pozdrav svima na forumu uz vasu podrsku sam izlegao svoje prve ptice jutros izasla dva kanarincica.moze samo mala pomoc sta sad da dajem za hranu negdje sam citao al nemogu naci sad kakva ide hrana dal samo sjemenska jajcana voce vitamini .... molim vas da mi odgovorite da ne ostanu gladne i da nebi nesto zaj..o
3 posters
prve ptice
malinois- Broj postova : 1594
Registration date : 19.03.2009
- Post n°2
Re: prve ptice
vlajkobl je napisao/la:pozdrav svima na forumu uz vasu podrsku sam izlegao svoje prve ptice jutros izasla dva kanarincica.moze samo mala pomoc sta sad da dajem za hranu negdje sam citao al nemogu naci sad kakva ide hrana dal samo sjemenska jajcana voce vitamini .... molim vas da mi odgovorite da ne ostanu gladne i da nebi nesto zaj..o
Pozdrav
Prvi dan kad izadu mladi dajes samo sjeme i vodu ,sjeme koje si i do sada davao .Sljedeci dan uz to ide jajcana hrana (ista kao i u pripremi ) .Jabuka tek kad pocnu vrsiti nuzdu po rubovima gnjezda (sesti dan )i to po malo .
Minerali nek budu uvjek zenki na raspolaganju
Ako u jajcanu hranu dajes jaja onda istu treba mjenjati nekoliko puta ovisno o temperaturi u prostoriji .Ako nemas resetke na podu onda u vecernjim satima ocisti dno kaveza jer jaje koje ostane na podu moze biti pogubno za mlade i zenku jer ce zenka u jutarnjim satima to pojesti .
vlajkobl- Broj postova : 103
Registration date : 05.04.2010
- Post n°3
danas sam kupio jajcanu sa medom Zuta moze ona ?jel je treba vlaziti sa vodom ili dodavati nesto u nju mozda omnivit,a negdje sam procitao da je grasak dobar dok hrani mlademalinois je napisao/la:
Pozdrav
Prvi dan kad izadu mladi dajes samo sjeme i vodu ,sjeme koje si i do sada davao .Sljedeci dan uz to ide jajcana hrana (ista kao i u pripremi ) .Jabuka tek kad pocnu vrsiti nuzdu po rubovima gnjezda (sesti dan )i to po malo .
Minerali nek budu uvjek zenki na raspolaganju
Ako u jajcanu hranu dajes jaja onda istu treba mjenjati nekoliko puta ovisno o temperaturi u prostoriji .Ako nemas resetke na podu onda u vecernjim satima ocisti dno kaveza jer jaje koje ostane na podu moze biti pogubno za mlade i zenku jer ce zenka u jutarnjim satima to pojesti .
damir64- Broj postova : 395
Registration date : 18.02.2010
- Post n°4
Pozdrav vlajkobl!
Drago mi je da se krug ljubitelja malinoa širi. U ovo jajčanu hranu se može dodati i tvrdo kuhano jaje vlažiti je ne treba ništa posebno a za ostalo je Aco naveo kako ide. Puno sreće u uzgoju.
Drago mi je da se krug ljubitelja malinoa širi. U ovo jajčanu hranu se može dodati i tvrdo kuhano jaje vlažiti je ne treba ništa posebno a za ostalo je Aco naveo kako ide. Puno sreće u uzgoju.