zelandur bice i video klip , ali u spaizu je polu mrak tako da ne mogu snimiti Zijada da se vidi da on pjeva ,ali iskusno uho cuje gdje je i snimak skracivan. ( zbog toga sto nije pjevao)zelandur je napisao/la:dok klip nebude nevirujem nikom
+44
raskokat
klapa-sinj
vrca
Miljenko
toni mostar
riberi
angelo
Renato.M
echeberija
saso78
gramofon
skopski maestro
refa95
zelandur
topaz
euzebio
brabus
DAMIAN
ticar
xyz
Carduel
Sina BL
bizar
NAVI
vlado
pavao
komiza
crv
mutacija
toni ilići
vrabac
many
bocka
lord189
Dax BG
Dule
PESTI
koce
zijada
zadranin
baltic
DjordjeVet
MARIN
krnjolac
48 posters
ŠKOLA PJEVA
baltic- Broj postova : 779
Registration date : 22.08.2009
- Post n°151
Re: ŠKOLA PJEVA
echeberija- Broj postova : 209
Registration date : 07.06.2009
- Post n°152
Mozes li reci koliko je star ovaj sto peva?
Ja mislim da trebas snimak od njega da postavis, ali tek posle godinu dana, Znaci devetog meseca 2012 godine. Tada moze biti merodavan, jer bastarde cesto bolje pevaju u 5 mesecu starosti nego u 8,9. Prvo usiljavanje je kljucno, pogotovo prvo mitarenje(bez racunanja promene prvog perja). Zato doticnog na prolece lepo u frizider i nek zivi na 4 stepeni C.
Ja mislim da trebas snimak od njega da postavis, ali tek posle godinu dana, Znaci devetog meseca 2012 godine. Tada moze biti merodavan, jer bastarde cesto bolje pevaju u 5 mesecu starosti nego u 8,9. Prvo usiljavanje je kljucno, pogotovo prvo mitarenje(bez racunanja promene prvog perja). Zato doticnog na prolece lepo u frizider i nek zivi na 4 stepeni C.
zelandur- Opomena
- Broj postova : 244
Registration date : 13.03.2010
- Post n°153
baltic jel ovi cd mozda iz splita
skopski maestro- Opomena
- Broj postova : 488
Registration date : 19.09.2011
- Post n°154
opet ja cim je tako neka se obesi video klip .a ja cuvam uskoro obesiti nesto dosad sto niste culi u zivo
- Post n°155
echeberija zijad se izlegao 19.01 znaci 9-ti mjesec.
Neznam zasto su neki skepticni pa misle da ovo ne pjeva ziva tica,jer ja sam vec pustao unazad par mjeseci nekoliko klipova gdje je zijad jos pjevao nejasno.
Nevjeruju mi ni moji sugradjani da je ovo zijad svi misle da je CD.heheheh
zelandur CD je mixao jedan Splitski mester ne mogu spominjat ime jer covjek nije na forumu .
Neznam zasto su neki skepticni pa misle da ovo ne pjeva ziva tica,jer ja sam vec pustao unazad par mjeseci nekoliko klipova gdje je zijad jos pjevao nejasno.
zelandur CD je mixao jedan Splitski mester ne mogu spominjat ime jer covjek nije na forumu .
ticar- Moderator
- Broj postova : 2908
Registration date : 09.06.2008
- Post n°156
baltic je napisao/la:echeberija zijad se izlegao 19.01 znaci 9-ti mjesec.
je je čuje se da je tica,a cd svira negdi u blizini.dobar je balta samo oće li grdelini uvatiti pismu vidit ćemo.
- Post n°157
ticar je napisao/la:
je je čuje se da je tica,a cd svira negdi u blizini.dobar je balta samo oće li grdelini uvatiti pismu vidit ćemo.
ticar normalno da je tica pa ne bi ja dozvolio sebi takvu šprdacinu .
Nista drugo ne preostaje da sacekamo novu godinu pa ako sta nauce mladi grdelini snimicu i stavicu da cujemo.
Stvarno ne mogu napraviti video klip da se vidi da pjeva jer je u spaizu a svjetlost je takva koliko moze da svijetli zarulja za sporet.
Nepada mi napamet da ga vadim na svjetlost zbog snimanja
topaz- Broj postova : 504
Registration date : 09.06.2009
- Post n°158
pozzzzzz
baltic je napisao/la:echeberija zijad se izlegao 19.01 znaci 9-ti mjesec.
ja ti vjerujem....zijad jeeeeee.
- Post n°159
He he Amele znam ja da ti meni vjerujes a i uz kafu i kolac jos to lijepo poslusamo .
Amele da nije istina ja bi tebi vec namignuo jer ne lazu se tek tako prijatelji iz djetinstva
Evo dok sada ovo pisem zijad stavlja i voli zijadu ( nemojte da neko misli da sam napisao nesto dvosmisleno u vezi zijade)
Amele da nije istina ja bi tebi vec namignuo jer ne lazu se tek tako prijatelji iz djetinstva
Evo dok sada ovo pisem zijad stavlja i voli zijadu ( nemojte da neko misli da sam napisao nesto dvosmisleno u vezi zijade)
topaz- Broj postova : 504
Registration date : 09.06.2009
- Post n°160
lord189- Opomena pred isključenje
- Broj postova : 1872
Registration date : 28.10.2008
- Post n°161
počelo je
ako se pitate što odgovor je jednostavan ...doba GMO-a
dogodine će bit rasprodaja baštardi cjene će naglo skočit kad svi skuže šemu
ako se pitate što odgovor je jednostavan ...doba GMO-a
dogodine će bit rasprodaja baštardi cjene će naglo skočit kad svi skuže šemu
Zadnja promjena: lord189; sri 28 ruj - 0:13; ukupno mijenjano 1 put.
