Ptice pjevice Europe - European singing finches

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Ptice pjevice Europe - European singing finches

Češljugar, juričica, zelendur, čižak, žutarica, kanarinac-::- European goldfinch, linnet, canary, greenfinch, siskin, serin

+5
Lazar
lord189
PESTI
xyz
laza50
9 posters

Mlad stiglic dobijen!!...FRka

laza50

Broj postova : 33
    Registration date : 23.11.2008

Mlad stiglic dobijen!!...FRka - Page 2 Empty Re: Mlad stiglic dobijen!!...FRka

Postaj by laza50 sri 16 ruj - 22:54

NAZALOST......mali je pao....zasto.....neznam......od tuge......stresa...
    jebem ti zivot
    Gost
    Gost

Postaj by Gost čet 17 ruj - 15:33

rekoh ti ja odmah da je naduven, cim ti on pocinje da se naduva pustaj ga
    Gost
    Gost

Postaj by Gost čet 17 ruj - 18:08

Ja san odma vidija situaciju

SAMO NISAN TIJA NISTA GOVORIT,tj reka sam samo da je napuvan

a da san sta vise reka,odma bi me se pilalo ode,sralo po meni itd...

sad nemozemo nikog osudivat,da je iskusnom pri rukama znalo bi se od cega je krepa....

tocno se vidi kako je napuvan,nema greske...
    Gost
    Gost

Postaj by Gost čet 17 ruj - 18:41

ma dobro sta sad to je bila mlada ptica, stres itd i eto, bice sa drugima bolje
    lord189
    lord189
    Opomena pred isključenje
    Opomena pred isključenje

Broj postova : 1872
    Registration date : 28.10.2008

Postaj by lord189 pet 18 ruj - 18:31

ivan je napisao/la:ma dobro sta sad to je bila mlada ptica, stres itd i eto, bice sa drugima bolje

MA KAKAV STRES tribalo je njemu ESB-a pa bi vidija stres i krepavanje nije to stari grdelin pa da krepa od tuge
    Dax BG
    Dax BG

Broj postova : 331
    Registration date : 15.04.2009

Postaj by Dax BG ned 20 ruj - 19:25

markoxp je napisao/la:Ja san odma vidija situaciju

SAMO NISAN TIJA NISTA GOVORIT,tj reka sam samo da je napuvan

a da san sta vise reka,odma bi me se pilalo ode,sralo po meni itd...

sad nemozemo nikog osudivat,da je iskusnom pri rukama znalo bi se od cega je krepa....

tocno se vidi kako je napuvan,nema greske...
    Imas pravo Marko 100% bravo!
    Dax BG
    Dax BG

Broj postova : 331
    Registration date : 15.04.2009

Postaj by Dax BG ned 20 ruj - 19:28

A ko netko nije upucen, samo bih htio reci da je mladi g-din Marko Kalun potpuno u pravu vezano za citat u prethodnom postu. cheers
    many
    many

Broj postova : 762
    Registration date : 13.10.2009

Postaj by many pet 13 stu - 16:03

Eto gledam postove a onaprva fotka malenog je govorila da neče dugo jer mi je izgledalo nekako perje izmuljano nečisto vklašno prožvakano oči nekakvo sanjive nebistre ma kakvi a na dodir mu je sigurno i prsna kost skočila i grkljan to i zaprljana kloaka,šteta taj je uz mamu trebao još učiti jesti!

Zadnja promjena: many; čet 7 sij - 16:23; ukupno mijenjano 1 put.
    Gost
    Gost

Postaj by Gost čet 7 sij - 16:16

Pokusaj pronaci u nekim zoo shop-ovima hranu koja se zove"pašćutino" to ti je odlicno za mlade, zut je boje i pomisaj malo nigera sa tim i to ce ti jesti sigurno, a i jako im je to dobra hrana dok su mladi jer sadrzi dosta vidamina koji im koriste.

Sponsored content

Postaj by Sponsored content

Sada je: sub 23 stu - 13:12.