Ptice pjevice Europe - European singing finches

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Ptice pjevice Europe - European singing finches

Češljugar, juričica, zelendur, čižak, žutarica, kanarinac-::- European goldfinch, linnet, canary, greenfinch, siskin, serin

+3
Carduel
DOMO
Dax BG
7 posters

KAKO SE STVARA PJEVAC?

Gost
    Gost

KAKO SE STVARA PJEVAC? - Page 3 Empty Re: KAKO SE STVARA PJEVAC?

Postaj by Gost čet 19 stu - 12:54

Miljenko je napisao/la:Moja bakrena se vec sada zeli pariti (temperature su pogodne 25/15 oC), ali tko ce nac grdelina da je sada spreman. Nemam pojma kako da je zaustavim, a cetvrti je dallleeekkkkoooooo!

to je zbog te temperature, dieta i umjesto 25 da bude 10 , bojim se da ces bez toga vec uskoro nalaziti jaja po hranilicama ili podu jer 25 je taman za to
    ticar
    ticar
    Moderator
    Moderator

Broj postova : 2908
    Registration date : 09.06.2008

Postaj by ticar čet 19 stu - 15:46

Miljenko je napisao/la:Moja bakrena se vec sada zeli pariti (temperature su pogodne 25/15 oC), ali tko ce nac grdelina da je sada spreman. Nemam pojma kako da je zaustavim, a cetvrti je dallleeekkkkoooooo!

grdelina koji je promjenio perije i koji je duže u gajbi počmi spremati.ja kad radim baštarde to odradim od 1 do 5 miseca,pretprošlu sezonu sam imao mlade već u 2 mjesecu.
    Gost
    Gost

Postaj by Gost pet 20 stu - 2:46

Ljudi moji da ja vama štakod kažen:

Balta,Domo,Angel ko vec....Neznan kako ste tako sritni...ja san bija banat po ko zna koliko puta...sralo mi se da offan...ovo ono...kao da radim neke greske...da sam lud...da di svracak ubija tica...svasta svasta...vidin i vas dobro ganjaju...samo problem je u tome sta vi radite puno veca sranja od mene ode...

A i problem je sta su admini veca "dica" od vas

I sad jos ovo neke izjave od angela:Ocekuj poziv...i objasnjenja toga...to je van svih granica

Momci moji osli ste u k....,totalno,nekazem svi al neko ode kuva govna stalno...a angel ako imas godina tolko kolko pise dokazi

Neda mi se bas citat ovaj forum zbog vasih prepirki i sranja,zbog pisanja istih teorija koje svi znaju.naravno ode niko nece rec nesto s cim on dobiva pjesmu...mlade..ziju...al vi ga poserete

Totalno bezveze
    Dax BG
    Dax BG

Broj postova : 331
    Registration date : 15.04.2009

Postaj by Dax BG pet 20 stu - 4:07

Markane lutko king sunny Svaka cast!
    lol!
    Miljenko
    Miljenko

Broj postova : 816
    Registration date : 25.04.2009

Postaj by Miljenko pet 20 stu - 5:00

drazenxp je napisao/la:Lako Miljenko, izbaci sve šta je pali iz hrane, niger, konoplju, a repicu svedi na minimum, i drži je u polu-tami.

Ako ti ostane nabrijana do iza 12 mjeseca, a nema je ko pariti, dogodine će vjerovatno bit neplodna i nesti malo jaja.

Moraš je spustit iz forme Wink

Kasno je za to.

Necu dalje ovdje misat temu, pa cu nastaviti na forum "hibridi" Ova je tema, kako uskladiti parove u krizancima, vrlo prakticna, i svatko moze nesto nauciti, ali i doprinjeti.
    Carduel
    Carduel

Broj postova : 1278
    Registration date : 29.07.2009

Postaj by Carduel ned 22 stu - 4:11

sasaznas je napisao/la:ljudi da li ima ocijenjivacka lista za stiglice kao za kanarince pjesme obavezne ture itd.pa da i mi koji se slabije razumijemo nesto naucimo

Gosp. Željko Selak je dao prijedlog ocjenske liste a za BiH ta lista ne postoji.

