Ptice pjevice Europe - European singing finches

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Ptice pjevice Europe - European singing finches

Češljugar, juričica, zelendur, čižak, žutarica, kanarinac-::- European goldfinch, linnet, canary, greenfinch, siskin, serin

+8
Merlo
PESTI
Boban NA
skopski maestro
zoran ptice pjevice
crv
Carduel
mipticar
12 posters

uzgoj majora i bjelogrle balkanike 2012

dzemal_sa
    dzemal_sa

Broj postova : 204
    Registration date : 17.12.2009

uzgoj majora i bjelogrle balkanike 2012 - Page 2 Empty Re: uzgoj majora i bjelogrle balkanike 2012

Postaj by dzemal_sa sri 14 stu - 14:13

Jako lijepe ptice...
    Pa pet mjeseci cekamo na ove slike, ali se isplati vidjeti ih. Neznam sta je rec ali imam osjecaj da su ove ptice malo sitne ili mi se samo cini, nisam neki znalac. Ali gledao sam puno krupnije primjerke i mislim da takvi i trebaju biti...
    RankoBL

Broj postova : 2
    Registration date : 09.11.2012

uzgoj majora i bjelogrle balkanike 2012 - Page 2 Empty Re: uzgoj majora i bjelogrle balkanike 2012

Postaj by RankoBL sri 14 stu - 17:31

Pozdrav Dzemale!
    Citao sam ranije postove o mutacijama. Da nisi mozda mislio na Eumoxa? Cuo sam da je jedan od boljih odgajivaca u Njemackoj. Steta sto vise nije na forumu da nam pokaze svoje majstorstvo u mutacijama. Pozdravi ga i cuo sam da je iz Banja Luke? Pa kad dodje da nam malo prenese svoja iskustva u ovom poslu.
    dzemal_sa
    dzemal_sa

Broj postova : 204
    Registration date : 17.12.2009

Postaj by dzemal_sa sri 14 stu - 17:50

Ranko tvoj odgovor zvuci kao da si pisao pomalo izrevoltiran ali meni ni u djep ni iz djepa... stvarno stanje je takvo kakvo jeste, a nek se ukljuce i drugi koji znaju a ne ja da pisem o tome da li treba ptica da bude krupnija ili ne.

Ja sto sam napisao jeste tako i cini mi se da su ptice malo sitnije... A kad si vec pomenuo Eumoxa covjek ima dobre ptice i ulaze puno u njih i rezultati su vidljivi, mozes pogledati te ptice na njegovom siteu.

POZZ
    topaz
    topaz

Broj postova : 504
    Registration date : 09.06.2009

Postaj by topaz sri 14 stu - 18:07

daj džemale sajt od eumoxsa.....maksuz
    RankoBL

Broj postova : 2
    Registration date : 09.11.2012

Postaj by RankoBL sri 14 stu - 18:22

Dzemale! Ne naprotiv uopste nisam izrevoltiran kako ti kazes. Ja te ptice od tog Eumoxa nisam vidio nego samo cuo. Tako da nema potrebe da dizes tenzije. Ja sam pocetnik u ovome i jako me zanima. Vidio sam mutacije i zelim da ih nabavim ubrzo. Pa eto mozda uzmem i od Eumoxa, zasto ne?!
    seadriver
    seadriver
    Moderator
    Moderator

Broj postova : 919
    Registration date : 14.06.2008

Postaj by seadriver sri 14 stu - 23:04

Primjerci nisu mali! Kao i svugdje najjači diktiraju veličinu ptica i cijene tih istih ptica. Ako krenete na put u Italiju na bilo koju njihovu izložbu, teško će te naići na veće primjerke od ovih, to je neki standard, standarde uvode najveći i najbolji svjetski uzgajivači. C.C major bi trebao imati veličinu 18cm, ali zaboravite na to, onaj ko tvrdi drukčije nije upoznat sa tržištem majora, te nije upoznat u ono šta mutacija radi ptici, a to je činjenica da umanjuje pticu. Može se naći primjeraka od 16-17 cm najviše normala, ali malo sjevernije od Italije, i to je poznato da su tamo ptice za koji centimetar veće. U Belgiji i Nizozemskoj postoji par fanatika ali baš fanatika sa puno novaca koji biraju extra velike majore i s njima rade mutacije tako da im čak i dvostruka mutacija zadržava veličinu 18cm, a cijena po ptici bez problema dostiže cijenu i od 2000 eura.
    skopski maestro
    skopski maestro
    Opomena
    Opomena

Broj postova : 488
    Registration date : 19.09.2011

Postaj by skopski maestro čet 15 stu - 15:20

poz pticari

tek sad vidite da vam nedostaje veliki MAJSTOR EUMOX king king
    jedna izreka od moje bivse cure COVEK NEZNA STA IMA SVE DOK NE IZGUBI TO STO JE IMAO...tako i sa king king EUMOX neki pilistarci ga malo iznervirali i tako da on nije vise na ovaj forum

poz pticarima

Sponsored content

Postaj by Sponsored content

Similar topics

-

Sada je: sub 23 stu - 13:13.