by Gost pon 26 srp - 11:07
https://2img.net/r/ihimizer/img190/9186/scan0009pa.jpg----Poštovani Carduel, mislim da sam na pravoj temi, tema je dobra, a vidim malo nepravedno zapostavljena, pa evo da je malo osviježimo.
-U gornjem linku, je primjer sonograma(riblje kosti,zijometra...)gdje Španjolci uspoređuju pijev Malino-Timbrado-divlji kanarinac....znači od tri kanarinca, gdje je sve vidljivo( SONOGRAM JE KAO OTISAK PRSTA).Već sam pisao da mi to isto radimo s grdelinima ( ne filozofiramo, ne pravimo se važni, NISMO NAJPAMETNIJI...), zašto ne ako oni to rade s kanarincima zašto mi ne bi radili s grdelinima.Odustao sam od naziva fakultet za grdeline, ali od ovog nemogu.
-Idu toliko daleko, a ja mislim da je to i naša budućnost, da imaju sonogram tutora-maestra-učitelja, te istog uspoređuju u fazama s učenikom da se vidi kako je primio -naučio pijesmu u kojoj fazi....
- Samo pomalo rekli bi "Mercedeski" ( lagano i gospodski).
-Sijećam se kako je Koce bio protiv tehnike, prozvao me GMO ( a sad snima mlaca, te mu pušta njegovu pijesmu...), nek mu je sretno,neka drago mi je da je lagano uzeo neke naše metode... da se pokazalo da smo mi u pravu.
-Carduel, dugujem ti podatke od mikrofona, nisam zaboravio, samo je čovjek na godišnjem.Nadam se da sam barem malo bio edukativan. Pozzz