- Post n°162
skopski maestro je napisao/la:opet ja cim je tako neka se obesi video klip .a ja cuvam uskoro obesiti nesto dosad sto niste culi u zivo
ajde maestro da vidimo sta i ti spremaš za iznenađenje samo nemoj da krepa kad dođe vakat za snimanje
ps. ovo je standarna priča svake godine kad malo zaladi,svak čuje nekakve zijade nekakve pisme i svi se odman prezentiraju i svi ašikuju sa dobrim vjestima a dobro je reka jedan naš kolega tičar "tek za Dan Žena vidiš da nemaš ništa" tako će bit i ove godine sa mnogima od nas sta se tiče mladih
- Post n°163
baltic je napisao/la:Nepada mi napamet da ga vadim na svjetlost zbog snimanja
balta dobra škola brzo si upija riči meštara i pretvorija ih u djela dakle i u tebe je teška izolacija
zelandur- Opomena
- Broj postova : 244
Registration date : 13.03.2010
- Post n°164
znam ko je miksa inox ili cudina znam jel jel su tu pola moih batudi od mog pletadura sta sam ga snima u studiu zato sam te pita jel iz splita cd
skopski maestro- Opomena
- Post n°165
epa brate utuginu akosi roden u danu zena ja cu te obradovat uskoro jer se ne snalazim dobro sa kompjuterom imaces prilike da cujes sto don danas ni si cujo
- Post n°166
skopski maestro je napisao/la:epa brate utuginu akosi roden u danu zena ja cu te obradovat uskoro jer se ne snalazim dobro sa kompjuterom imaces prilike da cujes sto don danas ni si cujo
dabogda me prosvitlija ..ja bi volija da je to sta ćeš ti pustit nama na forum nesto najbolje bija bi iznimno sritan
- Post n°167
Meni se bas svidjaju ovakve bombasticne najave , jedva cekam sta cemo to cuti prvi put u zivotu.
Ako imas problem sa kompiuterom, obrati se nekom mladjem da ti pokaze, to su vrlo lake stvari da se savladaju i nemaju vise od 2,3 koraka.
Ako imas problem sa kompiuterom, obrati se nekom mladjem da ti pokaze, to su vrlo lake stvari da se savladaju i nemaju vise od 2,3 koraka.
- Post n°168
Mislim da si donekle upravu malo je na final tach nesto dodao jos jedan mester i to je to finalni proizvod CD-a.zelandur je napisao/la:znam ko je miksa inox ili cudina znam jel jel su tu pola moih batudi od mog pletadura sta sam ga snima u studiu zato sam te pita jel iz splita cd
Mislim da su ovo pletiva malo drugacija od tvojih pletadura ali sve je moguce.
Mester markox ti moze sve objasniti koja su pletiva i koliko su stara i od koji tica
Uglavnom kod mene je na CD-u kraca verzija zije koja po meni je sasvim dovoljne duzine. Imam ja i cd sa duzom verzijom zije i jos jedno pletivo vise samo sam se odlucio za kracu verziju.
pozz.
- Post n°169
Jel ostatak recepta tajna? ishrana, smestaj, ozvucenje , periodi kada traka sljaka i ostale sitnice koje ipak prave razliku izmedju nekoliko uspeha i hiljade neuspeha. Pomeni bar neke .
skopski maestro- Opomena
- Post n°170
[
- Post n°171
echeberija je napisao/la:Jel ostatak recepta tajna? ishrana, smestaj, ozvucenje , periodi kada traka sljaka i ostale sitnice koje ipak prave razliku izmedju nekoliko uspeha i hiljade neuspeha. Pomeni bar neke .
evo balta dobro pitanje da se pojasni školovanje mladih baštardi putem cd-a
- Post n°172
Lorde kada sam bio na zlatnoj civiji u Rami jedan stari ticar mi je rekao da najbolje upijaju po mraku kada spavaju
Tako da ja nisam gasio Cd ni po mraku
- Post n°173
baltic je napisao/la:Lorde kada sam bio na zlatnoj civiji u Rami jedan stari ticar mi je rekao da najbolje upijaju po mraku kada spavaju
dakle i ti slušaš vjesti kad spavaš haha šala mala ,,ima tu istine slažem se ali malo je to pretjerano razmisli "uči kad spava" to ti je ka da kažeš "drveno željezo" vrsta oksimorona
- Post n°174
Dobro lorde ja sam pokusao kada sam isao u skolu da stavim knjigu ispod jastuka ali nisam nista naucio
Vidi sada ovo kada sam htjeo da naucim strani jezik a tamo gdje sam zivio ima lijepi djevojaka
Odlucio sam da naucim stranjski jezik i ucio sam tako sto sam imao cd i slusao sam i kada sam spavao i bilo je ucinkovito .
ps.poslje sam znao reci djevojkama sta hocu.
Vidi sada ovo kada sam htjeo da naucim strani jezik a tamo gdje sam zivio ima lijepi djevojaka
Odlucio sam da naucim stranjski jezik i ucio sam tako sto sam imao cd i slusao sam i kada sam spavao i bilo je ucinkovito .
ps.poslje sam znao reci djevojkama sta hocu.
- Post n°175
balta to se zovu mokri snovi hhaha