+7
ikayke
kreso
komiza
Renato.M
sgobin
Dean
zvrcko sen
11 posters
hoby osim ptica koji mi oduzima vrijeme
zvrcko sen- Moderator
- Broj postova : 1607
Registration date : 08.12.2008
Dean- Broj postova : 1847
Registration date : 19.08.2008
kako se zove taj hobi ?...smetlarija
sgobin- Broj postova : 361
Registration date : 02.10.2009
Renato.M- Broj postova : 1494
Registration date : 14.12.2009
komiza- Broj postova : 955
Registration date : 20.06.2009
Ajme da mi je nabavit jednoga puh-a,ali to je tvoja kolekcija biće ne prodaješ ? Super su,a kad će jedrilica u more ?
kreso- Broj postova : 1804
Registration date : 24.11.2008
Moj hobi se moze vidit iz teme evropski nogomet sad kad iman problema s ozljedon koja me makla s travnjaka ,glavni hobi osin tica je tv i svjetsko nogometno prvenstvooooooooooo!!!!!
Komiža jedrilica je u moru od 10-og miseca prošle godine kad smo je redizajnirali a one gornje fotke su s regate iz prošlog miseca iz Biograda..... ža mi je šta ne moremo povatat toliko slobodnog vrimena pa da odjedrimo komišku regatu (Split-Komiža-Split) ....ma valjda će se nekad potrefit...
Moji hobiji osim ptičarstva:
akvaristika, podvodni ribolov, ribolov, stolarija, muzika, filmovi, stripovi, knjige, informatika, vrtlarstvo, kinologija, slikarstvo, fotografija,trčanje, brdski biciklizam, snowboarding, windsurfing...vjerojatno sam nešto i zaboravio...uglavnom jedva čekam da idem u penziju pa da se imam vremena baviti sa svime time :-)
akvaristika, podvodni ribolov, ribolov, stolarija, muzika, filmovi, stripovi, knjige, informatika, vrtlarstvo, kinologija, slikarstvo, fotografija,trčanje, brdski biciklizam, snowboarding, windsurfing...vjerojatno sam nešto i zaboravio...uglavnom jedva čekam da idem u penziju pa da se imam vremena baviti sa svime time :-)
ikayke- Admin
- Broj postova : 1510
Registration date : 09.09.2008
Dean je napisao/la:Moji hobiji osim ptičarstva:
onda ces bit prestar za veliku vecinu ovoga LOL
crv- Broj postova : 1816
Registration date : 02.12.2009
Zbog posljednja četiri navedena mogao bi prije u invalidsku penziju Čoviče pa koliko tvoj dan ima sati? Ja stolarstvo (restauracija) ,slikarstvo , kiparstvo ,vrtlarstvo , maslinarstvo ,kinologiju , kulinarstvo i boćanje jedva pokrijem.
komiza- Broj postova : 955
Registration date : 20.06.2009
Alo Sgobin,pa vi ste onda morski vuci ! A jeli jidrite šta liti ili samo kad je koja regata ?
komiža je napisao/la:Alo Sgobin,pa vi ste onda morski vuci ! A jeli jidrite šta liti ili samo kad je koja regata ?
Ma koji vuci pitomi smo mi ka a izađemo nedijon do Ugljana na kafu ili pod gradom nas nekoliko iz kluba pa se zezamo .
Renato.M- Broj postova : 1494
Registration date : 14.12.2009
E moj Deane a žena ? Imaš li ti vremena za ženu i one dvije cure? Vijerovatno nemaš ili su ti one pod ono vijerovatno sam nešto i zaboravio. Da te podsijetim zaboravio si i onaj hobi, znaš onaj kad se nešto stavlja u bačvu pa dodaš neke praškove pa pomiješaš pa pretočiš............pa te boli glava .....
Ja se bavim osim ptičarstva :akvaristika, podvodni crvolov, ribolov, muzika, vrtlarstvo ( 80 kvadrata,pola cviječe), gljivarstvo i za kraj malo vremena za ženu, nju se nesmije nikako zaboraviti.