Ocjenska lista - Željko Selak
    Dax BG
    Dax BG

Postaj by Dax BG pon 23 stu - 3:41

Sad su se mladci vec obukli i vrijeme je za rastavu (ko ih je drzao po letilicama) i lagano privikavanje na novi rezim zivota u cibi i polumraku. Jos ako ima i ucitelj koji se drzi jos (nije isa u modu), pa svaki dan pomalo... Ko zna-zna ko ne, naucice Laughing Razz bounce cheers Ko ne zna,jos malo i eto bozica santa lol!
    baltic
    baltic

Broj postova : 779
    Registration date : 22.08.2009

Postaj by baltic pon 23 stu - 18:57

[quote="Dax BG"]Sad su se mladci vec obukli i vrijeme je za rastavu (ko ih je drzao po letilicama) i lagano privikavanje na novi rezim zivota u cibi i polumraku. Jos ako ima i ucitelj koji se drzi jos (nije isa u modu), pa svaki dan pomalo... Ko zna-zna ko ne, naucice Laughing Razz bounce cheers Ko ne zna,jos malo i eto bozica santa :lol!

Bogami tako se ne stvara pjevac Smile Jedino ako hoces za bozic da poklonis nekome santa
    Dax BG
    Dax BG

Postaj by Dax BG uto 24 stu - 14:36

U corbu Baltic, u C O R B U za Bozic rendeer lol!
    Dax BG
    Dax BG

Postaj by Dax BG čet 26 stu - 13:00

scratch A dolaze pranici rendeer
    Dax BG
    Dax BG

Postaj by Dax BG čet 26 stu - 13:00

scratch A dolaze pranici rendeer
    Dax BG
    Dax BG

Postaj by Dax BG sri 2 pro - 15:32

A doktori pjeva sada sumiraju ko ce u prirodu... cheers
    Dax BG
    Dax BG

Postaj by Dax BG pon 7 pro - 16:54

Evo pade mi na pamet '96 godina, kada sam poceo prvi put sa pjevom u BG... Dobijem veoma dobrog ocaka koji ima super batudu (unjulo+dvostruko+zija - jaka cetvorka) i sa njim u policu stavim 4 mlada iz BL koje sam "JA" birao po mojim poimanjima kakav stiglic treba biti... Mucio sam se tako od septembra do maja (nisam mogao duze izdrzati da ih ne poteram) i onda sam poceo sa sirenjem cheers Moj favorit broj 1 koji je imao "zmijsku glavu" i veoma debeo kljun u korenu (+dug mislim kljun ) je stajao zadnji i nikako da pocne. Kad ih nosim u prirodu cak mu i stiglici dolaze na kavez, a on-ni makac. Ostala tri polako pocela, jedan ide bas lepo-neocekivano. Mislio sam sad ce onaj moj favorit da pocne i za...e sve ostale. I jedno jutro poce on da "udara" i bogme i zaudara, ljudi nisam cuo toliko dugo sr...a od stiglica koji je drzan na taj nacin. Djavo me potera pa ga vratim kuci i dam zeninoj tetki jer sam joj obecao stiglica koji je zeni lep zbog njegovih boja. Tetka kada dodje posle toga kaze bas lepo peva ona ptica...OK tetka i treba. Odemo ja i zena kod tetke na slavu za Djurdjevdan iduce godine (06 maj) i presedne mi i slavski rucak i sve ostalo. Onaj skart batuda li batuda, dvostruko i trostruko sa zijom bez skura, polica, mraka i ostalog. Molio sam zenu posle toga 3 meseca da ga uzmem i njoj dam drugog i jedva namolio kada je otisao u perje i stao sa pesmom. Uz to sam jos i platio krecenje stana itd. Elem, na volseban nacin mi izleti iz kaveza i odleti u prirodu-JE..M te sreco!

Sponsored content

Postaj by Sponsored content

Sada je: sub 23 stu - 13:17.