Ptice pjevice Europe - European singing finches

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Ptice pjevice Europe - European singing finches

Češljugar, juričica, zelendur, čižak, žutarica, kanarinac-::- European goldfinch, linnet, canary, greenfinch, siskin, serin

+44
raskokat
klapa-sinj
vrca
Miljenko
toni mostar
riberi
angelo
Renato.M
echeberija
saso78
gramofon
skopski maestro
refa95
zelandur
topaz
euzebio
brabus
DAMIAN
ticar
xyz
Carduel
Sina BL
bizar
NAVI
vlado
pavao
komiza
crv
mutacija
toni ilići
vrabac
many
bocka
lord189
Dax BG
Dule
PESTI
koce
zijada
zadranin
baltic
DjordjeVet
MARIN
krnjolac
48 posters

ŠKOLA PJEVA

ticar
    ticar
    Moderator
    Moderator

Broj postova : 2908
    Registration date : 09.06.2008

ŠKOLA PJEVA - Page 9 Empty Re: ŠKOLA PJEVA

Postaj by ticar pet 7 lis - 15:13

skopski maestro je napisao/la:poz lordu upravosi sad ptice ne pevaji onaj moj klip je snimljen u maju mesecu nego nije bilo rec kad pevaju nego rec o pesmi stiklica moga ,jasam naveo jasno da sam obesijo samo 1posto od99posto aostalih 99 kad cujem od provokatora nesto uzivo makar nebilo negovo. poz.

problem je što nećeš ništa čuti,video neće niko postaviti,jer neće ljudi da im se sere po tiću.možeš samo ćuti dogodine u 5 misecu će te viditi što su tići i tako svake godine.
    skopski maestro
    skopski maestro
    Opomena
    Opomena

Broj postova : 488
    Registration date : 19.09.2011

Postaj by skopski maestro pet 7 lis - 15:30

opet ja ili se nerazumemo ili se pravite ludi .nije bitno da li je snimak ovogodisni ili lanski .nemoguce da nemate neki snimak
    ticar
    ticar
    Moderator
    Moderator

Postaj by ticar pet 7 lis - 18:09

skopski maestro je napisao/la:opet ja ili se nerazumemo ili se pravite ludi .nije bitno da li je snimak ovogodisni ili lanski .nemoguce da nemate neki snimak

ja ti opet govorim niko neće staviti snimak. Very Happy
    skopski maestro
    skopski maestro
    Opomena
    Opomena

Postaj by skopski maestro sub 8 lis - 0:45

namam komentara vise jer mije sve jasno poz
    lord189
    lord189
    Opomena pred isključenje
    Opomena pred isključenje

Broj postova : 1872
    Registration date : 28.10.2008

Postaj by lord189 ned 9 lis - 14:21

lol!
    skopski maestro
    skopski maestro
    Opomena
    Opomena

Postaj by skopski maestro ned 9 lis - 18:15

dal ti svira violina ili harmonika u ranu zoru toti je to totije jocolor
    baltic
    baltic

Broj postova : 779
    Registration date : 22.08.2009

Postaj by baltic ned 9 lis - 18:18

ticar
    ticar
    Moderator
    Moderator

Postaj by ticar ned 9 lis - 20:18

bogami ovaj treći je pravi maestro.
    baltic
    baltic

Postaj by baltic ned 9 lis - 20:50

Ticar evo vidis da ima snimaka a ti ljudima govoris da nema i evo i tebi se svidja nesto od ponudjenog Razz
    topaz
    topaz

Broj postova : 504
    Registration date : 09.06.2009

Postaj by topaz ned 9 lis - 21:00

ni prvoj dvojici nista ne fali.......
    dobri stiglici sva trojica......
    baltic
    baltic

Postaj by baltic ned 9 lis - 21:12

Meni je ovaj 2 naj bolji al da ima ziju od ovog 1 Smile
    Ovaj 3 mi slicno zaplete kao ovaj prvi samo mu je slabija zija cheers
    A naj bolji bi bio kad bi onaj 3 stao na ziji i povezao od onog 1 batudu Smile
    topaz
    topaz

Broj postova : 504
    Registration date : 09.06.2009

Postaj by topaz ned 9 lis - 21:31

i ti ga balta udrobi i zapetlja.....
    to je isto ono kad bi baba imala .uda bila bi deda....ili baba sa .udima....
    refa95
    refa95

Broj postova : 1274
    Registration date : 12.04.2009

Postaj by refa95 ned 9 lis - 22:03

baltic je napisao/la:Meni je ovaj 2 naj bolji al da ima ziju od ovog 1 Smile
    Ovaj 3 mi slicno zaplete kao ovaj prvi samo mu je slabija zija cheers
    A naj bolji bi bio kad bi onaj 3 stao na ziji i povezao od onog 1 batudu Smile

ahahhahaha legendo
    skopski maestro
    skopski maestro
    Opomena
    Opomena

