Tičar,pretekao si me.Doksam ja pisao ti si već poslao odgovor lordu,ali važno je da jednako mislimo.
+10
Miljenko
franeperuzovic
krnjolac
xyz
brabus
Carduel
seadriver
ticar
saso78
Siskin
14 posters
Nekoliko pitanja vezano za štigliće i kanarince
Dule- Broj postova : 340
Registration date : 24.03.2009
Miljenko- Broj postova : 816
Registration date : 25.04.2009
Je, sad kas se vidi (blizu) cila glava i krila,...musko. Ono prije, po kruni izdaleka i brkovima izgledalo je kao zenska.
Siskin- Broj postova : 437
Registration date : 29.10.2009
Ne razumijem se puno , ali evo da dopunim i ispravim neke stvari što ste rekli :
tić nije mlad, potvrđujem sto je rekao ticar(a kasnije i dule) - ''ovo tić nije mladi.u gajbi je bar godinu dana - on je i duže od godinu dana kod mene a bio je bar 2-3 mjeseca kod prijašnjeg vlasnika - znači skoro 2 godine je u kafezu.
hvala svima na odgovorima.
@ticar - šta znači ovo čisti šporkadun?
tić nije mlad, potvrđujem sto je rekao ticar(a kasnije i dule) - ''ovo tić nije mladi.u gajbi je bar godinu dana - on je i duže od godinu dana kod mene a bio je bar 2-3 mjeseca kod prijašnjeg vlasnika - znači skoro 2 godine je u kafezu.
hvala svima na odgovorima.
Carduel- Broj postova : 1278
Registration date : 29.07.2009
Siskin je napisao/la:
A to bi ti bilo po naški otvori mu vrata i poželi mu sreću u nastavku života u prirodi!
ticar- Moderator
- Broj postova : 2908
Registration date : 09.06.2008
Carduel je napisao/la:Siskin je napisao/la:
A to bi ti bilo po naški otvori mu vrata i poželi mu sreću u nastavku života u prirodi!
nisam ja mislija na takvog šporkaduna u pismi nego šporkadun po boji ili ti domaći tić.zbog toga je bilo ovoliko muke radi spola.
seadriver- Moderator
- Broj postova : 919
Registration date : 14.06.2008
ticar je napisao/la:Carduel je napisao/la:Siskin je napisao/la:
nisam ja mislija na takvog šporkaduna u pismi nego šporkadun po boji ili ti domaći tić.zbog toga je bilo ovoliko muke radi spola.
moja ispravka, ipak je ovo muzjak, pocetak krila crn ko čađa