Branimir- Broj postova : 1968
Registration date : 12.06.2008
Evo da se pridružim ovom nabrajanju:mali nogomet, brdski biciklizam, ko srednjoškolac ali i prije sakupljanje stripova ali više ne! Zbog malo vremena, pretežno vikendom sada su glavna preokupacija ptice!
krstokljun- Broj postova : 1676
Registration date : 01.11.2009
Uh, bilo je mnogo toga, na srecu ostali su samo dva.
Kinologija i lov, a i lov ce ubrzo biti zamijenjen fotografijom, foto-safari, foto-lov, samo da smognem malo sredstava za opremu.
Kinologija i lov, a i lov ce ubrzo biti zamijenjen fotografijom, foto-safari, foto-lov, samo da smognem malo sredstava za opremu.
KINOLOGIJA, to je moja najveca ljubav jos od djetinjstva. Sto imas od pasa Deane?
heh pa dobro ne bavim se sa svim tim hobijima stalno :-) kombiniram, nekad me nešto jače drži a nekad drugo :-) ali ne zapuštam ženu a ni male žene :-) (valjda :-)
Krstokljun@ imam njemačkog boxera, samo jednoga, ali pratim pomalo boxer scenu, pripremam se :-) učim :-) mjerkam uzgajivačnice :-) kažem da čekam penziju :-)
Krstokljun@ imam njemačkog boxera, samo jednoga, ali pratim pomalo boxer scenu, pripremam se :-) učim :-) mjerkam uzgajivačnice :-) kažem da čekam penziju :-)
Obzirom na godine, nacekat ces se
Ko zna kako ce boxer tada izgledati.
Ko zna kako ce boxer tada izgledati.
crv- Broj postova : 1816
Registration date : 02.12.2009
Dean je napisao/la:heh pa dobro ne bavim se sa svim tim hobijima stalno :-) kombiniram, nekad me nešto jače drži a nekad drugo :-) ali ne zapuštam ženu a ni male žene :-) (valjda :-)
Deane odličan izbor. Pas sa savršenim tijelom i vrlo stabilnom naravi .Zbog modnih trendova npravedno zapostavljen.Zanima me mišljene obojice o kupiranju ušiju i repa konkretno kod boxera i o bijelim primjercima?
Meni su drazi kupirani, iako se slazem sa razlozima protiv kupiranja. Ovaj region ima jako puno dobrih, bolje reci odlcnih boxera.
Sto se bijelih tice ja sam ga imao, to najbolje govori sto mislim iako je to mana.
Bio je sin svjetskog prvaka. Imao sam ga od 1993 g.
Sto se bijelih tice ja sam ga imao, to najbolje govori sto mislim iako je to mana.
Bio je sin svjetskog prvaka. Imao sam ga od 1993 g.
patrik- Broj postova : 408
Registration date : 09.04.2010
ja imam jedan mali bonsai kutak od 20-30 kom. ovisno o godini.
Inače volim sve biljke ali bonsai su nešto posebno gdije treba puno sreče kao i sa kanarincima.
trenutni drugi hobbi (treči) je vinarstvo mozda i jedini pametan
imam i akvarij, kamenjar, bazen sa zlatnim ribicama i puno cviječa
slike ču stavit čim mi netko bude obijasnio par sitnica
Inače volim sve biljke ali bonsai su nešto posebno gdije treba puno sreče kao i sa kanarincima.
trenutni drugi hobbi (treči) je vinarstvo mozda i jedini pametan
imam i akvarij, kamenjar, bazen sa zlatnim ribicama i puno cviječa
slike ču stavit čim mi netko bude obijasnio par sitnica
zvrcko sen- Moderator
- Broj postova : 1607
Registration date : 08.12.2008
komiža za puha se neboj za 1ooo kuna ima da pjeva sa svim papirima... samo reci ja krećem ha ha ha....ima jedan tori ono za brod rastavlja se mislim da im je cijena od 7oo da 1400 kn