Cestitam Branku i Cajki na osvojenim medaljama u specijalki mozaika.....
Pozdrav
Češljugar, juričica, zelendur, čižak, žutarica, kanarinac-::- European goldfinch, linnet, canary, greenfinch, siskin, serin
jesi vidio jeli je koji pario moga bi točno na novu godinu imati mladih kanarinacaMate Bekavac12 (čet 16 pro - 16:26) je napisao/la:Na 0°c na balkonu mlada ženka jutros snila jaje
ali je i on osvojio koju specijalkudva grdelina (čet 16 pro - 16:44) je napisao/la:Tajniče jeli slavite u portunu da znam naletit ??????????
vi nepijete žestoko vi ste samo na čajevima vidio sam neki dandva grdelina (čet 16 pro - 16:44) je napisao/la:Tajniče jeli slavite u portunu da znam naletit ??????????
čovik je lega i zaspao čujem ga kako hrčedva grdelina (čet 16 pro - 16:48) je napisao/la:Cajka pusti jaja i mlade sad......odgovori ti kad neče tajnik.....
dva grdelina (čet 16 pro - 16:48) je napisao/la:Cajka pusti jaja i mlade sad......odgovori ti kad neče tajnik.....
od litre orahovice ostalo samo malo za pokriti dno ali zato ima drugog žestokogdva grdelina (čet 16 pro - 16:53) je napisao/la:Cajka bucaš več,ono je bila predaja tica,moraš bit bistre glave,a sad je slavlje?????????????
ajde TAJNIČE potrudi se preko svojih zadarskih veza da to riješe na opće zadovoljstvo ovog promrzloga pukaimarij71 (čet 16 pro - 17:07) je napisao/la: A NEMA KATALOGA JOŠ,SAD ME ZVA VREMENKO DA KONTROLIRAJU BROJEVE PRSTENA I DA VAGAJU PTICE,KOLIKO SU KALIRALI OD UTORKA,NESMU DAVAT NAPAMET HRANU
WD-40 (čet 16 pro - 15:55) je napisao/la:
BRAVO ČAJKA
sve čestitke i nek jednom i u toj zgradi bude pravi ŠAMPION....
čestitke i svim ostalim uzgajivačima na uspjesima...
čestitke i našem MALINOAŠU na 1i2 mjestu pojedinačno i na 1i3 kolekcije..
BRAVO FREKI samo naprid....
još jednom hvala našim članovima ACI i FREDU što su odnijeli ptice U ZADAR....