Postaj by skopski maestro pon 10 lis - 0:38

prvi je dobar jer neznam sta ostalo pjeva .ima dobru ziju .kako vi to nazivate .adrugi .i on je dobar ..ali ima jednu manu .ato je dzin dzin dzin .ili dzav dzav dzav .naznam .vi kako nazivate .te greske pjevanja i 3 nije los...i stosam .hteo nadovezat .kad .stiglic .ima manu .u .pjevanju ..toje .isto .kao .djevojka .lepa ...a//nema .zuba ..na ..vilici ..neznam .dal .steme .svatili ..majstori .pravi .su me .svatili 1000..posto
    baltic
    baltic

Postaj by baltic pon 10 lis - 11:05

skopski maestro ovo je samo 20% kada ti stavis 30 % idemo onda dalje i za kraj samo da kazem marin nije broj 1. Razz Smile Smile
    skopski maestro
    skopski maestro
    Opomena
    Opomena

Postaj by skopski maestro pon 10 lis - 19:47

balticu brate ja se nisam logiro da .bi nekog provocirao.nego sam..se... logirao ,ko sto bi neki poedinci reki druziti. ija sam za to...mozda..vi se ucinilo na prvi moj korak..uforumu da sam provokator ..sto nije tacno..jasam hteo da znam samo sto ostali pticari cuvaju stiglice i kolko se razumiju o pevanju .i zato sam se logirao .u forumu .ali po neki glavasi iz mostara su pogresno razumeli. to stosam ja rekao .evo mojin 1posto od 99 to je bila mala sala ..ina kraju brate balticu .ubacicu .i ostalih klipova .nego se ja nemogu snaci .zato sto moj klip je ubacijo neko drugi.tako da cu ubacit i..ostale klipove dok naucim baratat s kompjuteom nadam se ubrzo brate balticu ..da e upoznamo
    skopski maestro
    skopski maestro
    Opomena
    Opomena

Postaj by skopski maestro pon 10 lis - 19:57

i zaboravih da napomenem .za marina ..,, mozda gresim .a..mozda ne .ako je,,,,taj marin .sto je bio .na turniru kod nas mk prilepu . ako je to ta sto mislim da je taj .onda stvarno .se razume o pjevanju stiglica .uverijo sam se uzivo.mazda gresim ..mislim da je dolazijo .iz splita .ako se nevaram .ina kraju ,moza gresim .mozda ne govorimo o istoj osobi poz brate
    euzebio

Broj postova : 141
    Registration date : 10.12.2010

Postaj by euzebio pon 10 lis - 20:06

Stvarno ne bi bilo loše da naučite malo pisati, jer toliko je točkica na krivom mjestu da se uopće ne može razumjeti o čemu vi to govorite. Što se tiče majstora pjesme grdelina, odakle vam ideja da ste upravo vi ta osoba koja će to ispitivati? Pošto stalno spominjete Marina kao majstora i broj 1. u grdelinaštvu ili štiglićarstvu, trebate znati, Maestro, da Marin kao i ostali ptičari ovog faha cijene zijadu koju vaš grdelin i ne pomišlja zapjevati. Na ovome forumu ima na desetke grdelinaša koji o pjesmi grdelina znaju više nego što vi možete i pomisliti. Tu spadaju i Mostarci sa svojom tradicijom malo različitom od dalmatinske. Ako niste provokator, iako dio starih forumaša misli da jeste, saberite se malo i posložite malo svoje postove, pa če to ići nabolje. P.s. Grdelin vam ne valja.
    skopski maestro
    skopski maestro
    Opomena
    Opomena

Postaj by skopski maestro pon 10 lis - 20:48

mazda gresim brate ali nije tacno sto pises o meni .a zasto ne pogledas ostale postove tvojih starih forumasa sta su oni napisali o meni .u pravu si nisam ja da ocenujem vase stiglice. mozda sam ja imao drugo misljenje o forumu ,jasam mislio da su svi profesionalci .ali sam pogresio. paosam nisko od nekih amatera na nihove provokacije.i ja kao profesionalac sam dangubijo sa njima .nisam znao da.su amateri .ito se nije odnosilo na vas sve.valjda ima poneki profesionalac.umalo zaboravih da ukazem . da kad sam .se.prvi put logirao jedan clan forua mije napisao da je on provokator .i da se logirao samo da provocira na forumu .i tako sam ja poceo malo ostrije zato stosume oni provocirali brate . i.na kraju ,o mome stiglcu .pa nije sve samo.o zijii ima i ostalih stvari sto nemora biti..samo zijada .u..tome klipu nema zija tacno da nema al on ima ziju kakvu do sada niste culi .pa nisam hteo ostalo obesit na forumu kad ima amatera koi se ne razumu o pjevu profesionlnom.a uskoro bice ostalih klipova tog mog stiklca .i na kraju nemoj i ti svatiti da ja provociram .valjda se razumemo ako si profesionalac pravi .a ne kao po neko amater teski
    toni mostar

