ništa srića naša pa nosi barenko dvi škrovade svojih pa možda čopimo kojega
dragi moji prijatelji svi koji svrate do nas bice ugosceni onako kako mi znamo.bice i fildzan viska ako ko naidje j... ga.trenutacni smijeh ovi nasih komentara nas ujedinjuje i cini nasa srca sretnijim .hajmo forumasi zivo zivo....
zvrcko sen- Moderator
zoranV je napisao/la:A valjda će biti uključeno i grijanje
kod nas u južnoj Hrvatskoj posebno ide cijena grijalice u apartmanu ........................1 kuna sekund
cajka za tebe mora biti kolaca za ono danas sto sam nalozio forumase za katalog
crv- Broj postova : 1816
Registration date : 02.12.2009
čajka je napisao/la:a ako nepoložiš kako smiš tražit baklavucrv je napisao/la:zvrcko sen je napisao/la:ha ha ha subota ujutro dolazimo ona je zadužena kolače ,a ja za cd Balaševića...imam informacije da ti majka sprema baklave ostavi koju nemoj pretjerivat rad srca....
Elvire , kad (ako) i ja položim za suca , 'oće li i za mene bit baklava
E u tom slučaju eto mene kod Čajke na kaštradinu
bice grijanje vec je minus 3 a preko radija javljaju da pijemo puno tekucine i drzimo se hlada jer smo mi na takav izvjestaj navikli u dalmacuji.....
dva grdelina- Broj postova : 118
Registration date : 23.01.2009
A MOJ ČORIĆU KAKO RIJEČ- HVALA -MOŽE BIT DERANJE,PA I U TVOM VIRTUALNOM SVIJETU??????????????????????mutacija je napisao/la:WD-40 (čet 16 pro - 15:55) je napisao/la:
BRAVO ČAJKA
sve čestitke i nek jednom i u toj zgradi bude pravi ŠAMPION....
čestitke i svim ostalim uzgajivačima na uspjesima...
čestitke i našem MALINOAŠU na 1i2 mjestu pojedinačno i na 1i3 kolekcije..
BRAVO FREKI samo naprid....
još jednom hvala našim članovima ACI i FREDU što su odnijeli ptice U ZADAR....
HVALA SUĐENI KONVOJERI
pisanje štampanim slovima u internet svijetu je deranje te se kao takvo ne upotrebljava u normalnoj komunikaciji. Pošto ste i vi dio tog virtualnog svijeta molim da se pridržavate tog pravila.
dr.nenad86- Broj postova : 756
Registration date : 22.04.2009
ELVIR ALIDZANOVIC je napisao/la:dragi moji prijatelji svi koji svrate do nas bice ugosceni onako kako mi znamo.bice i fildzan viska ako ko naidje j... ga.trenutacni smijeh ovi nasih komentara nas ujedinjuje i cini nasa srca sretnijim .hajmo forumasi zivo zivo....
Xmmmmm, nateracete i mene na put Zadra po ovoj zimoci.....
Pozdrav svim forumasima i zelim vam lep i ugodan boravak u Zadru, meni je letos bilo super u Zadru kod Alidzanovica, Vremenka, Sime........
čajka- Broj postova : 412
Registration date : 01.05.2009
sada jesituacija skroz smirena u odnosu na ono danas , danas sam bio ko zapeta puška a što se tiče baklave nikad dosta kalorija i ovako nema nego što sam živ .....ELVIR ALIDZANOVIC je napisao/la:cajka za tebe mora biti kolaca za ono danas sto sam nalozio forumase za katalog
Dean- Broj postova : 1847
Registration date : 19.08.2008
malinois je napisao/la:Mi se ovdje zaj.....mo a domacini rade punom parom.Bolje da smo otisli pomoci
eh eh i ti češ biti domaćin dogodine, pa ti niko neće pomoći
čestitke svima na osvojenim nagradama, vidimo se u subotu...ako se probijemo... , prognoza nije baš blistava...duge gaće pod obaveznu opremu
mutacija- Broj postova : 151
Registration date : 05.01.2010
dva grdelina je napisao/la:A MOJ ČORIĆU KAKO RIJEČ- HVALA -MOŽE BIT DERANJE,PA I U TVOM VIRTUALNOM SVIJETU??????????????????????mutacija je napisao/la:WD-40 (čet 16 pro - 15:55) je napisao/la:
BRAVO ČAJKA
HVALA SUĐENI KONVOJERI
pisanje štampanim slovima u internet svijetu je deranje te se kao takvo ne upotrebljava u normalnoj komunikaciji. Pošto ste i vi dio tog virtualnog svijeta molim da se pridržavate tog pravila.
