+26
baltic
brabus
Merlo
bocka
ticar
evmolp
dragec
seadriver
sasaznas
faganel
ikayke
Miljenko
MARIN
Lazar
japirko1
Carduel
saso78
DjordjeVet
Dax BG
zvrcko sen
vansal
PESTI
Branimir
xyz
lord189
antonio
30 posters
Problem
brabus- Broj postova : 327
Registration date : 26.09.2009
- Post n°151
Re: Problem
ne znam jel ovo problem što mu je donji dio kljuna ovoliko izrastao tako da nije bas najlipše za viditi?
- Post n°152
- Post n°153
ticar- Moderator
- Broj postova : 2908
Registration date : 09.06.2008
- Post n°154
- Post n°155
znači opet će gosp. Ćorić morati intervenirati,operacija broj 2...
Miljenko- Broj postova : 816
Registration date : 25.04.2009
- Post n°156
Ma, uzmi nozice "za lozu" (ili od zene one za ruze), i rezi to!
- Post n°157
ajme jadan grdelin non stop mu se nesto reže, do nedavno noga ( u slici broj 1 se vidi da nema noge) sada kljun,pa ako se ovako nastavi rezati, bojim se da cu za kratko vrime imati samo njegovu sliku...
seadriver- Moderator
- Broj postova : 919
Registration date : 14.06.2008
- Post n°158
brabus je napisao/la:ajme jadan grdelin non stop mu se nesto reže, do nedavno noga ( u slici broj 1 se vidi da nema noge) sada kljun,pa ako se ovako nastavi rezati, bojim se da cu za kratko vrime imati samo njegovu sliku...
Ma nece mu nista bit, lipo pripazis odrezes i gotovo, vidi se da mu je to neprirodna izraslina
- Post n°159
hvala na savjetima...od sutra radim po vasem receptu...
ticar- Moderator
- Post n°160
seadriver je napisao/la:brabus je napisao/la:ajme jadan grdelin non stop mu se nesto reže, do nedavno noga ( u slici broj 1 se vidi da nema noge) sada kljun,pa ako se ovako nastavi rezati, bojim se da cu za kratko vrime imati samo njegovu sliku...
Ma nece mu nista bit, lipo pripazis odrezes i gotovo, vidi se da mu je to neprirodna izraslina
ali nemoj slušat miljenka nego uzmi noktaricu i izravnaj
- Post n°161
e pa taman sam pomislio na noktaricu, vidim da se miljenko malo šalio,da uzgajam rode mozda bi onda i uzeo skare za lozu,a ovako...
Carduel- Broj postova : 1278
Registration date : 29.07.2009
- Post n°162
brabus je napisao/la:e pa taman sam pomislio na noktaricu, vidim da se miljenko malo šalio,da uzgajam rode mozda bi onda i uzeo skare za lozu,a ovako...
I nakon rezanja obavezno sipina kost i to se više neće dešavati.
lord189- Opomena pred isključenje
- Broj postova : 1872
Registration date : 28.10.2008
- Post n°163
- Post n°164
lord189- Opomena pred isključenje
- Broj postova : 1872
Registration date : 28.10.2008
- Post n°165
eeee pa ako dođe do korjena onda je pretjerao na to san mislija
- Post n°166
uranili dečki,vidim da komentirate temu...e pa danas će mu biti odstranjen taj višak kljuna,prepustit ću to jednom frendu da to napravi,jer ipak je on to vec radia na svojim grdelinima...
da vas pitam jos nesto,da li je moguće da zbog ovakvog kljuna ptica losije pjeva ili ne pjeva čisto...?
da vas pitam jos nesto,da li je moguće da zbog ovakvog kljuna ptica losije pjeva ili ne pjeva čisto...?
- Post n°167
Čekaj malo, jel vi to pričate o kljunu ili noktu?
Ćuo sam da su zbog takvog kljuna frekvencija tona povećava (Keplerov effect), pa je pjesma zvonkija. To bi mu trebala biti prednost.
PS: Nemoj me (slućajno) uzet za ozbiljno!
Ćuo sam da su zbog takvog kljuna frekvencija tona povećava (Keplerov effect), pa je pjesma zvonkija. To bi mu trebala biti prednost.
