DOŠLO JE DO PROMJENE U DATUMU PRIJEMA PTICA.... UTORAK 09.11.2010
PRIJAVNICA
Vise na stranicama organizatora Češljugar - Rijeka
Zadnja promjena: ikayke; čet 25 stu - 21:15; ukupno mijenjano 4 put/a.
Češljugar, juričica, zelendur, čižak, žutarica, kanarinac-::- European goldfinch, linnet, canary, greenfinch, siskin, serin
nije valjda odbojkašica ???Dean je napisao/la:ja još neznam dali ču moć doči u nedjelju...mala mi ima rodjendan pa ču vjerojatno morati ostati doma, jedino ako rodjendan prebacimo u subotu jer gospojica ima utakmicu u nedjelju :-)) onda sam i ja slobodan u nedjelju :-)))
Renato.M je napisao/la:Deane , Deane a koji si ti to tata ako ne ideš navijati za mladu gospođicu. Pa kako če ona igrati ako je tata ne gleda ?
matija je napisao/la:nije valjda odbojkašica ???Dean je napisao/la:ja još neznam dali ču moć doči u nedjelju...mala mi ima rodjendan pa ču vjerojatno morati ostati doma, jedino ako rodjendan prebacimo u subotu jer gospojica ima utakmicu u nedjelju :-)) onda sam i ja slobodan u nedjelju :-)))
Dean je napisao/la:Renato.M je napisao/la:Deane , Deane a koji si ti to tata ako ne ideš navijati za mladu gospođicu. Pa kako če ona igrati ako je tata ne gleda ?
znaš šta, ima nekakve utakmice svaki dan :-)) ako bi ja pohodio sve njene tekme samo bi visio u domu mladosti... zapravo te šta igraju doma još i skočimo pogledati, ali baš na gostovanja ne putujem
Renato.M je napisao/la:Dean je napisao/la:Renato.M je napisao/la:Deane , Deane a koji si ti to tata ako ne ideš navijati za mladu gospođicu. Pa kako če ona igrati ako je tata ne gleda ?
znaš šta, ima nekakve utakmice svaki dan :-)) ako bi ja pohodio sve njene tekme samo bi visio u domu mladosti... zapravo te šta igraju doma još i skočimo pogledati, ali baš na gostovanja ne putujem
O.K. jasno mi je , onda rođendan je u subotu (tj. slavi se u subotu )