PA JA SAM SE DERAO DA ZAHVALIM LJUDIMA STA SU MI ODNILI PTICE U ZADAR !!! Inace pisem malim slovima,sta se moze vidit iz prijasnjih postova.Neznam cemu ovo ,kao da sam knjigu pisao velikim slovima!!!
malinois- Broj postova : 1594
Registration date : 19.03.2009
Dean je napisao/la:malinois je napisao/la:Mi se ovdje zaj.....mo a domacini rade punom parom.Bolje da smo otisli pomoci
čestitke svima na osvojenim nagradama, vidimo se u subotu...ako se probijemo... , prognoza nije baš blistava...duge gaće pod obaveznu opremu
Od opreme dovoljno je ponjeti :
to deranje je opet kako za koga neko može a neko nemože ko je bliže oltaru bolje čuje misu tako i kod ovoga D e r a nj amutacija je napisao/la:dva grdelina je napisao/la:A MOJ ČORIĆU KAKO RIJEČ- HVALA -MOŽE BIT DERANJE,PA I U TVOM VIRTUALNOM SVIJETU??????????????????????mutacija je napisao/la:WD-40 (čet 16 pro - 15:55) je napisao/la:
BRAVO ČAJKA
HVALA SUĐENI KONVOJERI
PA JA SAM SE DERAO DA ZAHVALIM LJUDIMA STA SU MI ODNILI PTICE U ZADAR !!! Inace pisem malim slovima,sta se moze vidit iz prijasnjih postova.Neznam cemu ovo ,kao da sam knjigu pisao velikim slovima!!!
fali jeger sigurno ste ga popilimalinois je napisao/la:Dean je napisao/la:malinois je napisao/la:Mi se ovdje zaj.....mo a domacini rade punom parom.Bolje da smo otisli pomoci
imarij71- Broj postova : 64
Registration date : 15.03.2009
je zajeban taj Deranja,zna s obe noge,pravi napadač
zvrcko sen- Moderator
mutacija je napisao/la:dva grdelina je napisao/la:A MOJ ČORIĆU KAKO RIJEČ- HVALA -MOŽE BIT DERANJE,PA I U TVOM VIRTUALNOM SVIJETU??????????????????????mutacija je napisao/la:WD-40 (čet 16 pro - 15:55) je napisao/la:
BRAVO ČAJKA
HVALA SUĐENI KONVOJERI
ako je ovo zahvala MUTACIONE...U KAFANU AGNUS KOD ANE NAŠE........ i EEEEEEEEEEE onda se najiskrenije izvinjavam ..prema tome pametnije je nekad mučat nego svašta srat ....s štovanjem dragi moji šampioni
ako se trebam kome zahvaliti samo mi pošaljite na pp ima da otvorim novu temu sa velikim slovima
tajniče kakva je situacija na zraku cili dan nisan povirija nosomimarij71 je napisao/la:je zajeban taj Deranja,zna s obe noge,pravi napadač
MARIN- Broj postova : 2096
Registration date : 17.11.2008
čajka je napisao/la:fali jeger sigurno ste ga popilimalinois je napisao/la:Dean je napisao/la:malinois je napisao/la:Mi se ovdje zaj.....mo a domacini rade punom parom.Bolje da smo otisli pomoci
Ne nego smo ga ostavili "za sime"
zvrcko sen- Moderator
ujedno svaka čast Čubeliću 100% -tni učinak
i tebi Čajka od srca čestitka
i tebi Čajka od srca čestitka
imarij71- Broj postova : 64
Registration date : 15.03.2009
puno vedra
MARIN- Broj postova : 2096
Registration date : 17.11.2008
ovo je teško razumiti neće biti lako vjeruj mi da odgonetnem šta si htio rećiimarij71 je napisao/la:puno vedra
zvrcko sen- Moderator
Dean- Broj postova : 1847
Registration date : 19.08.2008
malinois je napisao/la:Dean je napisao/la:malinois je napisao/la:Mi se ovdje zaj.....mo a domacini rade punom parom.Bolje da smo otisli pomoci
pa to je standardna oprema