Otvaran ovu temu jer gledajuci opcenito forum po svin temama ima clanova koji su postavljali izvanredne slike te takodjer video zapise izrazite kvalitete te cistoce i zvuka i slike ,mislin da ima poveci broj clanova koji se razume u tehniku i koji posjeduju kvalitetne fotoaparate te video kamere ,e sad bit teme zbog cega san je stavija se upravo odnosi na kupovinu takvih dvaju aparata ,da pojasnin imam neku kameru vec koja ima kvar koji se ne isplati radit takodjer iman i stariji fotoaparat te u skoroj buducnosti planiran kupit oba aparata kako se to popularno u nas kaze ispeglat na rate , Zato clanove koji se razume i imaju iskustva molin da ili puten linka ili jednostavno napisu par modela i aparata i kamera te njihove marke da se mogu raspitat ode di jesan i eventualno ih nac za kupit ,napominjen ne mislin na neku veliku profesionalnost jer znamo kakve su cijene nego onako za nase mogucnosti neka srednja cijena nesto sta mozda vec imate ili ste nasli da je kvalitetno a da je cijena neka srednja .Znaci aparat i videokamera koja nam je dovoljna u nasen hobiju da zabiljezi kvalitetnu sliku te napravi video di mi je zvuk bitan jer se radi o videozapisima ptica pjeva! Hvala unaprid!
2 posters
TEHNIKA U ORNITOLOGIJI-savjeti
kreso- Broj postova : 1804
Registration date : 24.11.2008
- Post n°1
TEHNIKA U ORNITOLOGIJI-savjeti
bocka- Broj postova : 1656
Registration date : 23.11.2008
- Post n°2
Re: TEHNIKA U ORNITOLOGIJI-savjeti
Zdravo Krešo,
Kada si več rešio kupiti kameru ili foto aparat mogu ti ptreporučiti puno toga, međutim uvek se svodi tome "koliko pare , toliko muzike".
Jedno je sigurno, u ovom momentu da nemožeš pogrešiti jer ta tehnika toliko je napredovala u kvalitetu a cene su veoma niske u odnosu prije nekoliko godina.
Ista je stvar i kod kamera, ali ovdje trebaš se opredeliti šta želiš snimati i kakve performanse su ti potrebne.
Konkretno ja sam se odlucio da snimam ptice na veče ostojanje i odlučio sam se na zumirajuči mikrofon a radi se o Panasonic HDC-SD60K High Definition, kamera je naručena putem interneta i očekujem je u toku iduče nedelje.
Tebi je puno lakše jer si u Italiju i imaš veliki izbor ove tehnike.
Pozdrav Bocka
Kada si več rešio kupiti kameru ili foto aparat mogu ti ptreporučiti puno toga, međutim uvek se svodi tome "koliko pare , toliko muzike".
Jedno je sigurno, u ovom momentu da nemožeš pogrešiti jer ta tehnika toliko je napredovala u kvalitetu a cene su veoma niske u odnosu prije nekoliko godina.
Ista je stvar i kod kamera, ali ovdje trebaš se opredeliti šta želiš snimati i kakve performanse su ti potrebne.
Konkretno ja sam se odlucio da snimam ptice na veče ostojanje i odlučio sam se na zumirajuči mikrofon a radi se o Panasonic HDC-SD60K High Definition, kamera je naručena putem interneta i očekujem je u toku iduče nedelje.
Tebi je puno lakše jer si u Italiju i imaš veliki izbor ove tehnike.
Pozdrav Bocka