Ptice pjevice Europe - European singing finches

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Ptice pjevice Europe - European singing finches

Češljugar, juričica, zelendur, čižak, žutarica, kanarinac-::- European goldfinch, linnet, canary, greenfinch, siskin, serin

3 posters

prve ptice

vlajkobl
    vlajkobl

Broj postova : 103
    Registration date : 05.04.2010

prve ptice Empty prve ptice

Postaj by vlajkobl uto 8 oľu - 13:19

pozdrav svima na forumu uz vasu podrsku sam izlegao svoje prve ptice jutros izasla dva kanarincica.moze samo mala pomoc sta sad da dajem za hranu negdje sam citao al nemogu naci sad kakva ide hrana dal samo sjemenska jajcana voce vitamini .... Question Question molim vas da mi odgovorite da ne ostanu gladne i da nebi nesto zaj..o study
    malinois
    malinois

Broj postova : 1594
    Registration date : 19.03.2009

prve ptice Empty Re: prve ptice

Postaj by malinois uto 8 oľu - 15:37

vlajkobl je napisao/la:pozdrav svima na forumu uz vasu podrsku sam izlegao svoje prve ptice jutros izasla dva kanarincica.moze samo mala pomoc sta sad da dajem za hranu negdje sam citao al nemogu naci sad kakva ide hrana dal samo sjemenska jajcana voce vitamini .... Question Question molim vas da mi odgovorite da ne ostanu gladne i da nebi nesto zaj..o study

Pozdrav

Prvi dan kad izadu mladi dajes samo sjeme i vodu ,sjeme koje si i do sada davao .Sljedeci dan uz to ide jajcana hrana (ista kao i u pripremi ) .Jabuka tek kad pocnu vrsiti nuzdu po rubovima gnjezda (sesti dan )i to po malo .

Minerali nek budu uvjek zenki na raspolaganju

Ako u jajcanu hranu dajes jaja onda istu treba mjenjati nekoliko puta ovisno o temperaturi u prostoriji .Ako nemas resetke na podu onda u vecernjim satima ocisti dno kaveza jer jaje koje ostane na podu moze biti pogubno za mlade i zenku jer ce zenka u jutarnjim satima to pojesti .

vlajkobl
    vlajkobl

Broj postova : 103
    Registration date : 05.04.2010

Postaj by vlajkobl uto 8 oľu - 20:57

malinois je napisao/la:

Pozdrav

Prvi dan kad izadu mladi dajes samo sjeme i vodu ,sjeme koje si i do sada davao .Sljedeci dan uz to ide jajcana hrana (ista kao i u pripremi ) .Jabuka tek kad pocnu vrsiti nuzdu po rubovima gnjezda (sesti dan )i to po malo .

Minerali nek budu uvjek zenki na raspolaganju

Ako u jajcanu hranu dajes jaja onda istu treba mjenjati nekoliko puta ovisno o temperaturi u prostoriji .Ako nemas resetke na podu onda u vecernjim satima ocisti dno kaveza jer jaje koje ostane na podu moze biti pogubno za mlade i zenku jer ce zenka u jutarnjim satima to pojesti .

danas sam kupio jajcanu sa medom Zuta moze ona ?jel je treba vlaziti sa vodom ili dodavati nesto u nju mozda omnivit,a negdje sam procitao da je grasak dobar dok hrani mlade
    damir64
    damir64

Broj postova : 395
    Registration date : 18.02.2010

Postaj by damir64 uto 8 oľu - 21:52

Pozdrav vlajkobl!
    Drago mi je da se krug ljubitelja malinoa širi. U ovo jajčanu hranu se može dodati i tvrdo kuhano jaje vlažiti je ne treba ništa posebno a za ostalo je Aco naveo kako ide. Puno sreće u uzgoju.

Sponsored content

Postaj by Sponsored content

Sada je: ned 24 stu - 0:01.