by Dean pet 28 sij - 0:35
bravo Ika, stvarno si brz :-)), koliko sam skuzio onu tabelu od prije par postova nisu talijani prvi nego belgijanci, talijani su tek treći, ali u klasi kanarinci boje su stvarno raturili, sve čestitke pobjednicima, ali mene je zaintrigirala jedna sitnica...Fabio Sotoriva....čovjek koi je bio pa ja mislim barem jedno deetljeće (možda Pippo zna točno - meni se neda sada kopati po netu) rezerviran za svjetskog prvaka u crnim opal bijelima i žutima, tek nakon njega je došao Montanaro...ove godine izloži bez pardona crvene - crne i smedje opale koje goji po meni recimo jedno max. 2 godine i pobere cca 87 i možda jedan od 88 bodova (opet pišem iz glave jer mi se neda sad listati katalog)što hoću reći ???
OVO DAJEM ZA PRAVO mom prijetelju malinoisu s kojim sam ja (i Fago i možda još neko) imali jednu malu diskusiju oko slanja ptica na svjetsko...gdje sam ja tvrdio da ne šaljem ptice za svjetsko dok nisam (JA) ubijedjen da sam konkurentan za medalju...Fabio Sotoriva je uzgajivać svjetskog glasa...i ako je on poslao ptice od 87, 88 bodova onda može bilo ko od nas (on je znao, milion posto da te ptice ne vrijede više od 88 ali ipak ih je poslao... što je upravo ono što mi je Malinois pokušao dokazati:
prezentirati svoj uzgoj....Aco spremi ovaj post....i dogodine obečajem da šaljemo ptice na svjetsko.