evo neznam odakle da pocmem citajuci ovaj forum vidim da ima pravi majstora i znalaca pa bih molio nekog dami odgovori na neka pitanja,mislio sam na jesen nabaviti stiglice a znajuci da bez baycox i ESB 30% tesko prezivljavaju a ovdje di ja zivim (CH)nema sanse da nabavim pabih molio nekog dami odgovori dise moze nabavit u HR ili B i H.hvala
+4
ticar
komiza
zvrcko sen
hajduk
8 posters
stiglici
Gost- Gost
- Post n°2
Re: stiglici
Nije to bas tako da bez toga tesko prezivljavaju, nego to je samo spas od kokcidioze, a sa baycoxom ti mozes lako
ostetiti pticu jer je to kemoterapeutikum i jak antibiotik od kojeg se povecava jetra,logicno jer se razgradjuje u jetri kao i mnoga ostala hemija. Imas ti u CH Sulfanomide , Novartis u Baselu to radi, rapitaj se. Preporucujem ti resetke na podu i bolja higijena, pa ce ti manje trebati esb/baycox, i nabavi Quickon med na bazi oregano ulja,Serinol sa etericnim uljima, a kada dajes esb/baycox daji i caj od biljke > Silybum marianum
ostetiti pticu jer je to kemoterapeutikum i jak antibiotik od kojeg se povecava jetra,logicno jer se razgradjuje u jetri kao i mnoga ostala hemija. Imas ti u CH Sulfanomide , Novartis u Baselu to radi, rapitaj se. Preporucujem ti resetke na podu i bolja higijena, pa ce ti manje trebati esb/baycox, i nabavi Quickon med na bazi oregano ulja,Serinol sa etericnim uljima, a kada dajes esb/baycox daji i caj od biljke > Silybum marianum
hajduk- Broj postova : 23
Registration date : 07.05.2010
- Post n°3
hvala na odgovoru,resetke svakako tocu obavezno postavit sto se tice meda i serinola tocu nabavit ali za ovaj Sulfanomide neznam dali cu moc nabavit raspitacuse,ovo mogu nabavit demi recite koliko su dobri i ucinkoviti Ocecoxyl,Oceproven,Ocerespirol,Sollfrank’s Kokzidiose Kur,Amoxicure i od Oropharma.
zvrcko sen- Moderator
- Broj postova : 1607
Registration date : 08.12.2008
- Post n°4
hajduk je napisao/la:hvala na odgovoru,resetke svakako tocu obavezno postavit sto se tice meda i serinola tocu nabavit ali za ovaj Sulfanomide neznam dali cu moc nabavit raspitacuse,ovo mogu nabavit demi recite koliko su dobri i ucinkoviti Ocecoxyl,Oceproven,Ocerespirol,Sollfrank’s Kokzidiose Kur,Amoxicure i od Oropharma.
kad dođeš u splitsko dalmatinsku županiju javi se paćemo uz kavu riješiti sve
- Post n°5
pa ja sam svake godine u dubrovacko neretvanskoj ili splitsko dalmatinskoj zupaniji na moru ali ove godine po prvi put neidem zbog cerke,dasam prije cito ovaj forum mogo sam saznat vjerovatno puno o pticarstvu bice druge prilike sigurno se javim.
- Post n°6
pa zar niko nezna(nece) da mi odgovori za ove preparate.hvala
komiza- Broj postova : 955
Registration date : 20.06.2009
- Post n°7
Nemaš još ni tića,a apoteku bi napunia. A šta će ti to sve čoviće ? Zaštiti ga malo od zime i priživiće !
ticar- Moderator
- Broj postova : 2908
Registration date : 09.06.2008
- Post n°8
hajduk je napisao/la:pa zar niko nezna(nece) da mi odgovori za ove preparate.hvala
ima baycoxa u zadru.
- Post n°9
pa bas zato i hocu da se prvo informisem i nabavim stoje potrebno a ne nabavim tice bez ikakvog znanja i etotiga uginu za misec dana i sta onda,a nisam ni mislio dami treba sve od ovog,ovo mogu nabavit pa neznam koje je naj bolje(ucinkovitije),a di u zadru ima baycoxa.
krnjolac- Broj postova : 791
Registration date : 16.03.2009
- Post n°10
Bolje da se ostavis ljekovaza sada,to ti mora biti zadnja solucija,jer nekontrolirano kljukanje ljekovima može samo imati vise štete nego koristi.ja sam lani prvi put upotrijebio neki lijek(bycox),i spasio sam mladu grdelinku,ali to je bila ljut potreba.našao sam ga u veterinarskoj ambulanti u Solinu i to mi je čovjek dao bocu koju je htio baciti,a ja iscijedio iz nje dovoljno za par godina liječenja.inače se prodaje samo cijela litrenka i prilično je skupa,mislim oko 800kn.
kreso- Broj postova : 1804
Registration date : 24.11.2008
- Post n°11
imate ljudi u Sinju mozete na kapi kupit ako ocete ne triba cila litra veterinar ce ti je nacet i za 20 ml ako triba
ticar- Moderator
- Broj postova : 2908
Registration date : 09.06.2008
- Post n°12
kreso je napisao/la:imate ljudi u Sinju mozete na kapi kupit ako ocete ne triba cila litra veterinar ce ti je nacet i za 20 ml ako triba
je ima i kod nas tako,u većini vet ambulanta.
krnjolac- Broj postova : 791
Registration date : 16.03.2009
- Post n°13
ma samo mu reci da ti ostavi sa strane praznu bocu,iskapat ćeš iz nje puno više nego će ti trebat...
- Post n°14
hvala!dali neko zna kakav je ovaj od Sollfrank’s Kokzidiose Kur,i dalije se neko susreco sa ovim.
damirlilika- Broj postova : 16
Registration date : 15.11.2011
- Post n°15
pozz kome da se obratim treba mi strucan savjet! u pitanju je mladi stiglic! da li je musko ili zensko! pozz
lord189- Opomena pred isključenje
- Broj postova : 1872
Registration date : 28.10.2008
- Post n°16
postavi slike prijatelju i sve će mo riješiti