Uploaded with ImageShack.us se vrim po forumu i divim se koliko ima uspjesni pticara sve pohvale svima
Uploaded with ImageShack.us
Češljugar, juričica, zelendur, čižak, žutarica, kanarinac-::- European goldfinch, linnet, canary, greenfinch, siskin, serin
vlajkobl je napisao/la:molim vas da mi neko pomogne i objasni sta mi se desilo sa štiglicem sav se uneredio perje mu je rascupano pjeva kao lud samo tiho.vec dva
Uploaded with ImageShack.us se vrim po forumu i divim se koliko ima uspjesni pticara sve pohvale svima
Uploaded with ImageShack.us
trava je napisao/la:Stvarno sliči na babicu i to koja se očupala po prsima,imaš li ti kakvog muškog?
zoranV je napisao/la:Nisu ti rekli da je moguće,oni TVRDE da je ženka i to čista ženka
zoranV je napisao/la:Au,po repu i krilima mi se čini da je muško,ali po glavi bi bilo žensko,jedino ,ako nije izgubio boju po glavi,jer ako mitari,pa mu ispada perje...
Interesantna ptica....
ticar je napisao/la:zoranV je napisao/la:Au,po repu i krilima mi se čini da je muško,ali po glavi bi bilo žensko,jedino ,ako nije izgubio boju po glavi,jer ako mitari,pa mu ispada perje...
Interesantna ptica....
ma to je mladac koji nije dobro izmitario,najvjerovatnije je bio u tamnom mijestu pa se nije izmitario kako treba,uglavnom je muško.