Broj postova : 182
    Registration date : 28.07.2011

Postaj by toni mostar pon 10 lis - 22:09

svaka tebi čast maestro,ali ja sam amater štiglićar,i to mostarskog pjeva tj.onog što ti zoveš divja pesan,cvr,đav,đav,đav.
    skopski maestro
    skopski maestro
    Opomena
    Opomena

Postaj by skopski maestro uto 11 lis - 1:29

poz braco forumasi stari .sto se tice marina sto ga ja stalno spomenem na forumu . pa stvarno je br1 sto se tice razumevanju pjesme .mozda ima drugih iz vasih .krajeva sto znaju nesto o pjevu profesionalnim .mozda ceme neko pogresno razumet ali stvaro je br1. ljutilise neljutilise toje prava istina o vezi marina .nit mije rodzak nit brat sto ga ja hvalim non stop .nego treba zaista skinut kapu sa glave majstoru i profsoru marinu za njegovo poznavanje i razumevanje pjeva stiglica

još jedno spominjanje marina dobijaš ban od 25 dana kao opomenu.
    a da ne spominjem pisanje tečnog hrvatskog jezika pa u drugom postu muljanje...tema će se očistiti
    bocka
    bocka

Broj postova : 1656
    Registration date : 23.11.2008

Postaj by bocka uto 11 lis - 9:49

Nemojte moderatori da skidate "MAESTRA" sa foruma, pa nevidite li da vam je forum živahnuo, meni se ovaj maestro veoma dopao jer treba po nekoliko puta da pročitam njegove postove.
    Marine ajde pojavise i daj podršku svom prijatelju za koga si UZOR pjesme štigliča. lol!
    skopski maestro
    skopski maestro
    Opomena
    Opomena

Postaj by skopski maestro uto 11 lis - 14:03

poz bocka. kakosi majstore sto ima novo kaj tebe kako se mladite biljbilji .mislam na vedenite .zivi lise i kolku ostnaa.ovie na forumot me zaebavat deka ne razbirat sto im pisuvam sto ne tacno.sve sto sum im napisal e tacno mislam deka gi boli sto nemat biljbilji kako nasite mamedonski sampioni i mnogu im e krivo sto go spomnuvam samo marin .dosega samo marin gi razbira rabotite .mozdza gresam ima valjda inekoj drug kaj niv sto se razbira.toa stomi obesile na video klip da slusnam nesto nivno pa toa katastrofa i kako ne im e sram .a na druk klip nivniot turnir kako da snimaa nekoj film sto vrska nema niti o peenjeto nisto od toa to sum mislel deka imat nesto .ako go sporedime nasiot turnir so nivniot mislam deka sme za niv real madrid.ipo pesna i po ubavina /jas im rekov ako ne mi veruvaat neka se obratat kaj nivniot prestavnik koj bil kaj nas pa on ke im objasni deka sme real madrid.nesmeam vise da go spomnuvam ke mi se nalutat
    skopski maestro
    skopski maestro
    Opomena
    Opomena

Postaj by skopski maestro uto 11 lis - 14:21

poz braco .sto se tice pisanja nisam htio omalovazit hrvatski jezik .pogresno me stalno razumete .i stalno kad se ja pojavim na forumu uvjek vi sve ponesto smeta .umesto da vi je milo sto ima poneki profesor stiglica da pomogne nekim amaterima da postanu majstori .a ne cuvati 100 godina i nista ne znati .pa tusmo da pomognemo brate veliki .pa zato smo tu da pomognemo .ako nebi mi kobi .ovaj forum je zato .a ne kako je jedan forumas rekao da je provokator i da je ovaj forum za zaebancije .ja nisam ni za jedno ni za drugo brate .a o vezi jezika pa i bosanci govore isto kao i vi .sto tu nema veze dal je hr ili bih jezik sve je isto
    skopski maestro
    skopski maestro
    Opomena
    Opomena

Postaj by skopski maestro uto 11 lis - 14:45

zamalo zaboravih da napomenem . nemojte mi se ljutiti kad vam kazem da po poneki vasi stiglici nevaljaju .gorim o mom ukusua, a na kraju nemojte me stalno popravljati i govoriti da ne umem pisati . mozda ve boli to sto nemate dobre stiglice ..znase na kog se odnosi .valjda ce te se prepoznati na kog se odnosi ovo meje pisanje . pozdrav svima vama i majstorima i amaterima

Sponsored content

Postaj by Sponsored content

Sada je: sub 23 stu - 15:35.