vlado je napisao/la:Metković je popliva solidno ako ovako nastavi tribat će trajekt za Acu.
Doci cu ja pa makar i parobrodom
Češljugar, juričica, zelendur, čižak, žutarica, kanarinac-::- European goldfinch, linnet, canary, greenfinch, siskin, serin
vlado je napisao/la:Metković je popliva solidno ako ovako nastavi tribat će trajekt za Acu.
BOŠKO je napisao/la:Ima li igdje objavljen katalog ?
ELVIR ALIDZANOVIC je napisao/la:Upravo sam saznao da imam 8 zlatni,9 bronzanih i 7 srebrenih medalja ....masala...sto bi rekli bosanci.Posebno bih izdvojio ahat crvene mozaike kolekcija 367 bodova muski i zenke pojedinacno 92 i 91 bod.pozdrav i vidimo se u subotu u Mostaru.
Valjda ima koja seka i sa HR prstenom pa je donesi u Zadar da vidimo i mi te zvijerkice,ne moraju sve u Bosni ostat.ELVIR ALIDZANOVIC je napisao/la:HALLO DZEMO TI KUPI AHAT OD MENE NA VRIJEME .STA MISLIS KOJA ZENKA JE DOBILA 92 A KOJA 91 SVEJEDNO MI JE SESTRE SU.TVOJ AHATNI PAR MOZAIKA MOZES PREUZETI U NEDELJU U MOSTARU.POZDRAV
turbozd je napisao/la:Kažem još se nadam vidit to čudo od tica ode u Zadru jer je Elvir član i naše udruge i za prijavnicu još nije kasno.Volija bi da odmiri snage sa Ikom i Branom i naravno da bodove donese našoj udruzi,a ujedno je ovdje i specijalka mozaik kanarinaca pa je izazov još i veći.Nadamo se samoj kremi mozaika u Hrvatskoj,a i prijavnice kazuju da će ih biti zavidan broj.
dzemal_sa je napisao/la:Zakuhava se polahko... sve u lijepoj i sportskoj atmosferi...
toni ilići je napisao/la:ima li slika iz mostara