PS: Nemoj me (slućajno) uzet za ozbiljno!
- Post n°168
kljunu Miljenko...
a i ja sam čuo da dužina kljuna utiče na pjev ptice,kažu što je duži onda je glas ptice zvonkiji kako ti kažeš,a tko će to znati više...
kljun mu sada raste unakrst,pa ako mu odstrani samo donji dio,onda ce gornji dio previse prelaziti preko donjeg,neznam jeli i to pametno...
a i ja sam čuo da dužina kljuna utiče na pjev ptice,kažu što je duži onda je glas ptice zvonkiji kako ti kažeš,a tko će to znati više...
kljun mu sada raste unakrst,pa ako mu odstrani samo donji dio,onda ce gornji dio previse prelaziti preko donjeg,neznam jeli i to pametno...
- Post n°169
Brabus, kao što sam rekao, (a rekao ti je i Tičar) nemoj me ozbiljno shvatiti. Ja se malo šalim.
Samo ti to njemu lijepo skrati, a za pjev se ne brini. Porast ce njmu kljun brzo. A da li ima utjecaja? Mnogi, ukjućujući mene, vole duži kljun, ali ne vjerujem da ima ikakvog utjecaja na pjesmu. Meni ljepse zvuci kad ono struze po zicama, mislim dugackim kljunem.
Samo ti to njemu lijepo skrati, a za pjev se ne brini. Porast ce njmu kljun brzo. A da li ima utjecaja? Mnogi, ukjućujući mene, vole duži kljun, ali ne vjerujem da ima ikakvog utjecaja na pjesmu. Meni ljepse zvuci kad ono struze po zicama, mislim dugackim kljunem.
ticar- Moderator
- Post n°170
brabus je napisao/la:uranili dečki,vidim da komentirate temu...e pa danas će mu biti odstranjen taj višak kljuna,prepustit ću to jednom frendu da to napravi,jer ipak je on to vec radia na svojim grdelinima...
može lošije jesti i krepati
antonio- Broj postova : 247
Registration date : 30.04.2009
- Post n°171
Evo u mene problema Ptica mi je stara 2 god i kod mene je 1 god dobar pjevac i sve al ima par dana nesto je pocela kunjat i pomalo je napuhana ja sam mislio kako nije izmitarila a promjena temperature je sad kod nas pa sam mislio da je jos u veci mitar upala , al evo od jutros gledam lose izgleda i puno je napuhana pa me zanima sta bi mogao da joj uradim a hranu,vodu i vitamine dobiva redovno i redovno je jela al sad nemam pojma sta joj je
zvrcko sen- Moderator
- Broj postova : 1607
Registration date : 08.12.2008
- Post n°172
daj joj jajčanu sa puno maka u zrnu , stavi je u toplo i da ima svjetla. U vodu joj stavi bajkok , ako ga nemaš daj joj za početak jabučnog octa (jednu jušnu žlicu na pola litre vode) brzo reagiraj jer što brže reagiraš to su veće šanse da će ostat živa
- Post n°173
zvrcko sen je napisao/la:daj joj jajčanu sa puno maka u zrnu , stavi je u toplo i da ima svjetla. U vodu joj stavi bajkok , ako ga nemaš daj joj za početak jabučnog octa (jednu jušnu žlicu na pola litre vode) brzo reagiraj jer što brže reagiraš to su veće šanse da će ostat živa
Hvala zvrcko evo odmah cu to pokusat
zvrcko sen- Moderator
- Broj postova : 1607
Registration date : 08.12.2008
- Post n°174
ako nemaš bajkok ili ESB3 a imaš koga da ti je sutra u splitu ja ću ti poslati.....
danas ne mogu radim.
danas ne mogu radim.
- Post n°175
zvrcko sen je napisao/la:ako nemaš bajkok ili ESB3 a imaš koga da ti je sutra u splitu ja ću ti poslati.....
danas ne mogu radim.
evo sad cu skuhat jaje i vec sam joj dao jabucnog ocata u vodi popila je malo, al najveci problem je sto kod nas nema nista od vitamina za ptice niti ima tih ljekova pa se moram snalazit a nemam nikoga da ide za split ni danas ni sutra